Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 16.03.2017, 00:19
H_Nietu H_Nietu ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 28.02.04
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 1.994
Perusasetus Trumpinkaan ei pitäny voittaa vaalei.....

Media päätti infota toisin.......

Ensin Brexit ja toivottavasti perään Fixit.......

Ja tästä se alkaa...Meneeköhän niin kuin media tilanteen näkee.....

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201...86286_ul.shtml

"Ovensuukyselyt: Äärioikeistolaiset eivät menesty kovin hyvin Hollannin vaaleissa"......

Kattotaan ny ensin ku iänet on laskettuna......

Ja Ranska, Saksa ja muut perään......

Ja ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu..... Eli EU pox......

Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 16.03.2017, 11:08
Bj Andy Bj Andy ei ole kirjautuneena
Mestari
 
Rekisteröitynyt: 14.09.08
Sijainti: Lemi,land of red potatoes
Viestit: 4.864
Perusasetus

Ja mitäs sitte. peRUSsuÅmalaiset saa tahtonsa läpi mutta mitäs sen jälkeen?

Aletaan myymään maitojauhetta neuvostoliittoon? 100 markalla saa 7 ruplaa jne?

Mikä tuossa Euun hajoitus vouhkaamisessa on se varsinainen hyöty?
__________________
Oli kysymys mikä tahansa niin vastaus on TOYOTA.
Where is the wonder and where is the arg?
V..tut se mitään heikkoa ole...
Antsa. The member of Lahnajärven moottoriurheilusukeltajat Ry.
Only tool you need to keep your TOYOTA running, is welding machine.

Ostetaan Bobcatin vakiokauha...

Jyrsitään Kantoja.
Piikataan betonia eli tallin lattiat ym.Sekä muut Bobbari ja mönkkärityöt.
0500-752101/Antsa


Honda Rincon 650 ym.Työmönkkärijorinat löytyy tästä

Antsan Tuubi
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 16.03.2017, 11:23
HV HV ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 04.02.07
Sijainti: ikaalinen, .
Viestit: 1.818
Perusasetus

Nonnii... eiköhän toiki buumi kohta ohi jo ole...

Persutki näyttää olevan katoava luonnonvara jos galluppeja katsoo... ja eniten persuista on väki lähteny muihin puolueisiin... soiniki hyppää uppoavasta laivasta niinku se italialainen laivan kapteeniki joka luikki pakoon....
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 16.03.2017, 13:58
Kaitsu67:n Avatar
Kaitsu67 Kaitsu67 ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 08.07.04
Sijainti: Nurmijärvi, Finland.
Viestit: 3.685
Blog Entries: 4
Perusasetus

Niin, no, onkos kansallismielisyys sinällään huono asia? Siis silloin, kun ajatellaan oman maan ja sen kansalaisten parasta? Mitähän veteraanit jotka taistelivat Suomen puolesta olisivat mieltä Suomen ja sen infrastruktuurim ja maan etc. myymisestä mitä tässä on tapahtunut. Tai jos olisivat taistelukentällä aikanaan tienneet, olisiko aseet pudonneet käsistä ja olisimme nyt osa Itänaapuria.

Kaikki lieveilmiöt ja rasismi on eri asia ja niitä yleensä liitetään samaa kontekstiin, se on ongelma ja tietysti väärin.

Mutta, jos hyvinvointivaltio kuten Suomi ja sen sosiaaliturva on Suomen kansalaisia tai kansallisuuden saaneita varten ja perustuu veronmaksajien rahoittamaan palveluun, käsi sydämmelle, kuinka moni palstalainen on valmis ja miten paljon maksamaan "vapaamatkustajista", jotka tulevat tänne ilmaisen sosiaaliturvan ja terveydenhuollon takia, ennemmin kuin todellisen turvapaikan takia? Ja missä raja kulkee, että niinkin pieni maa kuin Suomi ja tämänhetkisen työllisyys (tai työttömyys) tilanteen takia turvapaikanhakijoiden kustannus (taitaa olla kaikkine välillisine ja välittömine kustannuksineen yli 2Mrd €) menee sen rajan yli, että tilanne on kestämätön. Leikataan koulutuksista, eläkkeistä, otetaan lisää valtionlainaa, näistä kun ei kerrota mikä on korvamerkittyä mihinkin. Onhan liikenteen osalta keskustellut verotkin menneet osin johonkin muualle.

