Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Maasturiprojektit

Maasturiprojektit Osio on tarkoitettu etenkin pidempiaikaisten projektien seuraamiseen. Tämä on oikea paikka oman auton esittelyyn.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 16.07.2022, 07:46
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.755
Perusasetus

Pieni Vitara projekti
Tuli haettua tuollainen 92 vuoden hieno avo Vitara. Tätä pitäs nyt alkaa sit hissukseen saada leimakuntoon.

Itsellä oli visiona 2-3" korotus. Ottaisin mielummin tuon 2" korotuksen, mutta kun se tulee briteistä niin pitäs maksaa veroja, minkä myötä hinta nousee. Puolan pojilta saisi nimittäin täsmälleen samaan hintaan 3" korotusta. Eikä mene tulleja. Alla on nyt 235/75-15 renkaat. Kattelin, että noi on kait suurimmat mahdolliset renkaat mitä tuohon autoon saa laillisesti? Ainakin oli joku vanha topikki missä ne mainittiin suurimpana mahdollisena renkaana. Jos tuo korotus tulee niin aika typerältä näyttää noin pienet renkaat. Toisaalta tuossa koossa renkaat ei todellakaan ole kalliita. Mitään hardcore offia tuolla ei tulla ikinä ajamaan. Sen suhteen varmaan päädytään johonkin at-renkaisiin.

Alkuperäinen kuomupressu on revennyt perästä. Sen revin jo mäkeen. Kattelin, että jenkeistä saisi n.160$ hintaan uusia. Ei olisi paha. Tosin noita saisi euroopastakin vajaalla 400€. Jenkeistä kun tilaa niin postit + tullit taitaa jo tehdä tupla hinnan vähintään? Mut jos uuden tilaa niin saa valita valkoisen, harmaan tai mustan kuomun. Ne näytti olevan ihan samanlaisia kuin tuo alkuperäinen. Lisäksi siihen saisi bikini top nimellä olevia kuomuja, missä kuomu tulee vain ohjaamon päälle. Taakse ei tule mitään. Siitä typerä systeemi kun tuota ei tosiaan laskosteta taakse mitenkään. Se pitää purkaa siitä rungoltaan pois. Tuohon olisi myös tarjolla kovaa kattoa. Mut en varmaan sellaisella mene. Tuollainen pressu on hienompi ja tarjoaa varmasti hienon elämyksen kun se vuotaa vedet päälle..

Nyt kun on viimein bensa mallin Vitara niin mietin myös jos tilaisi taka-akselille lukkoa? Sellainen takaisi Suikan ylivoimaisuuden. Grand Vitaraan löysin jostain automaattilukkoa n.200€ hintaan. Nyt en nähnyt missään alle 400€ mitään lukkoa. Automaattilukko kelpaa tuohon hommaan mainiosti. Pitää vielä etsiä. Ei tuo kyllä mikään ensisijainen ostoskohde ole.

Suikkeli on kuulemma ollut jollain maatilalla koneyrittäjällä? Se on sillä kuskannut kaikkea paskaa siellä. Minkä kyllä näkee auton sisätiloista. Hyi hitto miten paskanen.
Koska tuo on vanhempi auto niin siellä tuskin mitkään anturit hajoaa kun se pestään. Joten pressu mäkeen ja liuotinta joka puolelle. Sitten painepesurilla vaan puhtaaksi.Kyllä sen aika hyvin sai painepesurilla putsattua. Vielä on vähän kysymysmerkki toimiiko kaikki laitteet edelleen. Se saa nyt pari päivää kuivua. Ennen pesua kattelin vilkkuviikseä kun ei siinä näkynyt mitään merkkejä. niin jos olisin senkin uusinut kun oli ilmeisesti niin kulunut. Mutta nyt pesun jäljiltä siinähän näkyy kaikki merkit hyvin. Eli ei tarvitse sitäkään uusia. Vielä pitää käsitellä tuo kojelauta, ettei se ole noin kulahtanut. Mutta vältti ainakin sen suurimman hinkuttamisen jollain rätillä. Oli niin karmea paskan määrä pinnoilla.


Moottorikin tuli esille. Sielläkin oli karmea määrä paskaa ja öljyä joka puolella. Paljon näkynyt valkoista pintaa. Nokkapellistä myös paljastui alkuperäiset suikan ohjetarrat. Niitäkään nähnyt ennen pesua.


