Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja H&K
Onnea kaadosta. Tänään jahdissa itse en saanut kaatoja mutta porukalla saimme kolme. Missä lämmössä pidit uunissa ja kuin pitkään?
|
En ite päässy tätä kaataan mutta kuitenkin.. Ensiks kuumalla pannulla voissa ruskistin pinnat kauniiks..
Liha pataan ilman mitään liemiä/kansia, pintaan hyvin suolaa ja mustapippuria. 150 asteessa oli vajaa kaks tuntia (riippu paljon paistin koosta). 65astetta oli suositus lämpötila, vahingos pääsi 75asteeseen mutta siltikin vielä punertavaa.. Hyvä laittaa mittari paistiin. Sitten ku lämpötila saavutettu paisti folioon 15min vetäytyyn.. Perunaa kylkeen ja joku hyvä kastike.. Ite leikkaan siivuja leivälle ripaus suolaa vielä päälle.. Jotkut sotkee pekonilla ennen uuniin laittoa ettei kuivus mutta tuo oli ainaki täydellistä ilmankin.