Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Linkit muihin palveluihin > Elävä Arkisto > General talk > Health

Health Health issues

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 07.06.2004, 09:48
Santeri Santeri ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 06.07.02
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 358
Perusasetus Järkyttävin toimenpide

Mikä on järkyttävin lääketieteellinen toimenpide (esim. poisto) mitä sinulle on tehty?

Omasta kokemuksestani voins anoa, että synnytys on perseestä, mutta hampaiden poraaminen on myös erittäin kuvottavaa.

Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 07.06.2004, 09:55
Posityyhtynen Posityyhtynen ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 01.06.04
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 66
Perusasetus

Multa meni kerran polvilumpio sijoiltaan ja jäi törröttämään vinksalleen. Sen paikalleen rusauttaminen oli karmeaa. Itse toimenpide ei lopulta sattunut niin paljon kuin olisi luullut, mutta ei ollut kiva kun isot äijät väänsi eri suuntiin ja kuului kauhea ääni. Kun polvi oli taas paikallaan, aattelin helpottuneena pahimman olevan ohi, mutta polveen olikin ehtinyt valua jotain nestettä, joka piti punkteerata pois karsean kokoisella neulalla. Ei ollut mieltä ylentävää.

Olen onnellinen, jos ei enää tarvitse sellaista kokea!

I don't necessarily agree with everything I say.
-Marshall McLuhan-
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 07.06.2004, 10:35
offroadjouni:n Avatar
offroadjouni offroadjouni ei ole kirjautuneena
Super Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.06.02
Sijainti: Kirkkonummi
Viestit: 6.000
Perusasetus

Mulla on varmaankin inhottavimmat ollut, kun oon silmääni saanut metalliroskaa. Niistä ikävin oli sellanen kun pari vuotta sitten pulttipyssyllä avasin tiukassa olevia maasturin pyöränpultteja. Kun ne oli tiukassa, niin sehän tarkoittaa että ne kuumeni kun pulttia aukaisi. Pulttipyssy sitten pyörähtää sillain kovaa siinä vaiheessa kun kierre vihdoin loppuu, ja sieltä pultista sitten lensi kuuma kierteen palanen pystyy silmään. Ei kuitenkaan ihan keskelle, mutta siniselle alueelle kuitenkin.

Siinä sitten rengasvaihdot toki suoritin loppuun, mutta sen jälkeen oli pakko mennä ihmetteleen että mikä siinä silmässä oikein hiertää kun sattu niin saakelisti kun räpäytti silmää. Pumpulipuikolla koitin rapsutella pois peilin edessä, mutta eipä siitä mitään tullut. Sitten puolisokeana ajelin Hämeenlinnaan terveyskeskukseen silmää korjauttamaan.

Homma alkoi puuduttavilla silmätipoilla. Yöks. Sitten pää pistettiin sellatteesseen ruuvipenkkiin, että ei pääse liikutteleen sitä operoinnin aikana. Lääkäri katteli ruuvipenkissä kiinni olevan mikroskoopin kautta silmää ja rapsutti neulalla pinnasta metallia pois. Se tuntu ihan hämärältä. Ei varsinaisesti sattunut, mutta silmän muodostama kuva meni ihan sotkuiseksi. Ilmeisesti siitä johtuen alkoi pyörryttämään, millaista olotilaa en muista juuri ennen kokeneeni. Kahdesti jouduttiin toimenpide keskeyttään kun piti päästä makuulle ja vähän vettä hörppimaan. Ruoste oli vähän päässy leviään silmän pinnalla, ja sitä joutu sitten paljon putsaileen.

Pari viikkoa silmävoidetta ja silmälappua, niin kyllä se siitä melkein täydellisesti parani. Vähän tais jäädä sameammaksi, mutta en ihan varma ole. Homma oli kuitenkin niin "kivaa", että testasin sitä uudestan rälläkän kipinällä viime kesänä. <img src=icon_smile_blackeye.gif border=0 align=middle>

/* Life Begins at 35" */
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 07.06.2004, 10:39
bono bono ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 13.05.02
Sijainti: South Sandwich Islands.
Viestit: 457
Perusasetus

Ei nyt varsinaisesti järkyttävä mutta epämiellyttävimpiä kokemuksia oli sokerirasistustesti. Eka 12 tuntia syömättä, sit juotetaan puol litraa sokerivettä (maistui oikeasti siltä kun puoleen litraan vettä ois liotettu paketillinen tomusokeria) ja otetaan verikoe. Sit pitää istua tunti labran käytävässä ja otetaan toinen verikoe ja vielä tunti lisää ja kolmas verikoe. Varsinkin toi viimenen tunti oli ihan kärsimystä, sokerilieju alko kiertää ja kuplia tyhjässä mahassa aika hillittömästi...

