Näytä yksittäinen viesti
  #24  
Vanha 14.12.2019, 17:04
thx 1138 thx 1138 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 13.08.18
Sijainti: kuusamo
Viestit: 63
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Luoppis Näytä viesti
Karvalakkimallin Hilux alkaen 35 000€. Joku korealainen henkilöauto vetokoukulla 15-25000€? Eikä verottaja kohtele noita käyttöverojenkaan osalta hellästi. Suomi on vetokoukkuja ja pikku kärryjä väärällään ja siihen samaan kuormaan saa ne takapenkkiläisetkin mukaan VS pakettiauto pickuppiin lava täyteen tavaraa ja yksi matkustaja. Ja vaikka ostaisi käytetyn laviksen niin niiden hinnat tuntuu kovasti jämähtävän siinä 10 ikävuoden jälkeen kilometreistä ja varustelusta riippumatta eikä ne oikein noudata edes sitäkään vähää järkeä mitä henkilöautojen hinnat. Ja sitten se varustelu, kun varsinkaan japsi pickupeissa ei ole vielä 2000 luvun puolessakaan välissä esimerkiksi peilinlämmittimiä vakiona. (Perustuu enimmäkseen tietoihini Hiluxeista)

Jenkeissäkin lavisten määrä räjähti vasta siinä 80?-luvulla johonkin verotusjuttuihin liittyen. Samaa ei täällä kylmässä pohjolassa voi sanoa.

Eli syy miksi Suomessa ei ole enempää pickuppeja: siihen ei ole edellytyksiä. Yrityksillähän noita on paljonkin käytössä, mutta ei yksityisellä puolella niinkään ole markkinoita.

Ittellä neljäs pickuppi menossa ja se saa jo tavallisen henkilöauton tuntumaan aika hengettömältä
Itse arvostan japseja nimenomaan siinä että niissä ei ole peilinlämmittimiä sun muuta hienouksia. Sitä vähemmän tekniikkaa niin sitä pienemmpi mahdollisuus että jokin menee rikki

Ainakin näin mökkeilyä kalastusta ja metsästystä ja laskettelua harrastavalta tuntuu jo että pick_up on välttämättömyys joka helpottaa elämää mukavasti. Myös hirvieläinkolarissa on hiaman enemmän turvaa ja eläin sopii mukavasti kolarin jälkeen lavalle ja pataan
Vastaa lainaten