Mutta takaisin topicciin, kansalaiset eri maissa ovat huolissaan omista oikeuksistaan ja reagoivat epäoikeudenmukaisesta kohtelusta vs. muualta tulleisiin joille kustannetaan kaikki ja natiivit kansalaiset monesti ovat huonommalla hoidolla vanhuksista lähtien. Näillähän tulokkailla ei monestikaan ole mitään annettavaa (koulutusta, ammatti- tai kielitaitoa, halua integroitua eli sopeutua vaan usein nuristaan ja protestoideaan kaikesta mahdollisesta - oikeasti hengenvaarassa oleva on tyytyväinen perusasioihin), vaan ovat sosiaaliturvan houkuttelemia. Afrikasta tulee koko ajan lisää populaa ja Frontex rahtaa näitä raukkoja Välimerellä Eurooppan sen sijaan että hinaisi takaisin lähtömaahan.
Mediassa jatkuvasti sekoitetaan "maahanmuuttaja", "siirtolainen", "pakolainen" ja "turvapaikanhakija", ilmeisesti tahallaan. Kreikka ja Italia ovat kusessa ja Schengenin/Dublinin sopimus ei pidä vaan porukka pääsee vaeltamaan ilman asiakirjoja minne haluavat kuten on nähty.

Itse en pidä kovinkaan ihmeellisenä asiana, että nationalismi tai protektionismi tällaisessa tilanteessa saavat jalansijaa myös Euroopassa. Tässähän ei ole pelkästään kysymys kustannuksista, vaan myös turvallisuudesta, koska radikalismi ja terrorismi valitettavasti seuraa mukana. Kuvittelemme olevamme jotenkin lintukodossa, toistaiseksi näitä on SUPOn toimesta voitu ehkäistä (näitähän ei kerrota tai uutisoida), mutta eiköhän se ole vain ajan kysymys kun täällä pohjolassakin poksahtaa.
__________________
----------------------------------------
If it works, tear it apart and find out why!
http://www.roverfriends.fi/


3 Amigos-never travel alone

Viimeksi muokannut Kaitsu67 : 16.03.2017 16:21
Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 16.03.2017, 16:18
HV HV ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 04.02.07
Sijainti: ikaalinen, .
Viestit: 1.818
Perusasetus

Paljon hyviä pointteja Kaitsulla... mutta nyt kun taas veteraanikortti on vedetty pakasta... niin voisko joku joskus käydä kysymässä niiden veteraanien mielipiteitä asioista, eikä vaan aina kertoa omia mielipiteitä ja laita niitä veteraanien suuhun...
Vastaa lainaten
  #6  
Vanha 16.03.2017, 21:02
Luoppis Luoppis ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 17.01.10
Sijainti: Asikkala
Viestit: 931
Perusasetus

Huvittavaa kun lehdistössä kirjoitellaan, että hollantilaiset hylkäsivät oikeistopopulismin. Jos katsoo lukuja, niin Wildersin puolue kuuluu vaalivoittajiin, kun taas esimerkiksi Hollannin vastine SDP:lle menetti 39 parlamenttipaikastaan 30! Ei hyvin mennyt pääministerin puolueellakaan, menettivät nekin pari paikkaa. Ja onhan tuo Wilders tällä vuosikymmenellä kaatanut yhden hallituksenkin Hollannista. Media vain yksinkertaisesti ratsastaa ihan liikaa termeillä äärioikeisto ja oikeistopopulismi, ettei vaan tartteis yhtään myöntää, että oman kansan edun ajatteleminenkin olisi enemmän, kuin sallittua ja sille alkaa olemaan tilausta.
__________________
”On todella suuri kansallinen onnettomuus, että etsikkoaikanamme politiikkaamme on hoidettu näin edesvastuuttomasti ja että yhteen ja määrättyyn paikkaan on voinut kasaantua typeryyttä ja kaukonäköisyyden puutetta niin äärettömän paljon.”
Vastaa lainaten
  #7  
Vanha 16.03.2017, 21:36
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 1.559
Perusasetus

Kun olin alaluokilla, silloin puhuttiin isänmaallisuudesta jollain lailla vakavana ja kauniina asiana. Kotimaan asiaa kuuluisi edistää arvokkaalla tavalla.

Onko rajojen pakko olla niin avoinna? En ole ihan vakuuttunut siitä, että maailman epäkohdat saataisiin laajalla muuttoliikkeellä pois. Paremmaksi elämän tekisi kohtuullisuus ja on valitettavaa jos valtion päämiehet ei toimi sen eteen.

Jos ajatellaan voisiko Yhdysvaltojen rajat olla enemmän kiinni, ehkä omissa maissa asioiden kunnostaminen voisi olla varteenotettava vaihtoehto maailmanlaajuiselle epärakentavalle toiminnalle. En ole varma osaako ihminen elää ilman erilaisia rajoja?