-^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^-
&lt;bono length="190" weight="105"&gt;
&lt;email&gt; -bono-@city.fi &lt;/email&gt;
&lt;/bono&gt;
Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 07.06.2004, 10:47
bono bono ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 13.05.02
Sijainti: South Sandwich Islands.
Viestit: 457
Perusasetus

Mä oon kokeillu tota offin selostuksen rälläkkä versiota kolme kertaa...ei oo yhtään kivaa kyllä. Autolla ajaminen on yhdellä silmällä aika hassua (ja laitonta)

-^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^-
&lt;bono length="190" weight="105"&gt;
&lt;email&gt; -bono-@city.fi &lt;/email&gt;
&lt;/bono&gt;
Vastaa lainaten
  #6  
Vanha 07.06.2004, 10:55
Posityyhtynen Posityyhtynen ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 01.06.04
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 66
Perusasetus

Tulipa mieleen vielä toinen karsea kokemus. Pieneen suuhuni ei mahtunut viisurit puhkeamaan ja yksi niistä piti leikata pois sieltä ikenen sisältä. Itse toimenpide ei ollut herkkua: 45 minuutti suu auki levitettynä ja puoli naamaa puutuneena. Ien leikattiin auki, hammas pantiin paloiksi, noukittiin pois ja ien tikattiin kiinni. Seuraavat päivät menikin mukavasti antibioottihöyryissä suun särkiessä ja vuotaessa verta. Bonuksena oikea puoli kielestäni jäi pysyvästi puutuneeksi. Jonkin verran tuntoa jäi, mutta usein puraisen kielen verille huomaamattani. Hammaslääkäri ilmoitti ystävällisesti, että joskus harvoin näin voi käydä, koska kielen hermoradat on niin pieniä, eikä niitä ole voitu kartottaa. Se on kuulemma "vähän kun lottovoiton sais". Ottaisin mielummin rahaa.

I don't necessarily agree with everything I say.
-Marshall McLuhan-
Vastaa lainaten
  #7  
Vanha 07.06.2004, 12:13
kumikana:n Avatar
kumikana kumikana ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 01.05.03
Sijainti: Finland.
Viestit: 491
Perusasetus

[offtopic]
Mä ajan kai sitten puolilaittomasti autolla, kun en käytännössä nää toisella silmällä ollenkaan. Mulla kakarana karsasti silmä (mun lapsuuskuvat on tosi sulosia kun toinen silmä kattoo ihan mihin sattuu) ja se on leikattu kaks kertaa, ja kolmas kerta olis ollu vielä tarpeellinen, en tiedä uskaltasko sitä mennä enää. Mulla on siis vieläkin silmä vähän kierossa, mutta ei se näy oikeestaan muuta kun jos oon tosi väsyny.

Tästä johtuen en "osaa" katsoa molemmilla silmillä yht´aikaa, vaan katselen maailmaa aina oikealla silmällä. Vasemmalla silmällä katsominen tuottaa kymmenen sekunnin päästä vaikeuksia. Eipä ole kuitenkaan lääkärit ajokortti-lääkärintarkastuksessa katsoneet tarpeelliseksi enempää mun näköä selvitellä vaikka on tän kaiken selittäny niille.
[/offtopic]

Mutta se kamalin kokemus mikä mulla on lääkärissä ollu oli paksusuolen tähystys, ja tietenkin alakautta. Ensin piti viikko katella mitä syö (pitkä lista mitä EI saanu syödä), sen jälkeen yksi päivä syömättä ja vatsan ja suolen tyhjennys IHAN HIRVEELLÄ LITKULLA!!! Sitä piti juoda 4 litraa, ja maistu HELVETIN pahalle. Se oli sellasta jauhetta mikä sekotettiin veteen. En haluis ees pahimmalle vihamiehelleni sellasta kohtaloo et sitä pitäs juoda.

Tätä litkua piti juoda sitten tiettyyn tahtiin, että vaikutus olis maksimaalinen. Mä sitten kittasin sitä ja joduin jokasen lasillisen jälkeen vetään röökin, etten ois oksentanu. Kahden litran jälkeen se <img src=/smiley/puke.gif border=0 align=middle> oli väistämätön ja päätin että perkele minähän en tätä litkua enää juo.

