Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #2  
Vanha 07.06.2013, 19:42
Ambula Ambula ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 05.04.11
Sijainti: Nurmijärvi
Viestit: 428
Perusasetus

Mä olen kans vähän harjoitellut savustamista, viime kesänä peuraa muunmuassa. Lankomies on alalla oikea virtuoosi. Rakensi jopa semmoisen tiipiin mallisen rakennelman puusta. Siellä liha sitten roikkuu noin metrin pienen nuotion yläpuolella x määrän aikaa ja hyvää tulee.

Itse ostin rosterisen savustuslaatikon, jota olen pitänyt grillissä. Pohjalle leppä/omenapuu lastuja. Ihan ok lihaa on tullut, en tiedä tosin montako munausta tein, mutta kaikki tuli syötyä

Pappa opetti joskus, että kun kalaa savustaa, ja jos siihen haluaa kauniin kultaisen pinnan, niin laatikon pohjalle pitää laittaa muutama sokerinpala lastujen lisäksi.
Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
M:Savustus pönttöjä! PatrolAss O/M/V Muut 13 15.02.2006 10:31


Sivu luotu: 10:22 (GMT +2).