Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Maasturiprojektit

Maasturiprojektit Osio on tarkoitettu etenkin pidempiaikaisten projektien seuraamiseen. Tämä on oikea paikka oman auton esittelyyn.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 07.11.2018, 00:21
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Unhappy

Jonskin rojektit


Juu morjesta vaa. Huvittaa kertoa noista omista projekteista mitä tulee hankittua ja tehtyä.

Ensimmäsen kosketuksen sain 12 vuotiaana naapurin pellolla Patrollin koeajossa. Siita se kipinä sitten sai alkunsa. No, siinä seuraavana kesänä 2013 siitä parin kilsan päästä meijän kotipaikasta tapahtui avioero ja pihalla sattui olemaan 3,0 v6 Pajero. Se lähti huokealla ja minusta (siis isästäni, olin silloin 13 v) tuli maastoauton omistaja. Siitä ei ole kuvaa, mutta ei väliä. Se oli pitkä, sininen ja kesti noin kuukauden kun jako taisi hypätä. No siinä murheissani kulin kaverini isältä, että hän tuntee erään henkilön, jolla on vaihdelaatikko vikanen -88 2,5 Pajero pihan perällä. 1.9.2013 kävimme isäni, kaverini ja hänen isänsä kanssa ostamassa sen pois.Isäni kanssa sitten ryhdyimme kunnostamaan sitä peltoauto käyttöön.Noin vuoden se kesti kun huomasimme, että miten tuo on noin kallellaan? Syynä oli rungon ruoste päästäen jousenkiinnikkeen painumaan rungon sisälle.Seuraava syksy ja talvi meni rungon korjailussa. Silloin oli 14 vuotias, joten en nyt ihan pystynyt itse korjaamaan, joten isäni hitsasi, mutta olin tiiviisti mukana.Pari vuotta siinä vierähti, kun oppi lisää niin rupesi kalvamaan tuo jakokuminauha, kauan aikaa sitten se onkaan vaihdettu? No, eikun vaihtamaan.Seuraavana syksynä 2017, koin olevani tarpeeksi iso ottakseni vastuuta hitsailusta. Sitähän rupesi löytymään kun katsoi tarkemmin. Ja muistetaanhan, että tässä vaiheessa metallin käsittely taitoni olivat erittäin huonot, koulussa hiilihangon tein, eipä muuta kokemusta. Mutta into oli kova, seuraavana kesänä kortti taskuun, vaan auto puuttuu. Mielestäni se pitää olla maastoauto, jos siis perus Pajero luokitellaan nykyään maastoautoksi (koska lukkojen puute ja ifs).


En nyt kuvitellut Pajeron nyt näin ruosteessa olevan, ihme etti ole tullu pelleistä ulos asti, nimittäin pientä reikää huomioon ottamatta ulkoa näytti ihan terveeltä.Tässä vaiheessa alkoi jo hifistely aika. Rojekti melkee valmis ja iltasella luppoaikaa.

Leima kunnossa, ehkä...V*ttu sieltä mitää leimaa tuli, takajarrutehon ero liian suuri, tuulilasi halki ja norra poikki.Uusi yritys siinä kuukauden päästä, olikos se helmikuuta 2018.Ja kappas. Leima tuli että napsahti.
Pidetään hiljainen hetki ennen vakavaa onnettomuutta... Viimeinen kuva ennen sitä.Pikku vinkki, älkää missään nimessä yrittäkö tiukata jakohihnaa perjantai iltana hämärän aikaan, se nimittäin voipi jäähä löysälle......
No, toisella naapurilla oli pihanperällä tommone Mitsubishi L300 paku, jossa kokonainen moottori, siitä sain tarvittavat osat kuntoon laittamiseksi. Tarpeeksi Sisua, jääräpäisyyttä ja hulluutta yhdistettynä sopivassa seos suhteessa voi tapahtua mitä vaa.