Jos ihminen syntyisi pienellä saarella ja olisi pakko siellä koko ajan asua, niin vastuu elinolosuhteista olisi selkeästi omissa käsissä. Maailmanlaajuisessa toiminnassa on se vika, että on mahdollista aiheuttaa epäkohtia kaukanakin, eikä tarvitse kantaa vastuuta asian korjaamisesta.

Veteraanien mielipiteestä sen verta, että kuuntelin kyllä isovanhempien ajatuksia, jotka on kokenut sodat. Sodat kokeneet oli olosuhteiden uhreja, eikä ennen suurimmalla osalla kansaa ollut mahdollista selvitellä maailman asioita monipuolisesti. Isovanhemmilla oli kokemusta muuttamisesta sekä pakolla, että vapaaehtoisesti. Nykyajan ihmiset järjestävät tahallaan ikäviä asioita. Osittain se voi johtua kun aikaisemmat sukupolvet rakensi Suomen niin valmiiksi, että nyt ollaan turhautuneita. Omien rajojen sisällä pärjättäisiin helpommin jos ei kuluteta niin paljon ja hoeta taloudellista kasvua.

Viimeksi muokannut tekniikkamies : 16.03.2017 21:47
Vastaa lainaten
  #8  
Vanha 16.03.2017, 22:32
H_Nietu H_Nietu ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 28.02.04
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 1.994
Perusasetus Mäkin komppaan Kaitsua.....

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja HV Näytä viesti
Paljon hyviä pointteja Kaitsulla... mutta nyt kun taas veteraanikortti on vedetty pakasta... niin voisko joku joskus käydä kysymässä niiden veteraanien mielipiteitä asioista, eikä vaan aina kertoa omia mielipiteitä ja laita niitä veteraanien suuhun...
X2

Ja tässä muutama huolestuttava diagrammi.....
Eikä ne tosiaankaan lupaa hyvää....
IL
http://www.iltalehti.fi/talous/20170...86034_ta.shtml
http://www.iltalehti.fi/talous/20170...86699_ta.shtml
Eli näyttää suunax saman kotitalouksilla niin kuin Suomalian valtiolla.....
Ja nää näyttää suunnan mihin ollaan menossa........
Ja hyvä on tietää mihin ollaan menossa mutta vielä tärkeempää on tietää mistä ollaan tulossa....
Vastaa lainaten
  #9  
Vanha 16.03.2017, 22:33
petroman petroman ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 06.07.09
Sijainti: askola
Viestit: 859
Perusasetus

..persuja kun nyt on hyvä kaikkien parjata, ehkä syystäkin, niin kuka arvaa seuraavien kahden vaalin selvän voittajan? Ei tule olemaan yhtään parempi sekään..
Vastaa lainaten
  #10  
Vanha 16.03.2017, 23:54
H_Nietu H_Nietu ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 28.02.04
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 1.994
Perusasetus Tässä oot ihan oikeessa

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja tekniikkamies Näytä viesti
En ole ihan vakuuttunut siitä, että maailman epäkohdat saataisiin laajalla muuttoliikkeellä pois.
Ja muuttoliike päiväntasaajalta tullee vaan lisääntyyn kokoajan yleisen lämpenemisen johdosta. Tällä hetkellä se menee 90%:sti meriin......
Toivottavasti menis pakolaisetkin vuotavis veneis......
Ja alkaa oleen jo siellä niin kuuma ja kuiva ettei siellä varsinkaan "mustat" ja "mokat" pärjää.....
Nyt ne on tulleet tän ja sorron vaikutuksesta.........
Tulevaisuudessa ne tullee ilmastopakolaisina......
Eikä mee kauaa kun meret ei pysty ottaa lämpenemistä vastaan.....
Mut onhan meillä ilmastoinnit ja kaukojäähdykset kexitty.......
Vastaa lainaten
  #11  
Vanha 17.03.2017, 00:36
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 1.559
Perusasetus

Hyvät elinolot ei ole itsestäänselvyys. Suomessa n. vuosisata sitten oli kansalaissota. Oikeastaan miellyttävää asumista ja monipuolista palveluja on ollut tarjolla vasta vähän aikaa.

Nykyisen kaltaista olotilaa Suomessa on ollut ehkä netin yleistymisestä alkaen. Uutta on tapahtunut kyllä ilmoissa ja ei vielä jokin aika sitten ollut tällaista pakolaisaaltoa.