Vielä pitää yrittää keksiä jollain kamalla lattiaverhoilu ja penkit siivota. Varsinkin nuo matot on aivan paskassa. En tiedä saako niitä edes puhtaaksi.

Alustavasti näyttää myös siltä, että pitää vain muutama paikka hitsailla. Kuskin penkin taakse takapenkkien kiinnityspisteen etupuolelle ja siitä alaspäin kuskin turvavyön alakiinnikkeen lähelle. Siinä oli suurimmat reiät. Sit takapenkkien taaimmaisten kiinnikkeiden kohdalla oli myös läpi reikä. Muutoin vaikuttaisi hyvälle. Kopassa ei ulkoisesti ole mätää. Ainakaan ruuvaria en saanut mistään läpi. Runko näyttäisi myös ehjälle. En siitäkään saanut ruuvaria läpi. Pitäs päästä kunnolla nostamaan tuo niin näkisi alle paremmin. Alustavasti ainakin näytti, ettei vaihdelaatikko, jakolaatikko tai perät vuotaisi öljyä. Moottorissa ilmeisesti venttiilikopan tiiviste on vuotanut huolella öljyä ympäri konetta. Nyt kun kone on putsattu niin pitää katsoa alkaako öljyä tulla jostain muualta kun tuon tiivisteen vaihtaa ensin. Mitään ylimääräisiä ääniä ei myöskään voimansiirrosta tuntunut lähtevän. Vaihdetaan joka paikkaan uudet öljyt. Ilmeisesti ohjaustehostin on saanut uudet öljyt, koska ne oli aivan kirkkaat. Yleensä se on aivan mustaa öljyä.

Tuulilasi pitää myös metsästää tuohon. Se on useasta kohtaa halki ja ilmeisesti alkanut jo liimaukset pettää. En usko sen valtavasti maksavan kun tuohon tuoreempaan Grand Vitaraan lasin vaihto maksoi vain 160€.

__________________
BMW i3 94ah REX -16
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS -08
Suzuki Vitara 1.6i 3D -92
Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 18.07.2022, 13:42
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.755
Perusasetus

Taas vähän tutkittiin viikonloppuna. Ylimääräiset sähköviritelmät purettu. Niitä ei onneksi aivan valtavasti ollut. Tuota ruostetta löytyi sitten vähän enemmän kuin pari reikää.. Ei onneksi mitään valtavaa, mutta löytyi kuitenkin lisää. Lisäksi takana on vanhat ruostekorjaukset mädäntynyt uusiksi. Ei niitä ole alunperin suojattu yhtään mitenkään. Siihen on vaan läiskitty vanhan ruosteen päälle lätkä ja se on sillä selvä.

Sisäpesun jälkeen kokeiltiin myös käynnistellä tuota. Hyvin hörähti käyntiin ja kaikki yllättäen toimi. Alunperin ei sähköikkunat toiminut kummassakaan ovessa, mut nyt pesun jälkeen ne toimii. Ehkä siellä oli jossain paskaa? Keskuslukituskin toimii, mut en tiedä miten hyödyllinen se on kahdessa ovessa. Takaoveen kun se ei vaikuta. En tiedä onko kuin iso homma laittaa takaovi samaan keskuslukitukseen? Vois varmaan katsoa jonkun halvan varashälyttimen niin saisi kauko-ohjaimen keskuslukkoon.
__________________
BMW i3 94ah REX -16
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS -08
Suzuki Vitara 1.6i 3D -92
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 18.07.2022, 17:46
kenppi kenppi ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 18.08.13
Sijainti: Kajaani
Viestit: 473
Perusasetus

Ei noita joka nurkalla pyöri, komea peli tekstiilipesuri ja porakoneeseen sellainen harjaspää niin saa matot ja penkit puhtaaksi. Ei uskoisi miten kumimatoistakin irtoaa likaa kun porakoneella harjaa pesuaineen kanssa.
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 19.07.2022, 09:09
riude riude ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 16.04.06
Sijainti: SLN, .
Viestit: 797
Perusasetus

