Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 24.12.2010, 15:29
Janne1986:n Avatar
Janne1986 Janne1986 ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 30.08.08
Sijainti: hamina
Viestit: 958
Perusasetus

Tuolla ei menny yhtä hyvin:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010...85543_uu.shtml

Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 24.12.2010, 18:16
sisua45:n Avatar
sisua45 sisua45 ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 03.03.06
Sijainti: Treen kupeesta
Viestit: 8.334
Perusasetus

Meillä oli reilu 5 kilon luuton kinkku uunissa 6 ja puoli tuntia. Emäntä laittoi asteita vain 100, sillä paistui kolme tuntia. Minä lisäsin lämmön jonnekin 115 tietämille. Pussissa paistui, lientä tuli litran verran. Kaikki rasva ei sulanut päältä pois.

Hyvvää on...!!!
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 24.12.2010, 22:05
Krisse:n Avatar
Krisse Krisse ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 22.03.09
Sijainti: Kotka
Viestit: 1.105
Perusasetus

Erinäisten sekaannusten johdosta lähtölämpötila oli -5 astetta ja loppulämpö 95 :-D

Kyllä se toimii mutta siivuja ei tarvii kuvitella leikkaavansa kun murenee melkein katseesta.
__________________
Paskaa tavaraa, huonoa palvelua ja kuitintonta varaosakauppaa tarjoaa rannikkogroup.fi
(perustelut: http://tinyurl.com/gmyvk6f)

wonk.sytes.net/76s/
Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
NORT:in kinkun sulattelu safari JV73 Tapahtumat 31 29.12.2009 02:09
Kinkun sulattelu ajoa äetsän kämmäkässä tapanina kares Tapahtumat 19 31.12.2007 21:11
Palan painikkeeksi tai kinkun paistoon.... H_Nietu Chit-Chat 12 30.12.2006 11:57
Renkaan paisto? Repro Tekniikka & Jutustelu 10 26.12.2005 12:03
Piparin paisto ohje trulez Cooking & Food 0 26.01.2002 12:54


Sivu luotu: 14:59 (GMT +2).