![]() |
Taas uus liha-ongelma
Tällä kertaa vähä oleellisempi ongelma kuin että olisko ehkä tippa hevosta lihapullissa.
http://m.iltalehti.fi/ruoka/2013030916764648_ru.shtml Hyi hittolainen, pestään parasta ennen -makkaroista homeet pois päältä ja uudestaan vakuumiin ja myyntiin. :eek: |
no jopas on herkkää :)
|
Makkara hyllyyn vaan harjoja myyntiin tai jos ostat viisi pakettia makkaraa saat harjan kaupan päälle:D
|
Mistä luulette että lihatiskien jauheliha on tehty ja monta kertaa jauhettu ?
|
Kyllä se perse seuloo mitä suuhun mättää:D
|
jos mie ostan leipomon ruisleipä pullukan ja huomaan X pv päästä et siin on home laikku ni leikkaa sen pois ni täyttä tavaraaha se on? ja mihi se liha siit pilaantuu? :D jotkuha jopa iha syö tarkotuksella vähä käynyttä lihaa :eek:
|
tieto lisää tuskaa. :D
|
Keskimäärin nykyihminen on varmaan aika paljon yliherkkä sen suhteen mitä suuhinsa pistää... Eli jos maidon päivämäärä on vanha niin kadetaan se pois, eikä nuuskutella että onhan tämä ihan hyvää vielä ja eikun kahvin sekaan.
Mutta tollanen "uudelleenpakkaus" on kyllä aika rikollista, jospa ne laitettais poseen vaikka pariksi vuodeksi, ja joka saakeli ateria sellasta "harjattua makkaraa"... :D |
Lainaus:
|
Lainaus:
|
Ennen Euuta suomessa sentään tiesi jotenkin mitä ja mistä syö :mad:
|
Ei makkaroissa ja nakeissa mitään A+ lihaa ole kyllä muutenkaan. :D
|
Ja suosittelen ehdottomasti valmiiksi savustettuja kaloja kaupasta. Kaveri oli Sörnäisissä savustamossa töissä, vanhat kalat tulee sinne, savustetaan ja myydään tuoreena.
|
80-luvulla työkaveri kertoi kun oli ollut Norjassa kalatehtaalla töissä minne tuli turskaa ym eväkästä perattaviksi ja käsittelyyn.
Kaikki perkuujätteet ym ylimääräinen lakaistiin lopuksi yhteen isoon myllyyn joka jauhoi massaksi ja sieltä ne jalostettiin kalapulliksi. Kaveri kertoi nähneensä kerran että sinne myllyyn meni yksi kumisaapaskin. Ei kuulemma siellä työskentelyn jälkeen ole koskaan ostanut kaupasta kalapullia.... :D |
Onneks 90% lihasta tulee mun pöytään niinkin brutaalilla tavalla, kuin itse tapettuna. Tietää ainakin mitä syö.. Kyllähän se yhden viikonlopun ottaa kun naudan tms. elukan käsittelee lopetuksesta vakuumiin, mutta on se sen arvoista.
|
Lainaus:
|
suuren marketin lihamestarin touhua seuranneena... liha ensin kokopaistina myyntiin, päiväyksen tultua vastaan suikaleina tai leikkeinä myyntiin, taas uuden päivämäärän lähestyessä voi marinoida tai työntää jauhelimassaan kaikenmaailman kalvojen ja rustojen sekaan, pussista hiukan verta sekaan ja avot kun on hyvä jauhelihaa...
Potkut ukko sai vasta, kun jauhelihaan työnsi leivitettyjä sipulipihvejä... |
Lainaus:
Toki voihan olla että kaikki urbaanit viidakkotarinat eivät ole aivan absoluuttisesti totta.... Mutta Jos nykyihmiselle syötettäisi sotien aikaista ruokaa, niin alkais paska lentää! Ja allergiat häviäisi... Ainakin v.-90 Oulussa terveysvirasto? suhtautui vanhojen 200g pitsojen myyntiin hyvin "asiallisesti", kävivät 3-4 tuntia kauppaa läpi;) Siis pihalla oli kyltti, missä mainostettii k.o pitsoja halvalla, ja kaikki pitsat oli mennyt eilen vanhaksi, osa jopa viikko sitten, ja hintalappu oli viimmeisen käyttöpäivän päällä; ja kun kysyin asiallisesti, että olisiko semmoisia meetvurstipitsoja, mitkä ei olisi vanhanneita? Myyjä alkoi aivan oikeasti huutamaan, että ei sinun ole pakko ostaa!!!! Kun k.o kauppa on vanhojen ihmisten suosimalla alueella, niin soitin terveysvirastoon?:o |
Sivu luotu: 01:07 (GMT +2). |