Kesä 2018, sain kesätöitä mehtäurakointi virmasta. Kulku omalla autolla, mites muuten? Semmone tikittävän tyyline sivuääni jäi tuosta kaameasta turmasta 625 000 km ajettuun moottoriini.
Taustalla näkyy muuten meijä lava Mitsu, jos sossai välissä senkii sais kuntoo, jotta siitäkii vois kertoilla jotakin. Ei kehtaa sillee "kesken" jääneistä rojekteista nii paljoo keskustella. Vaiheloota vieny tilaa remontti pöyällä jo puol vuotta, jos joskus senkii kerkiäis muilta projekteilta laittamaan.Siinä pari päivää enne koulujen alkua bongasin Varkaudesta tommosen pätkä Pajeron 4d56 1988. Autokuumehan se iski melkee 40 asteen kuumeella. Eiku hakemaa.
Nii ja täälä aion kertoa oikeestaa vaa näistä jotka menee korjauksee tai muute laittoo. Ottaen huomioo et tää on jo kuudes Pajero meitin tontilla, muitten laatuautojen joukossa...Vuos sitte samalla parkkipaikalla varaosa-auto, ehkä joskus mahdollisesti projekti?


Palataampa takaisin lähitulev.. eiku lähi menneisyyteen.Valmiina hitsaukseen.Tässä vaiheessa elämää alkaa jo hitsijäki olla suht hyvän näköstä, ainakii omastamielestä. Mutta tosi korjaajat, rakentelijat ja muut ammattilaiset ovat varmaan jo lopettaneet lukemisen ja luopuneet toivonsa jo toivottamalle tapaukselle.
Mastonin metallimaali, sudilla levitettävä, kelpaa minulle ja projekteilleni.


Jako rempasta ei tullu otettua kuvia, oli sii öljyset näpit et ois kamera vaa likaantunu.
Tuntuu että ois tullu joulu
Voisi kuvailla, melkee valmis.Suoritus paineet kasvavat, ensimmäinen ruostekorjaus joka jää näkyviin, ei auta muu ku ottaa kulmahiomakone kaun, siis rumaan käteen ja alkaa työstämään

Pittää jossai vaiheessa muistaa hioa ja maalata auton väriseks, maaliliikkeessä sanottii et Mastonin maalin pitää antaa kuivua riittävästi, ettei se sitten päällemaalatessa reagoi.Huomenna Leimalle?Ihme tapahtui, meni kerralla läpi, ei ees ottanu jarruista kii. Enää ei tarttee tarrakilpiä. Taitaa tää kuitekii jäähä seisomaa liikennekäytöstä poistettuna, ajaa ton äske korjatun hopean pitkän Pajeron "loppuu" ekana. Eli tää jää niiku vara-autoks.
Vielä anna esimakua sueraavasta projektistani. Se ei ihan ole maastoauto, mutta kai siitä saa kuitenkin kertoa, Merkki kuitenkin säilyy samana, mysteeriksi jää vain malli ja vuosi?

3.11.2018 alku ilta, 300 km reissu takana, puolet hinaamista. Tunnistaako kukaan mikä pikkuauto kyseessä?
Jatkan /\ tuosta projektista kunhan osia rupeaa tulemaan.
..........I
Kiitos ja anteeksi. Hyvää yötä


Viimeksi muokannut Auriol90 : 12.06.2019 21:04
Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 07.11.2018, 07:14
artsi777:n Avatar
artsi777 artsi777 ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 30.05.07
Sijainti: Salo, Finland.
Viestit: 2.963
Perusasetus

Hyvä on meiniki ja kun nuorena oppii niin vanhana taitaa
__________________
Salon seudun OFF ROAD Ry
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 07.11.2018, 07:16
-Captain-:n Avatar
-Captain- -Captain- ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 20.10.06
Sijainti: Imatra, Finland.
Viestit: 1.187
Perusasetus

Hyvä että on intoa rakennella, ja kun pitää järjen mukana niin hyvä tulee. Ja tällä tarkoitan sitä ettei ainakaan oikaise missään kohtaa mikä vaikuttaa turvallisuuteen.