On kyllä kohtuu saastaisen näköinen lähtötilanne. Hyi hlvetti.
Vaan hyvinhän tuo pska näyttää lähtevän.
Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 19.07.2022, 17:58
wikke wikke ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 06.04.07
Sijainti: Kupolin alla.
Viestit: 3.490
Perusasetus

Jos kerta paikka missä vähänkään rupata pystyy, niin eikö kannattaisi pikkasen enempi panostaa? Toki jos kiertopalkinnoksi/äkkiä seuraavan riesaksi myytäväksi hankittu, niin eri asia.
__________________
On epäoptimaalista yrittää elää optimaalisesti epäoptimaalisessa maailmassa.
Vastaa lainaten
  #6  
Vanha 20.07.2022, 13:16
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.755
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja kenppi Näytä viesti
Ei noita joka nurkalla pyöri, komea peli tekstiilipesuri ja porakoneeseen sellainen harjaspää niin saa matot ja penkit puhtaaksi. Ei uskoisi miten kumimatoistakin irtoaa likaa kun porakoneella harjaa pesuaineen kanssa.Sai ne painepesurilla ja liuottimella noin puhtaaksi. Noi kaikki matot oli kunnon paskan peitossa. Meinasin hakea vielä tekstiilipesurin niin saa ne kunnolla puhtaaksi. Kuten myös penkit saa. Tuo mustaläntti takaosan matossa on pikitahra. Jonka sai kyllä painepesurilla mäkeen siitä, mut toi mustaläntti jäi siihen. Se näyttäisi tärpätillä aika hyvin irtoavan siitä. Pitää vielä hinkutella sitä.

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja wikke Näytä viesti
Jos kerta paikka missä vähänkään rupata pystyy, niin eikö kannattaisi pikkasen enempi panostaa? Toki jos kiertopalkinnoksi/äkkiä seuraavan riesaksi myytäväksi hankittu, niin eri asia.
Mitä tarkoittaa vähän enemmän panostaa? Mitään näyttelyautoa tuosta ei ole tulossa. Myöskään mitään kiertopalkintoa siitä ei ole tulossa. Aattelin panostaa sellaiseen ysäri lookkiin. Mä varmaan ajelen sillä hienoina kesäpäivinä avona ja muuten se vaan seisoo tallissa. Tuossa on pihassa noita muita pelejä millä voi rypeä enemmän jos haluaa. En muista milloin olisin liikenteessä nähnyt tuollaisen avomallin? Talvella sillä ei ajeta metriäkään ja tuskin sade päivinä tulee ajettua. Ehkä sillä voi jossain punkalla käydä vähän kevyesti offailemassa, mutta ei mitään sellaista missä helmat menee ruuttuun ja pohja kolisee. Taitaa myös olla ensimmäinen tuollainen peli mihin jätän nuo helmaputket. Yleensä ne on revitty ensimmäisenä mäkeen.

En lähde irroitteleen mitään koria rungolta ja hiekkapuhaltamaan kaikkea. Enkä tule ylimaalaamaan kaikkea. Mutta kyllä siitä ruosteet korjataan ja toi paska siivotaan siitä. Samaten uusin sen kattopressun siihen kun ei se niin kallis ole. Sain siihen myös taakse penkit, jotka puuttui siitä ostettaessa. Lisäksi löytyi ajan henkeen sopivat rihlatut lisäpitkät ja sellaiset muoviritilöillä varustetut sumuvalot. Ne varmaan mätkäsen nokalle kun ne on vähän ajan henkeä. Ei niillä varmasti näe yhtään mihinkään, mut eipä se ole edes tarkoitus.

Alkuun yritetään saada se vain leima kuntoon ja leima siihen. Talven se saa viettää lämpimässä tallissa. Pitää vähän tutkia onko tuo kone missä kunnossa ja tarvittaessa se sitten talven aikana availlaan. Pitää myös fixaa Vitaran tyyppiviat ennen kuin ne laukeaa. Koska nyt ne tyyppiviat näyttäisi toimivan.

