Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Nikuzai
Telkkarissa oli jossain suomalaisessa kokki ohjelmassa jotain tarkoituksen mukaista ainetta mikä oli nimenomaan ulkopuolelle pannuun tarkoitettua ei tosin ollut sen tarkemmin kuin nopeasti vain mainitsi aineen ja käytöstä muistutti, mutta jos vähän paremmasta grillausliikeestä vaikka kyselisi mikä se aines oli
Onkohan muuten suomessa edes grillauksen erikois liikkeitä?
Ja lie sellainen toimeen tulisi kun 95% taitaa ostaa grillinsä marketeista ja "halpahalleista"
|
Olisko 'vanhan ajan liesimusta' kyseistä tavaraa. Itellä tommonen purkki ja käytetään uunin luukkuihin ja keittotasoihin. Pitäisi olla korroosionsuoja mukana. Lähinnä valuraudalle tarkoitettu, mut kai se pellin pinnassakin menisi. Levitetään ohut kerros ja kaiken järjen mukaan pitäisi kestää kuumuuttakin hyvin.