Seuraavana aamuna (jolloin tähystyksen oli määrä olla) soitin sitten itku kurkussa Tays:iin että näin kävi. Hoitsu sitten sano että juu, sitä litkua saa juoda omenamehuun sekotettuna!! Join sitten vielä jäljelle jääneet litkut mehun avulla (mikä oli siihen alkuperäseen makuun verrattuna taivaallinen) ja rupes oleen vaikutuksiakin.

Mun piti sitten mennä aikasemmin sinne gastroentrologian klinikalle juomaan vielä kaks litraa sitä moskaa ja sitten alko toimenpide <img src=/smiley/scared.gif border=0 align=middle>
(voitte uskoa kuinka kipeenä oli "paikat" kun oli tyhjentäny KAIKEN suolesta!)

Olin ennakkoon tilannu niin paljon kipulääkettä suoraan suoneen, kun vaan laki sallii. Sanoin kanyylin-laittajalle, että vihaan niitä neuloja, et jos sais sillee pikasesti sen. No eihän sitä suonta oikeen löydy kun eio kahteen vuorokauteen syöny mitään. Loppupeleistä kolmas hoitaja sai sen kanyylin laitettua ja verta oli joka paikassa.

Varsinainen toimenpide ei sitten niissä pöllyissä ollu ihan kamala, paitsi kun se peukaloa vahvempi letku piti änkee suolen mutkista, SE SATTU!! Toimenpiteen lopuksi hoitsu sano että: "Sielä on nyt varmaan vähän ilmaa, että piereskele vaan ihan rohkeesti tuola käytävillä." <img src=/smiley/duh.gif border=0 align=middle>
Loppupäivä meni sitten mukavasti röttö hellänä ja herkkuja mässytellen.

En toivo kenenkään ystäväni kokevan tätä. Onneksi mulla epäilty tauti suljettiin pois tän toimenpiteen jälkeen, muuten joutusin käymään kerran puolessa vuodessa tossa tähystyksessä.

&gt;&gt;ensin tuli kumi, sitten kana ja sitten muna&lt;&lt;
Vastaa lainaten
  #8  
Vanha 07.06.2004, 12:18
Santeri Santeri ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 06.07.02
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 358
Perusasetus

Hyvä ystäväni kävi juurikin tän saman operaation kuin Kumis läpi viime viikolla ja oli vaan kiljunu lisää troppia, kun sattuu niin sikana! (((-:
Vastaa lainaten
  #9  
Vanha 07.06.2004, 12:30
ElämänPeluri ElämänPeluri ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 13.02.02
Sijainti: Hatanpää DC, Finland.
Viestit: 233
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Multa meni kerran polvilumpio sijoiltaan ja jäi törröttämään vinksalleen. Sen paikalleen rusauttaminen oli karmeaa. Itse toimenpide ei lopulta sattunut niin paljon kuin olisi luullut, mutta ei ollut kiva kun isot äijät väänsi eri suuntiin ja kuului kauhea ääni. Kun polvi oli taas paikallaan, aattelin helpottuneena pahimman olevan ohi, mutta polveen olikin ehtinyt valua jotain nestettä, joka piti punkteerata pois karsean kokoisella neulalla. Ei ollut mieltä ylentävää.
Mullakin on mennyt polvi pari kertaa sijoiltaan, ja se on tosiaan aika metka kokemus. Punkteeraus taas näyttää paljon pahemmalta kuin miltä se tuntuu. Se ei satu juuri lainkaan, mutta neula on kieltämättä aika julman näköinen.

--
EP
"Kuin vanhasta hevosesta, myytävästä, en minä löydä pelurista hyötyä." - Rigveda 10,34
Vastaa lainaten
  #10  
Vanha 07.06.2004, 13:23
Posityyhtynen Posityyhtynen ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 01.06.04
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 66
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Mullakin on mennyt polvi pari kertaa sijoiltaan, ja se on tosiaan aika metka kokemus. Punkteeraus taas näyttää paljon pahemmalta kuin miltä se tuntuu. Se ei satu juuri lainkaan, mutta neula on kieltämättä aika julman näköinen.
Enpä "metkasta" tiiä. Ehkä näin jälkeenpäin se voi tietysti olla metkaa. Silloin huusin kuin pistetty sika ja törröttävä luu oli karsean näkönen. Punkteeraus ei tosiaan satu (vaikkei se kyllä kivaakaan oo), sekin vaan näyttää iljettävältä.