Mitäs tuolla Canterilla meinasit?
__________________
Chevrolet Avalanche 8.1 Vortec 4x4
SUZUKI KING QUAD 4x4 750 -09 varustettuna LITEFOOT telasarjalla
-Dodge Ramcharger (offi-projekti)
-Nissan Patrol SOA vm-88
-Scania 92RML vm-87 EX-Autokoulu "MC DONALDS"
+liuta muita harraste ajoneuvoja

WUOKSI OFFROAD
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 07.11.2018, 07:43
Bj Andy Bj Andy on kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 14.09.08
Sijainti: Lemi,land of red potatoes
Viestit: 5.675
Perusasetus

Jee. Hyvä meininki ja kolmen timantin ansiomerkki siitä että into riittää juuri Mitsuun...

Hyvän näköiset nuo orkkis peltivanteet. Jos halajaa leveämpää kumia niin tee/teetä kokeeksi noista maltilliset levipellit. Olisi sekin piristävä poikkeus nyky JackWheeler maailmassa.

Ja noita kun Näyttää tontilla olevan niin orkkis maali ja orkkisteippauksetkin alkaa olla jo aika harvinaista herkkua...

Jatka samaan malliin!
__________________
Oli kysymys mikä tahansa niin vastaus on TOYOTA
V..tut se mitään heikkoa ole...
Antsa. The member of Lahnajärven moottoriurheilusukeltajat Ry.
Only tool you need to keep your TOYOTA running, is welding machine.

Ostetaan Bj kuskin ovi.
Ylös nouseva takaluukku tai koko katto.

Jyrsitään Kantoja.
Piikataan betonia eli tallin lattiat ym.Sekä muut Bobbari ja mönkkärityöt.
0500-752101/Antsa


Honda Rincon 650 ym.Työmönkkärijorinat löytyy tästä

Antsan Tuubi
Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 30.11.2018, 21:00
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Eli seuraavaksi pukille nousee 1984 Mitsubishi Canter. Siinä on 2,3 litrainen 4d56. Tästä olisi tarkotus korjata varaosa-autojen/suurempien varaosien noutamisväline. Ei nyt ihan ole 4x4, mutta kait tästä silti saa vähä aukoa päätä.

Todettua tietoa.
Tasapaino akselin remmi on mennyt poikki ja mennyt syöttöpumpun väliin siirtäen sen ajoitusta 5 hammasta. Jakohihnat ovat vaihdettu tarran mukaan joskus 19_ _ , muuta siitä ei saanu selvää.
Kampiakselin hihnapyörän pultti on sormimomentissa. Eli se on hakannut kiilaurat ja kiilat väljiksi


Joku s**t*n*n iriootti hävitti avaimen ja otti virtalukon pois. Tää Canteri on site nii yleinen auto et varaosia on joka nurkalla.
Sitte se huligaani oli ruvennu riehumaa pellinpalojen, lasikuidun ja pakkelin kanssa, että rupee oikee kunnolla mätänemää siellä alla.Älkää piilotako ruostetta lasikuidun alle. Seuraavilla omistajilla palaa päreet.


Kiitos ja anteeksi.
Vastaa lainaten
  #6  
Vanha 01.12.2018, 16:20
pööpöilijä:n Avatar
pööpöilijä pööpöilijä ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 01.01.11
Sijainti: jyväskylä
Viestit: 443
Perusasetus

Harvinainen näky jo tämän korin cantteri. Viime talvena kasasin tälläsen cantterin vaihteiston sisuskalut pajeron laatikon kuoriin. Hirvee sekä sikiö siitä tuli mut välitys pieneni. Tsemppiä hitsuutteluun!
__________________
toyotia ja mersuja vain huolletaan, pajeron tankkaaminenkin on korjaamista.
Vastaa lainaten
  #7  
Vanha 09.12.2018, 01:38
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Virtalukkoa tuli etittyä pitkin pitäjää. Ei mistää taho löytyä, ei romiksilta eikä varaosaliikkeistä. Yhestä kiinalaisesta verkkokaupasta se sitten löytyi. Sen siten tilasin ja oottelin viikon, netisivujen mukaa odottaa pakkaamista, laitoin kysylyä, että milloinko lähtee. Vastaus kuului, ei meil ookkaa niitä. Virtalukko on löydyttävä, jotta rattilukko saadaan toimimaan. Sen siis täytyy toimia jos halajaa leimalle.
No, Lappeenrannasta Raskoneen kautta sai tilattua jostain kaukaa suolasella hinnalla, puolet siitä mitä maksoin koko autosta... Siinä ku se sitte tuli nii se laatikko kyllä näytti siltä, että se on nähny maailmaa, oli aika rähjääntynyt.

