![]() |
![]() |
|
Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
![]() |
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Miksi siihen marinadiin pitää ylipäätään tunkea grillimaustetta?? Ihan perusmarinadiin menee vain ½dl ruoka/oliiviöljyä tai öljy-punaviini seosta, mustapippuria, valkosipulia maun mukaan (jos ei tykkää niin jättää pois), paprikajauhetta, yrttejä maun ja mieltymksen mukaan. Lihan ei tarvitse uida siinä marinadissa. 1 kg:lle pihvejä piisaa mainiosti 1-1½ dl marinadia joka sivellään pintaan ja pinotaan lihat päällekkäin ja annetaan olla 2h-1 vrk miten tykkää esivalmistaa lihat. Pidempi marinointi aika = marinadi painuu lihaan jolloin maku korostuu. ja se liha pitää paistaa huoneenlämpöisenä, ei jääkaapista pannulle ellei tykkää tarjoilla sitkeitä lunttuja lautasella. Kun lihasnesteet tulevat pintaan niin pihvi (punainen liha) käännetään ja paistetaan n . minuutin ajan. Sitten se liha alkaa olla kypsää (medium). Vaalea liha (possu/kana) paistetan aina kypsäksi.
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Lainaus:
Olit ensinmäinen joka sitä marinaadin osaksi mielsi, tahi marinoinnista höpötti. ; ) Kuiva kamasta käsittäneeksi koko ajan ollut kyse? |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Joo sellasesta jauheesta.
__________________
HJ61 MMC |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Lidlistä.
__________________
Diisselistä voimaa ja silleen. |