Pakolaisaallon syntymisen syihin tulisi suhtautua vakavasti. Mielestäni yksi ongelma on länsimainen liiallinen kulutus ja muunlaisissa maissa vaikkapa liiallinen syntyvyys ja huonosti toimiva yhteiskunta. Hyvin toimiva yhteiskunta vaatii määrätietoista työtä yli sukupolvien. Suomessa oli ennen maatalousyhteiskunta ja sääty-yhteiskunta. Jos motivaatiota löytyy, muissakin maissa yhteiskuntaa voi kehittää.

Niinkin legendaarisesta maasta kuin Kreikasta on ruvettu puhumaan pilkkaavasti kun sillä on talousvaikeuksia. Suomessa on ollut näin rikasta vasta vähän aikaa vaikka täällä on omat talousvaikeutensa.

Laajemmalti historiaa katsoen rankat elinolosuhteet on ollut normaalit.
Vastaa lainaten
  #12  
Vanha 17.03.2017, 00:53
H_Nietu H_Nietu ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 28.02.04
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 1.994
Perusasetus Näin vaan tapahtuu.....

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja tekniikkamies Näytä viesti
Hyvät elinolot ei ole itsestäänselvyys. Suomessa n. vuosisata sitten oli kansalaissota. Oikeastaan miellyttävää asumista ja monipuolista palveluja on ollut tarjolla vasta vähän aikaa.

Nykyisen kaltaista olotilaa Suomessa on ollut ehkä netin yleistymisestä alkaen. Uutta on tapahtunut kyllä ilmoissa ja ei vielä jokin aika sitten ollut tällaista pakolaisaaltoa.

Pakolaisaallon syntymisen syihin tulisi suhtautua vakavasti. Mielestäni yksi ongelma on länsimainen liiallinen kulutus ja muunlaisissa maissa vaikkapa liiallinen syntyvyys ja huonosti toimiva yhteiskunta. Hyvin toimiva yhteiskunta vaatii määrätietoista työtä yli sukupolvien. Suomessa oli ennen maatalousyhteiskunta ja sääty-yhteiskunta. Jos motivaatiota löytyy, muissakin maissa yhteiskuntaa voi kehittää.

Niinkin legendaarisesta maasta kuin Kreikasta on ruvettu puhumaan pilkkaavasti kun sillä on talousvaikeuksia. Suomessa on ollut näin rikasta vasta vähän aikaa vaikka täällä on omat talousvaikeutensa.

Laajemmalti historiaa katsoen rankat elinolosuhteet on ollut normaalit.
Kaikki muutuu.....
Ja toivottavasti parempaan suuntaan.......Joka on epärealistinen toive.......
Ja niin kuin tossa ylempänä kirjoottelin......talouspuolesta.....
Niin se kyllä sopii kaikkeen muuhunkin......
Hyvä on tietää mihin ollaan menossa mutta vielä tärkeempää on tietää mistä ollaan tulossa....
Vastaa lainaten
  #13  
Vanha 17.03.2017, 01:28
H_Nietu H_Nietu ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 28.02.04
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 1.994
Perusasetus Ja tosta talouspuolesta.......

Kuinka meillä menee täällä Suomaliassa........
Mihin suuntaan ollaan menossa.....Selviää tilastoja tutkailemalla.....
Seuraavasta linkistä, merirahtiliikenteen osalta......
Joka kertoo missä mennään ja mihin suuntaan.....
Eri hyvä Suomalian kansantalouden mittari.
Ja jopa voi vielä nähdä mikä vientiteollisuuden ala vetää ja mikä ei.
http://www.liikennevirasto.fi/tilast...itilastot_2015

ps.
Vain viennin ja tuonnin välisellä erotuksella on merkitystä......tai toisinpäin......
Sisämarkkinoilla ei ole mitään merkitystä kansantalouteeen......
Se on ja pysyy.......Suomaliaan jäävään voit vaikutta suosimalla Suomalialaista joka korjaa BKT:tä oikeeseen suuntaan...tuontia vähentämällä..
Eli jos vain ruoka ja "paska" liikkuu sisämarkkinoilla niin sillä ei paranneta mitään.....

Silti se ei muuta BKT:tä mihinkään suuntaan....... Vain vienti merkitsee.....