Sen myös huomasin tuossa, että taakse pitää uusia pyöränlaakerit kummallekin puolelle ja apparin puolen vetari pitää uusia. Sekä kuskin puolelle pitää vaihtaa suojakumi. Se itse vetari ei ainakaan tuntunut tarvitsevan uusimista, mut katsotaan nyt kun sen availee miten paljon paskaa se suojakumi on sinne päästänyt. Jarrut tuohon on joku ilmeisesti jossain välissä uusinut, koska etulevyillä ei ole minkäänlaista reunusta ja paloissa on reilusti pintaa. Ehkä riittää niiden herkistely ja jarrunesteen vaihto?
__________________
BMW i3 94ah REX -16
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS -08
Suzuki Vitara 1.6i 3D -92
Vastaa lainaten
  #7  
Vanha 26.07.2022, 16:27
wikke wikke ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 06.04.07
Sijainti: Kupolin alla.
Viestit: 3.490
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Nerd-O Näytä viesti
Mitä tarkoittaa vähän enemmän panostaa? Mitään näyttelyautoa tuosta ei ole tulossa. Myöskään mitään kiertopalkintoa siitä ei ole tulossa.
Joo sori. Olihan siinä aloitusviestissäkin ihan selkeä suunnitelma, lukaisin sen ilmeisesti vain niin ajatus muussa kuin luetussa että tyyliin: "Pesu ja leiman yritys".

My bad!
__________________
On epäoptimaalista yrittää elää optimaalisesti epäoptimaalisessa maailmassa.
Vastaa lainaten
  #8  
Vanha 02.08.2022, 08:53
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.755
Perusasetus

Aivan kauheasti projekti ei ole edennyt. Ruosteita on putsailtu, minkä myötä löydetty lisää ruostetta, joka on syönyt huolella motivaatiota.

Penkit sai ainakin jollain tapaa puhtaaksi. Niissä on niin helvetisti paskaa. Penkit on hinkutettu varmaan 10 kertaa läpi ja aina sieltä tulee urakalla paskaa. Lisäksi tuolla pesurilla ei oikein saanut penkin laitoja puhdistettua, kun sen pitäs päästä siihen pintaan kiinni suuttimella ja sieltä ei välistä saisi tulla ilmaa. Noh. Penkin laita on niin pieni osa, että tuo on hieman haastavaa. Eiköhän ne ole ihan tarpeeksi puhdistettu. Ei ainakaan ole niin paskaset kuin alunperin. Lisäksi kävin hakemassa Laalaalta takapenkit. Ei ne ihan täsmälleen samaa kangasta ole, mut kyllä ne takapenkkeinä menee. Nuo penkit puuttui alunperin.Tankki hieman vuosi, joten se piti irroittaa, jotta päästään hitsaileen. Kattelin, että uutta tankkia saa n.100€ hintaan. Ei paha. Mutta tankin irroitus vaati vetokoukun irroituksen, jotka yhdessä hienosti peitti tuon poikkipalkin takaa. Joka on melko mätä. Apparin puolen takakulman korinkiinnike on myös hienosti kadonnut ruosteen syömänä. Sitä on joskus ilmeisesti vähän paikkailtu. Mutta se kuka noita nyt on hitsaillut niin on hitsannut suoraan ruosteen päälle, eikä ole suojannut noita hitsauksiaan millään tapaa. Joten yllättäen ne mätänee pois. Itse rungosta löytyi takaa pari pientä reikää. Eli suurimmat hommat on korissa ja tuo poikkipalkki. Sitä en tiedä miten tuo korin kannake takakulmasta fixaillaan? Toisella puolen se oli korjailtu niin, että sinne on vaan laitettu paksumpi metallilevy, joka on hitsattu koriin kiinni.Muutamia paikkoja jo hitsalin tuossa umpeen ja täytyy todeta tuon hitsaamisen olevan niin perseestä kuin olla vaan voi. Alkoi vituttaan huolella. Pitää jostain keksiä joku hitsaamaan se, koska minä en todellakaan hitsaa yhtään mitään enää. Jos joku homma on perseestä niin hitsaaminen.

