Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Bj Andy
Pitää olla paksu pohjainen pannu ja kuuma semmonen.Jos omistat jonkun jeesuksen anopin vanhan valurauta pannun niin se on hyvä.Mutta millään halvalla teflon pannulla homma ei skulaa.
Eli siinä pannussa pitää olla massaa ettei se jäähdy kun sitä lättytaikinaa kaataa siihen. Ja kun kaataa sitä taikinaa niin aloittaa keskeltä ja "pyörittää" sitä taikinaa reunoille päin niin että se taikina "ohenee" ennenkuin se tapaa sen reunan. Ja samalla voi toisella kädellä kallistella sitä pannua että se taikina levittyy tasaisesti. Tässä kohtaa jos on halpa ja kevyt pannu,menee homma pieleen eli se pannu jäähtyy.
Ja voita pitää käyttää niin että hirvittää...Varsinkin siinä valurauta pannussa ja sillä kun paistaa niin ekat lätyt meinaa palaa pohjaan ennenkuin se pannu on tarpeeksi rasva kylläinen.
|
Käytä myös munaa tarpeeksi ------ siis taikinassa---- ei mee paakuiksi vaan pysyy lettu lettuna.
Ehkä tätä tarttee vielä editoida, että älä käytä munaa taikinassa. Laita vaan munaa siihen taikinaan. Tai siis älä laita. Äh...
__________________
Katse tulevaisuuteen, siellä ne uudet hankaluudet ovat.
Viimeksi muokannut Porvoon Hilma : 13.06.2012 22:14
|