Viimeksi muokannut H_Nietu : 17.03.2017 01:56
Vastaa lainaten
  #14  
Vanha 17.03.2017, 06:03
Heguli:n Avatar
Heguli Heguli ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 22.06.06
Sijainti: Espoo / Suomusjärvi
Viestit: 6.708
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja H_Nietu Näytä viesti
Vain vienti merkitsee.....
Oliskohan tämä nyt toinen kerta palstan historiassa kun komppaan Hannua Mutta ulkomaankauppa Suomen nostaa suosta. Se että pyyhitään täällä toistemme peppuja ei tuo tänne lisää rahaa. Niin ja tähän niitä takauksia tarvitaan
__________________
Tumpula Racing Team
Vastaa lainaten
  #15  
Vanha 17.03.2017, 06:19
Bj Andy Bj Andy ei ole kirjautuneena
Mestari
 
Rekisteröitynyt: 14.09.08
Sijainti: Lemi,land of red potatoes
Viestit: 4.864
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Heguli Näytä viesti
Oliskohan tämä nyt toinen kerta palstan historiassa kun komppaan Hannua Mutta ulkomaankauppa Suomen nostaa suosta. Se että pyyhitään täällä toistemme peppuja ei tuo tänne lisää rahaa. Niin ja tähän niitä takauksia tarvitaan
Kas tässä se olennainen.

Itse asiassa tuolla kauniilla ja ihanalla kansallismielisyydellä jota meille tyrkytetään Ruotsista ja Venäjältä, on vain tällä hetkellä yksi suuri merkitys ihanan hallituksemme työkalupakissa. Sillä peitetään asioita.

Jostain syystä Soinillekkin se ministerimersun takapenkki on ollu niin mieluisa paikka , että se millä se jytky aikanaan tuli on päässyt unohtumaan. Eli kun kansan annetaan mellastaa kansallistunteen vallassa ja sopivasti vielä lietsotaan sitä niin kulisseissa saadaan touhuta kaikessa rauhassa.

Miten se että pidetään infra ym.kansallisomaisuus,kuten tehtaat, valtionyhtiöt maat ym. liittyy oikeistolaiseen politiikkaan? Eikö se ole vassarisosialismia puhtaimmillaan???

Entäs kotimaiset vapaamatkustajamme? Mitäs heille tehdään?
__________________
Oli kysymys mikä tahansa niin vastaus on TOYOTA.
Where is the wonder and where is the arg?
V..tut se mitään heikkoa ole...
Antsa. The member of Lahnajärven moottoriurheilusukeltajat Ry.
Only tool you need to keep your TOYOTA running, is welding machine.

Ostetaan Bobcatin vakiokauha...

Jyrsitään Kantoja.
Piikataan betonia eli tallin lattiat ym.Sekä muut Bobbari ja mönkkärityöt.
0500-752101/Antsa


Honda Rincon 650 ym.Työmönkkärijorinat löytyy tästä

Antsan Tuubi
Vastaa lainaten
  #16  
Vanha 17.03.2017, 06:30
Bj Andy Bj Andy ei ole kirjautuneena
Mestari
 
Rekisteröitynyt: 14.09.08
Sijainti: Lemi,land of red potatoes
Viestit: 4.864
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Luoppis Näytä viesti
Huvittavaa kun lehdistössä kirjoitellaan, että hollantilaiset hylkäsivät oikeistopopulismin. Jos katsoo lukuja, niin Wildersin puolue kuuluu vaalivoittajiin, kun taas esimerkiksi Hollannin vastine SDP:lle menetti 39 parlamenttipaikastaan 30! Ei hyvin mennyt pääministerin puolueellakaan, menettivät nekin pari paikkaa. Ja onhan tuo Wilders tällä vuosikymmenellä kaatanut yhden hallituksenkin Hollannista. Media vain yksinkertaisesti ratsastaa ihan liikaa termeillä äärioikeisto ja oikeistopopulismi, ettei vaan tartteis yhtään myöntää, että oman kansan edun ajatteleminenkin olisi enemmän, kuin sallittua ja sille alkaa olemaan tilausta.
Lehdistö tekee sen mihin heillä on mahdollisuus. Kertoo asiat haluamallaan tavalla. Sitä kutsutaan sananvapaudeksi.

Mitä taas sananvapauteen tulee niin näennäisesti se on ollut olemassa vaikka hurukauan mutta vasta netin ja ragebookin aikakaudella siitä on tullut totta. Niin hyvässä kuin pahassa.

Edelleenkin minä kysyn teiltä. Mitä hyvää ns. kansallismieliset puolueet on saaneet missään ja kenellekkään aikaiseksi ikinä? Siis konkreettista.

Oman näkemykseni mukaan lähes ainoisiin hyviin puoliin kuuluu onnistuessaan hyvä poliittinen painostus silloin kun ns.perinteisiltä puolueilta uhkaa mopo karata käsistä. Mutta MinisteriMersun pehmeällä penkillä on Soininkin pukamat saanu olla siinämäärin rauhassa että sekin hyöty on menetetty. Mitä uusi puheenjohtaja sitten saakaan aikaiseksi jää nähtäväksi.
__________________
Oli kysymys mikä tahansa niin vastaus on TOYOTA.
Where is the wonder and where is the arg?
V..tut se mitään heikkoa ole...
Antsa. The member of Lahnajärven moottoriurheilusukeltajat Ry.
Only tool you need to keep your TOYOTA running, is welding machine.