Lukon assennetuani rupesin hitsailemaan.


Lämmin talli nosturilla olis nii mukava.


Se tällä kertaa
__________________
.............................

-1988-91 Mitsubishi Pajero 2,5 (5), 2,6, 3,0 (3)
-1990 Mitsubishi L200 2,5
-1984 Mitsubishi Canter 2,3 (2), 3,3
-1995 Mitsubishi Canter FH 4,9
-1987-89 Nissan Patrol 3,3 (5)

Kiitos ja anteeksi
Vastaa lainaten
  #8  
Vanha 10.12.2018, 11:04
sumpe:n Avatar
sumpe sumpe ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 23.12.07
Sijainti: Rauma, Finland.
Viestit: 1.998
Perusasetus

Kyllä on rakkaus lajiin huima! Kohta olis aika tehdä pikku verstas ns, sisätiloihin ni ei kiusais vesi ja tuuli. 40v tulee ikää ni ei halua edes sisällä hitsata.....mää tiedän!
__________________
Tein itse ja säästin. RASOR
Vastaa lainaten
  #9  
Vanha 14.01.2019, 18:14
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Pajero luonnollisessa elinympäristössäAlkaa Cantterissa olla hitsuttelut hisattu
Ilman suodatin oli mystisesti kadonnu, kuten pakoputkikin. Saab 99 vanha suodatin saa toimia tästälähtien Canterin ilmanpuhdistajan virassa.Seuraavaksi pittää parista 9000 Saabin putkesta kokeilla väsätä joku mehupilli.
__________________
.............................

-1988-91 Mitsubishi Pajero 2,5 (5), 2,6, 3,0 (3)
-1990 Mitsubishi L200 2,5
-1984 Mitsubishi Canter 2,3 (2), 3,3
-1995 Mitsubishi Canter FH 4,9
-1987-89 Nissan Patrol 3,3 (5)

Kiitos ja anteeksi
Vastaa lainaten
  #10  
Vanha 15.01.2019, 16:02
Lerssinen:n Avatar
Lerssinen Lerssinen on kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 21.03.11
Sijainti: Oulainen
Viestit: 1.737
Perusasetus

Onko tuo Kemppi migomat vai kempomat ?
Vastaa lainaten
  #11  
Vanha 16.01.2019, 21:41
jokke-76 jokke-76 ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 02.09.08
Sijainti: Tammisaari
Viestit: 206
Perusasetus

Hienoa toimintaa jatka samaan malliin.
Vastaa lainaten
  #12  
Vanha 17.01.2019, 17:44
Galder:n Avatar
Galder Galder ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 31.08.12
Sijainti: Varkaus
Viestit: 157
Perusasetus

Hyvälle näyttää. Tulee niin kauhun sekavin tuntein tuo oma rojekti aikoinaan....
Mukavan tutun näköistä näpräämistä.

Jatka samaan malliin
Vastaa lainaten
  #13  
Vanha 19.01.2019, 22:28
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Lerssinen Näytä viesti
Onko tuo Kemppi migomat vai kempomat ?
Se on 80 luvun Kempomat 250.

Tossa joulukuussa kävin konttorilla kyselemässä kilpiä ja samalla tein tilauksen. Nyt on samanlaiset kilivet ku vuonna 1984, kun tämä timanti rullasi kaupasta ulos.
Pakoputkikin on nyt valamis, ennää puutuu lavan kiristäminen ja lokasuojan laitto. Site vois kokeilla naurataa katsastusmiehiä.
Nii ja semmone pikku ropleema Pajeron kanssa. Se on ruvennu pitämää naputtavaa äänätä kylmäkäynnistyksissä. Vaikka on ollu johdon päässä. Se naputtaa noin puol minuttia ja sit loppuu, ilma lohkolämppäriä voipi naputella 2 minuuttia. Veikkaan kiertokangenlaakereita. Eli nyt kysynkin kokeneemmilta, mitä tuolle kannattaa tehdä? Joo, laakerit pitäis varmaa vaihtaa, mutta milloin ja miten?
__________________
.............................

