Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja PitBull
suuren marketin lihamestarin touhua seuranneena... liha ensin kokopaistina myyntiin, päiväyksen tultua vastaan suikaleina tai leikkeinä myyntiin, taas uuden päivämäärän lähestyessä voi marinoida tai työntää jauhelimassaan kaikenmaailman kalvojen ja rustojen sekaan, pussista hiukan verta sekaan ja avot kun on hyvä jauhelihaa...
Potkut ukko sai vasta, kun jauhelihaan työnsi leivitettyjä sipulipihvejä...
|
Ei ole ihme, että liha on noikin kallista, kun pitää noin moneen kertaa käsitellä, ja vielä mestarin koulutuksella
Toki voihan olla että kaikki urbaanit viidakkotarinat eivät ole aivan absoluuttisesti totta....
Mutta Jos nykyihmiselle syötettäisi sotien aikaista ruokaa, niin alkais paska lentää!
Ja allergiat häviäisi...
Ainakin v.-90 Oulussa terveysvirasto? suhtautui vanhojen 200g pitsojen myyntiin hyvin "asiallisesti", kävivät 3-4 tuntia kauppaa läpi

Siis pihalla oli kyltti, missä mainostettii k.o pitsoja halvalla, ja kaikki pitsat oli mennyt eilen vanhaksi, osa jopa viikko sitten, ja hintalappu oli viimmeisen käyttöpäivän päällä; ja kun kysyin asiallisesti, että olisiko semmoisia meetvurstipitsoja, mitkä ei olisi vanhanneita? Myyjä alkoi aivan oikeasti huutamaan, että ei sinun ole pakko ostaa!!!! Kun k.o kauppa on vanhojen ihmisten suosimalla alueella, niin soitin terveysvirastoon?