Ostetaan Bobcatin vakiokauha...

Jyrsitään Kantoja.
Piikataan betonia eli tallin lattiat ym.Sekä muut Bobbari ja mönkkärityöt.
0500-752101/Antsa


Honda Rincon 650 ym.Työmönkkärijorinat löytyy tästä

Antsan Tuubi
Vastaa lainaten
  #17  
Vanha 17.03.2017, 08:23
Bj Andy Bj Andy ei ole kirjautuneena
Mestari
 
Rekisteröitynyt: 14.09.08
Sijainti: Lemi,land of red potatoes
Viestit: 4.864
Perusasetus

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005129739.html

No Joo. Alkaa pehmetä eli joutaakin mennä. Kantoja siitä ja linjauksia tästä. pyh. Se on viha joka vie eteenpäin...
__________________
Oli kysymys mikä tahansa niin vastaus on TOYOTA.
Where is the wonder and where is the arg?
V..tut se mitään heikkoa ole...
Antsa. The member of Lahnajärven moottoriurheilusukeltajat Ry.
Only tool you need to keep your TOYOTA running, is welding machine.

Ostetaan Bobcatin vakiokauha...

Jyrsitään Kantoja.
Piikataan betonia eli tallin lattiat ym.Sekä muut Bobbari ja mönkkärityöt.
0500-752101/Antsa


Honda Rincon 650 ym.Työmönkkärijorinat löytyy tästä

Antsan Tuubi
Vastaa lainaten
  #18  
Vanha 17.03.2017, 09:34
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 1.559
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Heguli Näytä viesti
Oliskohan tämä nyt toinen kerta palstan historiassa kun komppaan Hannua Mutta ulkomaankauppa Suomen nostaa suosta. Se että pyyhitään täällä toistemme peppuja ei tuo tänne lisää rahaa. Niin ja tähän niitä takauksia tarvitaan
Asian voi nähdä niinkin päin, että lähellä toimimalla pystyy asioita kehittämään paremmalla hyötysuhteella kun taas kaukana toimimalla maailmanlaajuisesti ratkaisuja tai kilpailevia tuotteita tarjoaa useampi.

Mielestäni yhteiskunta tulisi säätää kokonaan uusiin säätöihin jos teollistuneen Suomen pohjalta toimiminen on hankalaa. Yhdysvallat on maa jossa on toimittu bisnesarvoja tärkeänä pitäen, mutta kokonaisuus ei ole kunnolla hanskassa.

Nyt moni tavara, josta olemme kiinnostuneita tehdään jossain Kiinassa. Tällä hetkellä suomalaisilla keskimäärin on tavaroita enemmän kuin tarvetta. Se mitä ei ole liikaa, on yhteiseksi hyväksi suunnattu äly ja kekseliäisyys. Sitä voisi tarvita myös poliittisessa toiminnassa.

Tällä hetkellä pinnalla on joitain uusia kansallismielisiä toimijoita, mutta näyttäisi kuitenkin äly, kekseliäisyys ja sivistys olevan sellaisella tasolla, että touhulta ei paljoa hyvää voi odottaa.

Mielestäni siinä voisi olla perää, että toimimalla enemmän kansallisvaltion sisällä, vältyttäisiin monelta harmilta. Tässä ajatuksessa voisi olla mukana myös liiallisen maahanmuuton hillintä. Silloin tarvitaan yhteiskuntaan uudet säädöt, jotka sopii positiiviseen tekemiseen lähellä.
Vastaa lainaten
  #19  
Vanha 17.03.2017, 10:25
turakki turakki ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 28.11.03
Sijainti: Hämeenkyrö, Finland.
Viestit: 780
Perusasetus

Entäs kotimaiset vapaamatkustajamme? Mitäs heille tehdään?

Tässäpä oikea kysymys. Pitkittyvä työttömyys on vienyt monelta kovaltakin duunarilta kantin.
Eikös noissa lähiöissä ala olla kohta kolmannen polven työttömiäkin.
Vastaa lainaten
  #20  
Vanha 17.03.2017, 10:41
Bj Andy Bj Andy ei ole kirjautuneena
Mestari
 
Rekisteröitynyt: 14.09.08
Sijainti: Lemi,land of red potatoes
Viestit: 4.864
Perusasetus

Maahanmuuttokeskustelu on ihan yhtälailla karannu lapasesta horisontin taa kuin , kotimaan sosiaalipummikeskustelukin.