-1988-91 Mitsubishi Pajero 2,5 (5), 2,6, 3,0 (3)
-1990 Mitsubishi L200 2,5
-1984 Mitsubishi Canter 2,3 (2), 3,3
-1995 Mitsubishi Canter FH 4,9
-1987-89 Nissan Patrol 3,3 (5)

Kiitos ja anteeksi
Vastaa lainaten
  #14  
Vanha 21.01.2019, 06:47
Häänrik:n Avatar
Häänrik Häänrik ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 31.12.10
Sijainti: PERÄseinäjoki
Viestit: 2.096
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Auriol90 Näytä viesti
Se on 80 luvun Kempomat 250.

Tossa joulukuussa kävin konttorilla kyselemässä kilpiä ja samalla tein tilauksen. Nyt on samanlaiset kilivet ku vuonna 1984, kun tämä timanti rullasi kaupasta ulos.
Pakoputkikin on nyt valamis, ennää puutuu lavan kiristäminen ja lokasuojan laitto. Site vois kokeilla naurataa katsastusmiehiä.
Nii ja semmone pikku ropleema Pajeron kanssa. Se on ruvennu pitämää naputtavaa äänätä kylmäkäynnistyksissä. Vaikka on ollu johdon päässä. Se naputtaa noin puol minuttia ja sit loppuu, ilma lohkolämppäriä voipi naputella 2 minuuttia. Veikkaan kiertokangenlaakereita. Eli nyt kysynkin kokeneemmilta, mitä tuolle kannattaa tehdä? Joo, laakerit pitäis varmaa vaihtaa, mutta milloin ja miten?
Kiertokangenlaakerit on vähän sellaset että ne ei lakkaa naputtamasta, kun ne alkaa naputtaa niin se on sen jälkeen pilalla ja pahenee joka minuutti mitä käytetään. Voisin väittää että siellä on nyt jotain vähemmän fataalia, esim suutin saattaa päästää ikävän äänen kun menee huonoksi. Biltemasta tai jostain stetoskooppi korville ja paikallistamaan äänen lähdettä
__________________
Jos sulla on vasara, mikä tahansa on naula. Jos sulla on hitsauskone, mikä tahansa on ihan mitä tahansa haluat sen olevan.
Toyota crown rs50
OmJ40 kilpuri. (Lähetään vaikka nollasta)
Plus muita romuja
Vastaa lainaten
  #15  
Vanha 22.01.2019, 00:34
Kaitsu67:n Avatar
Kaitsu67 Kaitsu67 ei ole kirjautuneena
Mestari
 
Rekisteröitynyt: 08.07.04
Sijainti: Nurmijärvi, Finland.
Viestit: 4.609
Blog Entries: 5
Perusasetus

Tuli kuvia katellessa omat Ivecon hytin hitsailut mieleen , samannäköistä ja silloin kans taivasalla pohjolan tallissa tein.
__________________
----------------------------------------
If it works, tear it apart and find out why!
http://www.roverfriends.fi/


3 Amigos-never travel alone
Vastaa lainaten
  #16  
Vanha 22.01.2019, 08:11
Lerssinen:n Avatar
Lerssinen Lerssinen on kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 21.03.11
Sijainti: Oulainen
Viestit: 1.737
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Auriol90 Näytä viesti
Se on 80 luvun Kempomat 250.

Onko pistehitsi-lisävaruste ?

Jos on niin otatko kuvan naamataulun puolelta Olen hitsannu vastaavalla keksinnöllä kait jo 20 vuotta mutta edelleenkin säädöt on vähän arpapeliä kun kaikki merkinnät on kulunu naamataulusta pois..
Vastaa lainaten
  #17  
Vanha 26.01.2019, 20:07
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Löysin muutaman videopätkän liittyen Canterii ja toho Pajeroo.Toi keltane paku toimi elinten luovuttajana
Huutonetistä ja Torista uskomattomia löytöjä. Etenkin tuo Shop manual.Viime syksyltä, huoltoauto on kyl erääl taval mukava
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Lerssinen Näytä viesti
Onko pistehitsi-lisävaruste ?