Varaosiakin saapui hieman. En tiedä miksi ihmeessä ne postitettiin kolmessa erässä? Ensin tuli uusi pakoputki. Maksoi muuten 60e, kun motonet haluaa siitä 160e. Seuraavana päivänä saapui yksi pyörän laakeri melko kookkaassa paketissa. Ja kolmatta pakettia odotellaan, missä tuleekin sitten aikamoinen kasa osia. Ei ole kyllä mitään järkeä tilaa suomesta noita osia, koska tuo paketti osia minkä tilasin maksaa suomessa yli 500e. Nyt ne tulee virosta alle 200e. Lisäksi huomasin tuossa kun hinkuttelin aikani kuluksi sähköikkunoiden kytkimiä puhtaaksi tehneeni täysin turhaa duunia. Avasin ne, putsasin ne ultraäänipesurilla, voitelin ne ja kasasin takaisin. Ja bongasin ebayn kautta täysin uuden kytkimen hintaan 12e.. Ei todellakaan ollut mitään järkeä sitä putsailla. Mut nyt se toimii ja säästin 12e. Alunperin ne ei toiminut ja tuon koko sisustan pesun myötä ne toimi hetken ja lopetti taas toiminnan. Mut nyt ne toimii koko ajan hyvin. Lisäksi sähköpeilit toimii ok ja ajovalojen korkeussäätö toimii ok. Ovien lukkopesät pitäs myös uusia. Niitä on kaikkia kolmea lukkoa availtu ilmeisesti ruuvimeisselillä. Vähän on vaan haastavaa löytää uusia. Koska kaikki mitä löydän sisältää oven kahvat ja täydellisen lukkomekanismin. Mutta kun riittäisi pelkkä lukkopesä avaimelle.

Mutta kunhan löytyy hitsari, joka parsii nuo pellit kuntoon ja saan ne tilaamani osat niin sit tuo on leima kunnossa. Päivässä varmaan saa ne kaikki osat sinne vaihdeltua vaikka niitä nyt tulikin aika paljon, osaavalta hitsarilta tuskin menee kovin kauaa noissa hitsauksissa. Mulla meni 3kpl 3x4cm kokoisten reikien paikkaamiseen viikonloppu ja kunnon vitutus siihen päälle. Ja se osaava hitsari varmaan tekee nekin paikat uusiksi kun ne on niin karmean näköistä jälkeä.
__________________
BMW i3 94ah REX -16
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS -08
Suzuki Vitara 1.6i 3D -92
Vastaa lainaten
  #9  
Vanha 02.08.2022, 12:35
JasuT:n Avatar
JasuT JasuT ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 28.10.17
Sijainti: Korpilahti
Viestit: 404
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Nerd-O Näytä viesti
Muutamia paikkoja jo hitsalin tuossa umpeen ja täytyy todeta tuon hitsaamisen olevan niin perseestä kuin olla vaan voi. Alkoi vituttaan huolella. Pitää jostain keksiä joku hitsaamaan se, koska minä en todellakaan hitsaa yhtään mitään enää. Jos joku homma on perseestä niin hitsaaminen.
Kyllähän hitsaaminen on ihan kivaa, jos on mihin hitsata. Mätähommissa taas sitä saa joskus etsiä turhankin kaukaa...

Kaveri joka on muutaman hienon entisöinninkin tehnyt, ja hitsannut ihan paljonkin "ohutlevykorjauksia" mitä 50- ja 60 -lukuisiin Sitikoihin saanut tehdä, ja käyttöautoissa sitten vähän lisää, totesi jossain vaiheessa mätähommien olevan toiseksi parasta mitä autojen korjauksessa voi olla. Kysyin tähän vähän perusteluja, niin totesi vaan yksikantaan kaiken muun olevan parempaa...

Onnea ja menestystä, sen hitsarin etsimiseen. On niitäkin onneksi vielä, jotka ainakin sanojensa mukaan tykkää mätäpaikkauksista, vaan tuntuu nekin vähenevän ja katoavan viimeistään siinä vaiheessa kun pitäisi toteutuksesta sopia. Itselläkin on odottamassa perhekuljettimen helmojen ehjäystä leimalle, toiselta paikalliselta korjaamolta kysyin kauttarantain jo ja hän muotoili hienosti "osaan kyllä kieltäytyäkin jos kysyt mokomaa", ja taitaa olla ainoa reitti tuokin asia hoitaa kaivamalla hitsauskone esiin ja ihan itte taas papatella uutta peltiä kun vaan löytää ehjää siitä pehmeän vierestä...
Vastaa lainaten
  #10  
Vanha 02.08.2022, 12:58
metsuri91:n Avatar
metsuri91 metsuri91 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 08.10.14
Sijainti: Tuusula
Viestit: 78
Perusasetus

Mähän facepuukissa pyysin sulta kuvia takaa mitä siellä muovien alla piilottelee.