Jos maahanmuuttokriittisyys on sama asia kuin että suljetaan rajat apua tarvitsevilta ja toisaalta suljetaan silmät siltä että virolaiset halpaduunarit tekee meitin raksahommat ja risusavotat , JA syy koko talousahdinkoon vieritetään muutaman syyrialaisen niskaan niin wtf.

Tässä asiassa jos jossain tarvitaan sitä älyä ja kekseliäisyyttä. Eli miten otamme hommasta hyödyn. Kokoomus ym.porvaripuoli on toiminut asiassa kannaltaan hyvin lähtemällä mukaan vastaanottokeskusbisnekseen. Nyt pitäisi saada vielä seuraava askel otettua eli kotouttaa heidät jotka tänne jää ja loput takaisin. Niiku kärjistetysti...
__________________
Oli kysymys mikä tahansa niin vastaus on TOYOTA.
Where is the wonder and where is the arg?
V..tut se mitään heikkoa ole...
Antsa. The member of Lahnajärven moottoriurheilusukeltajat Ry.
Only tool you need to keep your TOYOTA running, is welding machine.

Ostetaan Bobcatin vakiokauha...

Jyrsitään Kantoja.
Piikataan betonia eli tallin lattiat ym.Sekä muut Bobbari ja mönkkärityöt.
0500-752101/Antsa


Honda Rincon 650 ym.Työmönkkärijorinat löytyy tästä

Antsan Tuubi
Vastaa lainaten
  #21  
Vanha 17.03.2017, 11:21
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 1.559
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja turakki Näytä viesti
Entäs kotimaiset vapaamatkustajamme? Mitäs heille tehdään? Tässäpä oikea kysymys. Pitkittyvä työttömyys on vienyt monelta kovaltakin duunarilta kantin. Eikös noissa lähiöissä ala olla kohta kolmannen polven työttömiäkin.
Työttömyyteen liittyvät systeemit on viritetty erilaiseen aikakauteen missä nyt ollaan ja mikä on jatkossa edessä. Perustulokokokeilu on pitkästä aikaa yksi uusi avaus joustavampaan suuntaan. Tilastokeskuksen palkkarakennetilaston mukaan 2015 kokoaikaisia palkansaajia oli 1 365 699, kun koko väestö väestörakennetilaston mukaan oli vuoden 2015 lopussa 5 487 308. Enemmistö on muita kuin kokoaikaisia palkansaajia.

Asian kehittämisessä yksi ongelma on jos ratkaisuja ehdotetaan aatteen palosta, muttei tutkita ja testata, mikä toimii käytännössä. Yksi vanhoista lääkkeistä on koulutustason nostaminen, mutta sama keino ei toimi kaikissa tilanteissa yhtä hyvin.

Ratkaisua pitäisi hakea niin, että monipuolisesti arvioidaan minkälainen Suomi on 20 vuoden päästä ja viritetään yhteiskunnan mekanismit muuttuvaan tilanteeseen. Moni mekanismi on viimevuosituhannelta.
Vastaa lainaten
  #22  
Vanha 17.03.2017, 11:38
PH75 PH75 ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 29.02.12
Sijainti: Utajärvi
Viestit: 629
Perusasetus

Bj Andy kirjoitti: "Tässä asiassa jos jossain tarvitaan sitä älyä ja kekseliäisyyttä. Eli miten otamme hommasta hyödyn. Kokoomus ym.porvaripuoli on toiminut asiassa kannaltaan hyvin lähtemällä mukaan vastaanottokeskusbisnekseen."

Taitaa se vasenlaitakin osata haistaa mistä rahan helpolla saa... eli pakolaisilla.

https://www.asiakastieto.fi/yritykse...6991/paattajat

Aiemmin tämä SDP:n Nazima Razmyar oli tässä pakolaisten vastaanottotoimintaa pyörittävässä firmassa, mutta sai ilmeisesti huonoa julkisuutta ja nimi poistunut listoilta? Eli tasan yhtä ahneita omaedun tavottelijoita löytyy politikoista, tulee sitten oikealta tai vasemmalta. Tosin sillä erolla, että oikeapuoli monesti lopulta myöntää moisen bisneksen teon, vasen taas kiistää loppuunsaakka omanedun tavoittelemisensa asiassa. Eli sama paska eri paketissa.

