![]() |
![]() |
|
Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
![]() |
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Lainaus:
Perkele ku on paha sivu, kyllähän tuollanen täytyy veistää het ens tilassa ![]()
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Kylmäsavustus...
Aloitteleva lihan kylmäsavustaja kaipaa hiukan lisävinkkejä...
Eli lähinnä savustusaika ja menetelmä on hiukan epäselvää vaikka kuinka olen lukenut ohjeita netistä... Lähinnä siis on epäselvää kun esim. riistaa kylmäsavustetaan niin kehitetäänkö savua koko ajan vai osan aikaa? Eli jos ajatellaan prosessia kokonaisuudessaan niin meneekö se näin, 1. Lihan suolaus merisuolalla tai suolaliuoksella. ( 1-3vrk ) 2. Lihan kuivaus. 3. Kylmäsavustus kaapissa. ( esim. teeren rintapalat +1 viikko, alle 20 asteen lämpötilassa ) 4. Jälkituuletus kaapissa. ( useita päiviä ) 5. Lihan tasoittuminen jääkaapissa. 6. Tarvittaessa pakastaminen maun parantamiseksi
__________________
Ei mennyt kuin Strömsössä... |
#3
|
|||
|
|||
![]() Lainaus:
![]() |
![]() |
Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta) | |
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta |
Näkymä | |
|
![]() |
||||
Viestiketju | Aloittaja | Foorumi | Vastauksia | Viimeisin viesti |
M:Savustus pönttöjä! | PatrolAss | O/M/V Muut | 13 | 15.02.2006 10:31 |