Jos on niin otatko kuvan naamataulun puolelta Olen hitsannu vastaavalla keksinnöllä kait jo 20 vuotta mutta edelleenkin säädöt on vähän arpapeliä kun kaikki merkinnät on kulunu naamataulusta pois..

En nyt iha varma, mut tossa kuiteki.

__________________
.............................

-1988-91 Mitsubishi Pajero 2,5 (5), 2,6, 3,0 (3)
-1990 Mitsubishi L200 2,5
-1984 Mitsubishi Canter 2,3 (2), 3,3
-1995 Mitsubishi Canter FH 4,9
-1987-89 Nissan Patrol 3,3 (5)

Kiitos ja anteeksi

Viimeksi muokannut Auriol90 : 26.01.2019 20:13
Vastaa lainaten
  #18  
Vanha 28.01.2019, 21:15
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Siinä kun pääsi töistä teknisten onkelmien johdosta aikasemmi kotiin. Synty eräänlainen ajatus, jonka johdosta kello 16 oli makasiininkujalla kokeilemassa kepillä jäätä.

V*tutus alko olemaa erittäin suuri kun pääsin eräästä hallista pihalle...Syyksi paljastui jumissa oleva käsijarruvaijeri. Mielestäni Pajerossa on jarrut toteutettu fiksummin, siin ei tarttee napaa purkaa.10 astetta pakkasta ei oo paljoo, mutta jos erehyksestä sattuu pitämään jalassa turvakärkikenkiä.. Hieman on kylmät.Jospa se rupeis toimimaa lämmön ja WD40 avulla.
__________________
.............................

-1988-91 Mitsubishi Pajero 2,5 (5), 2,6, 3,0 (3)
-1990 Mitsubishi L200 2,5
-1984 Mitsubishi Canter 2,3 (2), 3,3
-1995 Mitsubishi Canter FH 4,9
-1987-89 Nissan Patrol 3,3 (5)

Kiitos ja anteeksi
Vastaa lainaten
  #19  
Vanha 01.02.2019, 20:48
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Tänään se tapahtui, jumittava käsijarruvaijeri on poistettu ja tilalle laitettu SAABin ja MITSUn yhdistetty vaijeri.Mutta mutta, taitaa olla aika korjata kurssia projektiautojen suhteen ja kääntää katseeni takaisin nelivetoautoihin ja poistaa Canter parrasvaloista.

Pihanperällä majailee kuusen alla eräs yksilö, avoauto. Ei ei ei, älkää lähtekö vielä, antakaa kun Jonskisetä selittää ensin...Mitsubishi Pajero 2,6 l lyhyt malli, pressu/muovi/avokatolla. Todettua vikaa ainaskin, että
-polttonestesäiliö vuotaa
-lämpömittari ei toimi
-jarrut jumittaa

Siinä mielessä harvinainen yksilö, että tässä ei ole ruosetta juuri laink. .. ... Höpö höpö, Kori melko mätä (takapuskurista ei juuri mitään jäljellä), jousen kiinnikkeet mädät, runko mätä, bensiinitankki mätä, kolaroitu = vasemmassa lokarissa kolhu mätä. Sentää muovikatto ei oo mätä.

Suunnitelmissa voisi olla ruosteen korjausta, uusi polttonestesäiliö, korin korotusta (ehkä, jos taidot riittää) ja tärkein, mahdollinen moottorin vaihto bensiinistä diiseliin, ei oikeen miellytä 1-2 km testiajo ja litra menovettä, vai voiko tossa mahdollisesti olla joku vika? Kellään kokemuksia Mitsun 2,555 litrasesta 4g54 bensiinimootorista (että kui perso poltoaineelle?)