EP:llä taitaa olla löysä lumpio, jos se on useaan otteeseen mennyt sijoiltaan. Mun lumpio on onneksi pysynyt paikallaan.

I don't necessarily agree with everything I say.
-Marshall McLuhan-
Vastaa lainaten
  #11  
Vanha 07.06.2004, 13:40
ElämänPeluri ElämänPeluri ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 13.02.02
Sijainti: Hatanpää DC, Finland.
Viestit: 233
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Enpä "metkasta" tiiä. Ehkä näin jälkeenpäin se voi tietysti olla metkaa. Silloin huusin kuin pistetty sika ja törröttävä luu oli karsean näkönen.
Joo, mulla lumpio ainoastaan kävi pois paikaltaan, ja tuli heti itsekseen takaisin (molemmin kerroilla), eli se ei mennyt yhtä pahasti. Oli se silti ennemminkin "metka" kuin metka kokemus

Lainaus:
quote:
EP:llä taitaa olla löysä lumpio, jos se on useaan otteeseen mennyt sijoiltaan.
Mää oon niin flegmaattinen ja veltto, että polvetkaan ei pysy paikoillaan

--
EP
"Kuin vanhasta hevosesta, myytävästä, en minä löydä pelurista hyötyä." - Rigveda 10,34
Vastaa lainaten
  #12  
Vanha 07.06.2004, 13:53
Posityyhtynen Posityyhtynen ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 01.06.04
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 66
Perusasetus

Ja parastahan näissä jutuissa on se, että jälkikäteen voi kertoa kauhujuttuja kavereille. Kyllä sitä parit törröttävät lumpiot ja punktioneulat kärsii, kun saa sitten kertoa kunnon kalajuttuja =D

I don't necessarily agree with everything I say.
-Marshall McLuhan-
Vastaa lainaten
  #13  
Vanha 07.06.2004, 15:14
petris petris ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 03.01.02
Sijainti: Pirkkala, Finland.
Viestit: 1.464
Perusasetus

Mulla ei toimenpide ollut järkyttävä, mutta olotila ennen toimenpidettä oli todellä järkyttävä.

Muutama vuosi takaperin satutin selkäni hinttipalloreeneissä sen verran pahasti, että ristiselästä revähti lihas, joka sitten painoi jonkun hermon niin jojoon, että kaikki mitä silmissä näkyi oli valkoista ja kirkkaita värejä ja kaikki mitä navan alapuolella tuntui oli yhtä kuin ei mitään. Olo oli kuin alaraajat olisivat halvaantuneet. Ambulanssilla arvauskeskukseen ja 6 tuntia piikin vartoilua. Kortisoonipiikki lihaan, pari tuntia tarkkailua ja kotiin - omin jaloin.

Oli todella kauheaa olla, kun ei saanut alaruumista liikkumaan. Makaaminen on vaikeaa, kun ei saa itseään liikkumaan. Paikat puutuu ja pikkuhiljaa alkaa mieleen hiipiä pelko, josko kaikki sittenkään korjaantuu piikillä...

Siinä sitä odoteltiin yöllä päivystysjonossa kuusi tuntia, kun känniläisiä paikattiin...

**********************
petris - hautomopäällikkö
**********************
Vastaa lainaten
  #14  
Vanha 07.06.2004, 15:14
MäIte MäIte ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 29.09.01
Sijainti: Iceland.
Viestit: 959
Perusasetus

Mä en todellakaan tykännyt kun lääkärit todensivat eturauhastulehdukseni painelemalla sen 'väärää' päätä tai alkusyytä miksikä sitä kukin mies haluaa kutsua.

<img src=/smiley/angry.gif border=0 align=middle>

Jos joku haluaa, että kerron tarkemmin voin mielelläni tulla selittämään lääkärille mitä haluat kokea kun olet seuraavan kerran lääkärintarkastuksessa mies!!!

---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*
Vastaa lainaten
  #15  
Vanha 07.06.2004, 15:51
trulez trulez ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 02.10.01
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 409
Perusasetus

Mun pahin oli varmaan hammaskipu ja juurihoito jonka se vaati.