Tohon hitsaamiseen vaikuttaa varmaan aika paljon millane hitsauskone sulla on kun suzukissa aika ohutta peltiä ni ei sitä oikee tehokkaalla koneella pysty hitsaamaan ilman että palaa kokoajan läpi. Sellasella uuella 500-1000e verkkovirtakoneella on ero kun yöllä ja päivällä jos vertaa noihin vanhoihin missä alkaa jo sisuskalutkin olemaan finaalissa eikä saa säädettyä sopivia säätöjä.

Ainoa hitsauspaikka mikä tulee mieleen missä tekijä jotekuten ilmeisesti nauttii työstään on Gp-korjaus tuusulassa
Vastaa lainaten
  #11  
Vanha 02.08.2022, 13:21
james_III:n Avatar
james_III james_III ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 11.11.03
Sijainti: Finland.
Viestit: 1.075
Perusasetus

Onneksi vielä löytyy semmosia yhden taikka kahden hengen merkittömiä korjaamoita, joissa myös mädänkorjuu onnistuu. Iso juttu ainakin itselle tuossa mätähommassa on tuo asento, se on aina se kauimmainen kulma. Ainoo tapa onnistua on suunnilleen speedot jalassa ja teräsmiesasennossa levitoiden hitsata, kaikki tulee niskaan, nosturiki olis iha kiva. Viimesuvena nakattiin samurai farmijaakolla kyljelleen, kyllä tuli pohjan tilkintähommelista helppoo. Samalla tuli havaittua kuinka vaikee auto on kaataa
__________________
Offi videoita: klik
It's not broken, it's 2A
TurataanHuttua: klik
Vastaa lainaten
  #12  
Vanha 02.08.2022, 14:03
LaaLaa:n Avatar
LaaLaa LaaLaa ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 6.103
Perusasetus

Jokaisella toki oikeus mielipiteeseensä ja tässä minun mielipide eroaa 100%.

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja metsuri91 Näytä viesti

Tohon hitsaamiseen vaikuttaa varmaan aika paljon millane hitsauskone sulla on kun suzukissa aika ohutta peltiä ni ei sitä oikee tehokkaalla koneella pysty hitsaamaan ilman että palaa kokoajan läpi. Sellasella uuella 500-1000e verkkovirtakoneella on ero kun yöllä ja päivällä jos vertaa noihin vanhoihin missä alkaa jo sisuskalutkin olemaan finaalissa eikä saa säädettyä sopivia säätöjä.
__________________
~~~~~~~~~~~~~~
www.suzuki4x4club.fi
~~~~~~~~~~~~~~
Vastaa lainaten
  #13  
Vanha 08.08.2022, 13:46
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.755
Perusasetus

Hitsaaja on löytynyt. Tosin se kerkiää hitsaamaan vasta syyskuussa. Tosin joku nyt mättää tuon viimeisen paketin toimituksessa. Sen piti tulla jo yli viikko sitten, mut se on jossain jumissa. Nyt sitten myyjä tappelee kuriiriliikkeen kanssa miksei ne hae sitä pakettia. Kuriiriliike väittää taas, ettei ole saanut pakettia vaikka ovat käyneet siellä hakemassa sitä. Vaikeaa on. Onneksi ei nyt kauhea kiire. Mut sitten kun osat saapuu niin tuo on teknisesti leimakunnossa. Sen jälkeen se vaatisi vain tuota hitsausta. Joka kuulemma onnistuu viikonlopun aikana kun se vaan kerkiää tulla hitsaileen.
__________________
BMW i3 94ah REX -16
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS -08
Suzuki Vitara 1.6i 3D -92
Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
Myydään HDJ80 pieni projekti patroltd O/M/V Ajoneuvot 5 07.12.2019 13:55
Myyty Pieni projekti traileri jonetzu O/M/V Muut 5 06.12.2013 17:58
Myydään Patrol -87 pieni projekti Kingscap O/M/V Ajoneuvot 5 18.10.2012 23:05
Pieni pajero projekti fygy Maasturiprojektit 24 14.08.2009 20:53
Pieni HJ Projekti! OffBeast Tekniikka & Jutustelu 13 08.12.2005 23:30


Sivu luotu: 23:29 (GMT +2).