Viimeksi muokannut PH75 : 17.03.2017 11:40
Vastaa lainaten
  #23  
Vanha 17.03.2017, 12:11
Heguli:n Avatar
Heguli Heguli ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 22.06.06
Sijainti: Espoo / Suomusjärvi
Viestit: 6.708
Perusasetus

Just näin, kyllä bisnestä tehdään läpi kaikkien puolurajojen. Joillakin ihmisillä vaan on sellanen käsitys, että vasemman laidat ihmiset olis jotenkin solidaarisempia ja vähemmän ahneita kuin oikealla olevat. Valitettavasti kaikki ovat samassa jonossa, jotenkin se raha vaan sokasee ihmisen. Muistuu aina mieleen se AKT:n poispotkittu puheenjohtaja (Räty), joka törsäsi jäsenistön rahat kaiken maailman ranskalaisiin viineihin ja muihin turhuuksiin. Ei nyt sinänsä liity bisnekseen mutta sama asia toisessa muodossa.
__________________
Tumpula Racing Team
Vastaa lainaten
  #24  
Vanha 17.03.2017, 12:12
PH75 PH75 ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 29.02.12
Sijainti: Utajärvi
Viestit: 629
Perusasetus

Bj Andy kirjoitti:"Edelleenkin minä kysyn teiltä. Mitä hyvää ns. kansallismieliset puolueet on saaneet missään ja kenellekkään aikaiseksi ikinä? Siis konkreettista."

No tämä ei nyt ole varsinainen puolue, mutta varsin kansallismielistä sakkia olivat. Ja varsin konkreettisesti olisi luultavasti ilman näitä Suomi osa Venäjää tänäkin päivänä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Valkoiset

Vastakysymys sitten BjAndy:lle, että mitä hyvää sitten tämä liiallisen liberalismin hyvät aikaansaannokset? Esim.Ruotsi tänäpäivänä 55kpl. no go alueineen? Tai vaikkapa kommunismin tuotteet nykyään? Pohjois-Korea? Ei kovin hyvältä näytä nämäkään kansallismielisten"vastakohdat".
Vastaa lainaten
  #25  
Vanha 17.03.2017, 12:59
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 1.559
Perusasetus

Ääripäät liian merkittävään asemaan noustessaan ei näytä saavan juuri hyvää aikaiseksi. Ne kuihduttaa moniäänisen keskustelun ja sokeuttavat. Erityisen vaikeaa on tietää mikä on järkevää varautumista tulevaan. Kansallismielisyydelle ja taloudelliselle kasvullekin on ollut omat paikkansa. Joka tilanteeseen ei toimi sama ratkaisu.

Kaikki puolueet ovat siinä mielessä samanlaisia, että ne on keskittynyt vallan tavoittelluun. Väyrynen näyttää kuitenkin olevan ajan hermolla siinä mielessä, että terve Helsinki ohjelmassa on ainakin omaan ajatteluun sopivia huomioita. Ei ole järkevää pyrkiä kasvamaan koko ajan kun se vain lisää resurssikilpailua.

https://www.paavovayrynen.fi/2017/03...sinki-ohjelma/

"Meidän ”Terve Helsinki” -liikkeen ehdokkaiden yhteisenä tavoitteena on, että kotikaupunkimme keskittyy alueellaan jo asuvien ihmisten – sekä kantasuomalaisten että maahanmuuttajien – olojen ja elämän laadun kohentamiseen. Varoja ei pidä tuhlata vahingolliseen keskittävään metropolipolitiikkaan, jolla Helsingin seudulle pyritään haalimaan satoja tuhansia uusia asukkaita Suomen maakunnista ja ulkomailta.

Asutuksen keskittäminen Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle kohottaa elinkustannuksia, huonontaa elinympäristöä ja ilman laatua, heikentää turvallisuutta, pahentaa liikenneruuhkia ja lisää meluhaittoja. Investoinnit väestönkasvua lisääviin hankkeisiin johtavat siihen, että alueella jo asuville ihmisille välttämättömien palvelujen kehittämistä laiminlyödään."
Vastaa lainaten
Vastaus

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook
  • Submit Thread to Twitter
  • Submit Thread to Google Plus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
Elämä voittaa! Cental73 Chit-Chat 2 28.04.2005 08:10
Olis pitäny koputtaa puuta... jv Tekniikka & Jutustelu 8 05.08.2004 17:45
Kumpi voittaa pronssipelin? Laskos Jalkapallo 0 26.06.2002 17:36
Kumpi voittaa finaalin? Laskos Jalkapallo 0 26.06.2002 17:31
Microsoft Voittaa! Lars Niilo Paasivirta - Correct Opinions 0 18.12.2001 15:34


Sivu luotu: 12:50 (GMT +3).