Tyhmänä viivyttelin hamppulääkäriin meno vaikka hampaassa oli semmonen holetski että siihen olis saanu auton parkkiin. No sitten se kipeyty ja alko särkeen ja vielä viivyttelin ja söin buranaa. Sit särki jo niin vitusti ettei paketti buranaa tuntunu missään ja unettoman yön jälkeen tilasin hamppulääkärin vedet silmissä kun särki ehkä jonkun verran paljon.

Lääkärissä eniten sattu puudutus joka tökättiin suoraan siihen hermoon, siinä vaiheessa meinasin ponkasta pystyy ja tuntu kun olis saanu sähköiskun suoraan selkäytimeen, mutta jo parin sekunnin kuluttua kun aine potki sisiin pääsi taivaaseen kun ei särkeny ja ei tuntenu mitään hampaassa.

Loppu olikin vaan helpotuksen tunnetta kun se kaikki oli ohi ja sai vain makailla odottaen toimenpiteen loppua.

HOITAKAA HAMPAANNE!!
Vastaa lainaten
  #16  
Vanha 07.06.2004, 15:58
Lars:n Avatar
Lars Lars ei ole kirjautuneena
Humble Administrator
 
Rekisteröitynyt: 22.09.01
Sijainti: Helsinki, Finland
Viestit: 2.430
Blog Entries: 2
Perusasetus

mulle on selkäydinpunktio suoritettu useampaan otteeseen, se ei ole mitään herkkua

varsinkaan jos sen suorittaa joku nyybi joka söhii neulalla hermokeskuksiin (silleen että raajat alkaa hallitsemattomasti ravistella), ja kaksi raavasta lääkäriä makaa polvillaan sun päällä että sut saadaan taivutettua siihen selkäydinpunktion vaatimaan sikiöasentoon

--Resistance is Futile! You Will Be Assimilated!
Vastaa lainaten
  #17  
Vanha 07.06.2004, 17:26
leivos leivos ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 23.05.03
Sijainti: TRE, Finland.
Viestit: 324
Perusasetus

Mä en pikkukersana ainakaan paljo tykänny siitä kun korvia puhkottin. Siis korvatulehduksen takia, kun tehään reikä kalvoon, että töhkä valuis ulos. Molemmat piti puhkoo, mutta ekaa puhkastessa mä monotin lekuria aika tiukasti sääreen ja se sitten totes että annetaan sen toisen olla kun se taitaa sattua aika paljon. Niin ja se monotus oli ihan refleksi kun sattu.

Toinen kerta oli kun tehtiin jotain laktoosi-intoleranssi koetta. Pistettiin juomaan ihan hirveetä litkua iso tuopillinen ja sitten otettiin aikas paljon verta. Ei mua se veren pumppaaminen haitannu, mutta en meinannu saada sitä litkua alas. Sitä ei saanu oksentaa edes pois, jotta koe onnistus ja sitä sai todella pidätellä sisällä. Sen jälkeen minkäänlaisten vahvanmakusten virvoitusjuomien juominen ei oo tuntunu miltään.

~lilium inter spinas~

Edited by - leivos on 08/06/2004 21:59:24
Vastaa lainaten
  #18  
Vanha 08.06.2004, 09:58
Carlos Carlos ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 14.05.02
Sijainti: Cayman Island.
Viestit: 122
Perusasetus

Mulla ei varsinaisesti ole mitnään erityisen karmeaa kokemusta. Mutta joskus kouluaikoina, ala-asteella, sain rautaputkella päin näköö niin, että ylähuuli halkes. Sen verran iso haava siitä tuli, että huuli jouduttiin tikkaamaan. Olen itse aina kammoksunut kyseisenlaisia toimenpiteitä ja silloinkin 11-12 vuotiaana olin kohtuu hermostunut mennessäni tikattavaksi. Sen verran olin kauhusta kankea, että loppujen lopuksi viisi hoitajaa piti mua paikallaan, että saivat ees puudutus piikin laitettua mulle (mä olin silloin todella pienikokoinen kaveri)...

Carlos the Jackal

-------------------------
"I've always believed the cliché that the bass player is never wrong, because all the chords are named from the bass." -A.Laboriel-
-------------------------
Vastaa lainaten
  #19  
Vanha 08.06.2004, 16:03
007 007 ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 16.10.01
Sijainti: Finland.
Viestit: 142
Perusasetus

Eipä nuo lääkärien toimenpiteet ole oikein koskaan kovin kivoja. Poskiontelojen punkteeraus oli jotenkin niljakas operaatio. Korvienpuhkominen sattuu vitusti. Hammaslääkärin pora on aina yhtä karmea jo pelkän äänensä puolesta.
Kokonaisuudessaan ikävin kokemus mulla on ollu viisauden hampaiden poisto verenhyytymisen häiriöstä johtuvine komplikaatioineen, kun meinasin vuotaa kuivaksi.

