Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #9  
Vanha 05.01.2014, 16:39
TOPPAHOUSU:n Avatar
TOPPAHOUSU TOPPAHOUSU ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 29.10.07
Sijainti: Finland.
Viestit: 550
Question

Kylmäsavustus...


Aloitteleva lihan kylmäsavustaja kaipaa hiukan lisävinkkejä...
Eli lähinnä savustusaika ja menetelmä on hiukan epäselvää vaikka kuinka olen lukenut ohjeita netistä...

Lähinnä siis on epäselvää kun esim. riistaa kylmäsavustetaan niin kehitetäänkö savua koko ajan vai osan aikaa?

Eli jos ajatellaan prosessia kokonaisuudessaan niin meneekö se näin,
1. Lihan suolaus merisuolalla tai suolaliuoksella. ( 1-3vrk )
2. Lihan kuivaus.
3. Kylmäsavustus kaapissa. ( esim. teeren rintapalat +1 viikko, alle 20 asteen lämpötilassa )
4. Jälkituuletus kaapissa. ( useita päiviä )
5. Lihan tasoittuminen jääkaapissa.
6. Tarvittaessa pakastaminen maun parantamiseksi
__________________
Ei mennyt kuin Strömsössä...
Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
M:Savustus pönttöjä! PatrolAss O/M/V Muut 13 15.02.2006 10:31


Sivu luotu: 10:42 (GMT +2).