Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Linkit muihin palveluihin > Elävä Arkisto > General talk > Cooking & Food
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Cooking & Food Food, beverages, cooking, eating, serving food

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #22  
Vanha 05.06.2004, 12:31
Venlis Venlis ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 14.10.03
Sijainti: Tampere, Christmas Island.
Viestit: 203
Perusasetus

Joo mä oon kans samaa mieltä täysin tuon Posityyhtysen kanssa että jauhomakkaraa sen olla pitää. Vilhelmiä olen kerran maistanut ja melkein oksentanut. Pureskeltaessa tuntuu inhottavia kumimaisia palasia jotka joustaa eikä meinaa millää mennä riks... Yököttää jo nyt... Juusto makkara on mun favour mutta eipä sitäkään aina jaksa vedellä. Makkaran kanssa on vähän sama homma kun alkoholin, että kun vedät sopivasti niin tuntuu hyvältä mutta jos vedät liikaa niin alkaa oksettaan.

-se mitä en muista, sitä en tarvitse-
Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit


Sivu luotu: 15:12 (GMT +2).