Jatkuu varmaa sitte ku saa sormet sulaksi ja tunnon takasi Canterin jäljiltä.
Muistu justiisa mielee et ei me Canterista mihikää päästä, pitäähä ne korjaukset maalata, mutta se tapahtuu kun on maalinkuivumisen kannalta suotuisammat olosuhteet, tai jos pääse kaverin luo lämpimään talliin.

Eikä sitte varmaa muuta tälläkertaa, hyvvää viikoloppuu
__________________
.............................

-1988-91 Mitsubishi Pajero 2,5 (5), 2,6, 3,0 (3)
-1990 Mitsubishi L200 2,5
-1984 Mitsubishi Canter 2,3 (2), 3,3
-1995 Mitsubishi Canter FH 4,9
-1987-89 Nissan Patrol 3,3 (5)

Kiitos ja anteeksi
Vastaa lainaten
  #20  
Vanha 04.02.2019, 21:04
Teme_ Teme_ ei ole kirjautuneena
Tulokas
 
Rekisteröitynyt: 29.04.13
Sijainti: Mikkeli
Viestit: 2
Perusasetus

Mulla ois samanlaine avo joute

Viimeksi muokannut Teme_ : 06.02.2019 23:25
Vastaa lainaten
  #21  
Vanha 04.02.2019, 22:36
iroc iroc ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 20.02.05
Sijainti: H:ki, .
Viestit: 472
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Teme_ Näytä viesti
Mulla ois samanlaine avo joute
Ja sen takia piti ihan kuvien kera, kopsata edellinen viesti?
Vastaa lainaten
  #22  
Vanha 05.02.2019, 00:49
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Teme_ Näytä viesti
Mulla ois samanlaine avo joute
Kyllä kiinnostaa, missäs päi Suomea se löytyy?
__________________
.............................

-1988-91 Mitsubishi Pajero 2,5 (5), 2,6, 3,0 (3)
-1990 Mitsubishi L200 2,5
-1984 Mitsubishi Canter 2,3 (2), 3,3
-1995 Mitsubishi Canter FH 4,9
-1987-89 Nissan Patrol 3,3 (5)

Kiitos ja anteeksi
Vastaa lainaten
  #23  
Vanha 06.02.2019, 23:26
Teme_ Teme_ ei ole kirjautuneena
Tulokas
 
Rekisteröitynyt: 29.04.13
Sijainti: Mikkeli
Viestit: 2
Perusasetus

mikkelissähä se on
Vastaa lainaten
  #24  
Vanha 07.02.2019, 22:49
Kaitsu67:n Avatar
Kaitsu67 Kaitsu67 ei ole kirjautuneena
Mestari
 
Rekisteröitynyt: 08.07.04
Sijainti: Nurmijärvi, Finland.
Viestit: 4.609
Blog Entries: 5
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Auriol90 Näytä viesti
ei oikeen miellytä 1-2 km testiajo ja litra menovettä, vai voiko tossa mahdollisesti olla joku vika? Kellään kokemuksia Mitsun 2,555 litrasesta 4g54 bensiinimootorista (että kui perso poltoaineelle?)
Mulla oli aikoinaan just tollanen ennen kun lopullisesti hurahdin Roovereihin
https://forums.offipalsta.com/album.php?albumid=3035

Muistelisin että ois hörppiny 12-16 litran välillä satasella, riippuen oliko kaupunki/maantieajoa, nelikko päällä, kesä vai talvi (rengastus), kova pakkanen jne...voi olla että muistan väärinkin
__________________
----------------------------------------
If it works, tear it apart and find out why!
http://www.roverfriends.fi/


3 Amigos-never travel alone
Vastaa lainaten
  #25  
Vanha 10.02.2019, 20:57
Auriol90:n Avatar
Auriol90 Auriol90 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 11.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 73
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Auriol90 Näytä viesti
Pihanperällä majailee kuusen alla eräs yksilö, avoauto. Ei ei ei, älkää lähtekö vielä, antakaa kun Jonskisetä selittää ensin...