0,07 (jostain täytyy säästää)
Vastaa lainaten
  #20  
Vanha 08.06.2004, 16:04
007 007 ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 16.10.01
Sijainti: Finland.
Viestit: 142
Perusasetus

Lars, miksi semmoinen selkäydin punktio tehdään?

0,07 (jostain täytyy säästää)
Vastaa lainaten
  #21  
Vanha 08.06.2004, 20:39
Lars:n Avatar
Lars Lars ei ole kirjautuneena
Humble Administrator
 
Rekisteröitynyt: 22.09.01
Sijainti: Helsinki, Finland
Viestit: 2.430
Blog Entries: 2
Perusasetus

otetaan näyte selkäydinnesteestä

--Resistance is Futile! You Will Be Assimilated!
Vastaa lainaten
  #22  
Vanha 16.06.2004, 19:25
HuBa HuBa ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 04.01.03
Sijainti: Finland.
Viestit: 36
Perusasetus

eipä taida olla tullut inhottavampaa vastaan kun viime kesänä
korjanttiin hauis-, kyynärlihas ja valtimo oikeasta kädestä
Ainut mitä laitettiin oli paikallis puudutus. Tuntui aika järkyttävältä
kun ompelivat kasaan paikkoja ja kaikkee ihme napsutuksia kuului. särkylääkettä meni todella paljon. Lopuksi eniten tuntui sattuvan ihon kiinni tikkaaminen. ~6h meni tuossa toimenpiteessä.

Vastaa lainaten
  #23  
Vanha 16.06.2004, 19:41
Luomu Luomu ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 30.09.03
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 121
Perusasetus

Mä en pelkää mitään, ´tai ainakaan melkein.

Hammaslekurit on tosi jees juttu, tykkään kovin.

Punkteerauskin on jänskää, on tehty ainakin 10-kertaa... oikeastaan siihen kipuun alko tottua ja miltein nauttia.

Mulla oli suuren suuri kysta poskionteloissa, se täytti kokonaan mun vasemman puolen poskiontelon ja lopussa mulla näky limakalvo pullistuma kurkussa... Noh punkteeraukset ei tähän auttaneet, joten menin Tampereelle korva-nenätauti klinikalle. siellä minia sitten odotti kiva 10-hengen opiskelija lauma ja lääkäri.. Olin kiva näyte kappale. HMPH. Sitten laitettiin 4-puudutuspiikkiä kumpaiseenkin sieraimeen ja se sattui hiukan. noh sittenkun puudutus oli vaikuttanut/ tai pitänyt vaikuttaa alettiin vetämään kystaa pois nenän kautta, joka tuntui sikke inhottavalta. Katselijat rupesi voimaan pahoin ja samoin minä... Tuntui kun aivoja olisi koitettu vetää nenän kautta pihalle. Sitten kun se saatiin ulos, se näyttikin kuvottavalta valko-keltanen limanen klöntti, jonka sisällä oli nestettä. Aloin olla jo niin valkoinen että mut heitettiin makuuasentoon... Sitten tutkittiin uusiks ja huomattiin et sinne jäi jotain pientä. Sattu niin sikesti kun sitä "pientä" koitettiin ottaa pois että sanoin "kiitos riittää" ja sinne se jäi... Ai niin... Saman tukkoisuuden takia huomattiin että minulta puuttuu toinen otsaontelo täysin. Olen varmaan joku mutantti... *ufo musaa*

Vastaa lainaten
  #24  
Vanha 16.06.2004, 20:06
mikk0 mikk0 ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 25.09.01
Sijainti: Out of this World.
Viestit: 271
Perusasetus

Mulla pahin on kun hammas paikattiin pari vuotta sitten.

Vastaa lainaten
  #25  
Vanha 16.06.2004, 20:12
Wille Wille ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 24.09.01
Sijainti: Finland.
Viestit: 234
Perusasetus

Pahin oli varmaan kun molemmat luut irtipoikki katkenneeseen ranteeseen laitettiin puudutuspiikki mahdollisimman lähelle katkeamiskohtaa, se teki herkkua.

--
wille
Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit


Sivu luotu: 15:58 (GMT +2).