Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Osto ja myynti > O/M/V Renkaat ja vanteet

O/M/V Renkaat ja vanteet Kaikki autojen renkaat, vanteet ja lumiketjut tänne.

Viestiketju on lukittu
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 06.12.2008, 09:48
offroadjouni:n Avatar
offroadjouni offroadjouni ei ole kirjautuneena
Super Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.06.02
Sijainti: Kirkkonummi
Viestit: 6.419
Exclamation

Ohjeet ja säännöt. Päivitetty 2.9.2015


Puutteelliset ilmoitukset tullaan poistamaan siis LUKEKAA!

Aloita ilmoituksen tekeminen valitsemalla otsikon (title) vierestä prefix. Vaihtoehdot "Myydään", "Ostetaan" ja "Huuto".
Seuraavaksi kirjoita otsikko joka kuvaa hyvin tuotetta. Esim. Range Rover 3,5 V8 automaatti -88

Jos laitat nettiauton linkin laita se http://www.nettiauto.com/123456 muotoon.
Vaikka kaikki tiedot löytyvätkin nettiauton puolelta niin tänne ilmoitukseen perus tiedot, paikkakunta, hinta jne. Ilmoitukset joissa on pelkkä linkki nettiautoon poistetaan!

Hintapyyntö pakollinen tieto.

Ilmoituksen saa nousemaan ensimmäiseksi kirjoittamalla uuden viestin. Ilmoitusta saa nostaa neljän päivän välein!. Ilmoittajat voivat itse siivota ilmoituksistaan vanhaa upitusta pois. Kun ilmoitukseen laittaa uuden up-viestin, edellinen up-viesti on tarpeeton sen jälkeen.

Jos myyt samassa ilmoituksessa montaa tuotetta editoi tuotteen perään kauppahinta ja myyty. Tämä sen takia että ostajan ei tarvi lukea kaikkia viestejä läpi saadakseen tiedon onko tuote vielä myynnissä.

Kun olet myynyt/ostanut tuotteen niin muutat ilmoitukseen "myyty" tai "ostettu" (prefix) Painat siis ilmoituksen ensimmäisestä viestistä edit nappia sieltä "Lisävalinnat" nappi ja muutat prefixin. Lopuksi tallennat muutokset "tallenna" napilla. Ei siis enään niitä myyty viestejä sinne ilmoituksen perään

Vanhoja ilmoituksia ei poisteta. Jos joku sotkee ilmoituksen niin siittä seuraa varoitus ja seuraavasta banni. Sotkettu ilmoitus palautetaan alkuperäiseen kuntoon. Myös poistetut viestit saadaa takaisin.

Turha jutustelu jätetään ilmoituksista pois. Jos et ole ostamassa tai myymässä niin älä kirjoita mitään.
Tässä säännössä sovelletaan myös varoitusta ja bannia.

Postaamalla osto-, myynti- tai vaihtoilmoituksen Offipalstalle, ymmärrät, että mahdolliset ostajat tai myyjät voivat tutkia kaupankäyntihistoriaasi Offipalstalla ja/tai muilla palstoilla. Ymmärrät ja hyväksyt sen, että kaupankäyntihistoriastasi voidaan keskustella palstalla, oli se sitten positiivista tai negatiivista keskustelua. Ymmärrät ja hyväksyt sen, että Offipalstan kautta tehdyistä kaupoista voidaan keskustella palstalla, oli se sitten positiivista tai negatiivista keskustelua. Tällä tavalla ns. kusettajat seulotaan pois mahdollisimman tehokkaasti.


Viimeksi muokannut Pauli : 02.09.2015 22:04 Perustelu: Uppaus-ohje
  #2  
Vanha 13.12.2011, 08:02
offroadjouni:n Avatar
offroadjouni offroadjouni ei ole kirjautuneena
Super Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.06.02
Sijainti: Kirkkonummi
Viestit: 6.419
Perusasetus

Tietoja yritysten mainostamisesta


Myyntiosasto on tarkoitettu yksityshenkilöiden ilmoituksille. Kaupallinen ilmoittelu, eli yritysten, toiminimien jne. on rajoitettu 6 ilmoitukseen vuodessa. Ilmoituksissa pitää olla myytävänä jotakin kyseisen osaston aihepiiriin kuuluvaa ja sen hinta pitää olla näkyvissä. Pelkkä yrityksen mainostaminen ei ole luvallista. Näitä ilmoituksia ei saa nostaa omilla viesteillä ylemmäs. Kysymyksiin vastaaminen on kuitenkin sallittua.

Tekemällä sponsorisopimus palstan ylläpidon kanssa saa sponsoriyritys joustoja näihin rajoituksiin. Ilmoituksia voi olla useammin ja niitä voi nostaa samoilla säännöillä kuin yksityiset ilmoittajat. Jotakin kyseisen osaston aihepiiriin kuuluvaa pitää silti olla myytävänä ja sillä pitää olla hinta.

Ylläpito valvoo, että yritysten ja toiminimien ilmoittelu pysyy kohtuullisena.
Viestiketju on lukittu


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
Ohjeet ja säännöt. Päivitetty 2.9.2015 offroadjouni O/M/V Varaosat ja tarvikkeet 1 13.12.2011 08:00


Sivu luotu: 07:56 (GMT +2).