Mitsubishi Pajero 2,6 l lyhyt malli, pressu/muovi/avokatolla. Todettua vikaa ainaskin, että
-polttonestesäiliö vuotaa
-lämpömittari ei toimi
-jarrut jumittaa

Siinä mielessä harvinainen yksilö, että tässä ei ole ruosetta juuri laink. .. ... Höpö höpö, Kori melko mätä (takapuskurista ei juuri mitään jäljellä), jousen kiinnikkeet mädät, runko mätä, bensiinitankki mätä, kolaroitu = vasemmassa lokarissa kolhu mätä. Sentää muovikatto ei oo mätä.

Suunnitelmissa voisi olla ruosteen korjausta, uusi polttonestesäiliö, korin korotusta (ehkä, jos taidot riittää) ja tärkein, mahdollinen moottorin vaihto bensiinistä diiseliin, ei oikeen miellytä 1-2 km testiajo ja litra menovettä, vai voiko tossa mahdollisesti olla joku vika?

Jatkuu varmaa sitte ku saa sormet sulaksi ja tunnon takasi Canterin jäljiltä.
Muistu justiisa mielee et ei me Canterista mihikää päästä, pitäähä ne korjaukset maalata, mutta se tapahtuu kun on maalinkuivumisen kannalta suotuisammat olosuhteet, tai jos pääse kaverin luo lämpimään talliin.
Tuota noin. Antakaa anteeksi, tuota ei varmaankaan sittenkään tapahdu. Nimittäin tuossa perjantain ja sunnuntain välisenä yönä sattui ja tapahtui. Pihalle oli ilmestynyt uusi auto, ja lompsa tuntui olevan huomatavasti kevyempi...Näillä I /\ asioilla ei sitten ole mitään korrellaatiota keskenään...
.......\/.I

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Teme_ Näytä viesti
Mulla ois samanlaine avo joute
Siinä mielessä tää on paljo parempi verrattuna toho toisee
-Polttonestesäiliö ei näytä vuotavan
-Lämpömittari toimii
-Jarrut ei näytä jumittavan
-vähäruosteinen
-Valmiiksi 4d56 2,5 diiseli L200:sesta!!!, otteessa kans
-Jakopäällä ja vesipumpulla ajettu noin 20 000
-Leimaa huhtikuuhun saakka, sai siirtää ilma tarrakilpiä
Mahtavat 33" renkaat (vaikkakin 7-8 mm pintaa jäljellä, mutta saattaapi olla parhaat mitä minulla on ja mihin pudjettini riittää)

Todettua vikaa
-Pieniä ruostereikiä etulokarissa konetilaan päin
-Kattoluukku vuotaa
-"Tsupsuttava" käyntiääni
Syyksi epäilin kannentiivistettä (reikä palotilaan?) joten pikku purgu hommiaTää näyttää hieman epäilyttävältä, onko siinä reikä?Jos muute tää on kunnossa (kansi ja lohko ehjä, et pelkkä tiiviste zökö) nii täähä vois olla kohta kunnossa. Jakoremmit vaihan siltikii ku ne on altistunu pakokaasulle, tiiä kuinka kuumalle. Ja siks ku ne on jo valmiiksi irti nii tuntuu hölmöltä olla vaihtamatta.
Pittää kohta ruveta tilailee osia. Kannentiivisteen saatan tilata merkkiliikkeestä timanttitiskiltä. Vai onko noissa suuriakin eroja? (jostai ulkomailta tilatuissa autodoc/alvadi ym verrattuna alkuperäiseen, luultavasti hölmö kysymys. )
__________________
.............................

-1988-91 Mitsubishi Pajero 2,5 (5), 2,6, 3,0 (3)
-1990 Mitsubishi L200 2,5
-1984 Mitsubishi Canter 2,3 (2), 3,3
-1995 Mitsubishi Canter FH 4,9
-1987-89 Nissan Patrol 3,3 (5)

Kiitos ja anteeksi

Viimeksi muokannut Auriol90 : 10.02.2019 21:24 Perustelu: Perhana näppäimistö ei aina ota T kirjanta
Vastaa lainaten
Vastaus

Luokat
korjaaminen, mitsubishi, pajero


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit


Sivu luotu: 16:34 (GMT +2).