Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Tapahtumat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Tapahtumat Kisat, kisatulokset, safarit, ajopäivät, kokoukset, yms.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #26  
Vanha 27.10.2004, 06:48
Juniori83 Juniori83 ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 05.02.04
Sijainti: Finland.
Viestit: 369
Perusasetus

Joitain kuvia "Offimessuilta"
http://personal.inet.fi/koti/timo.vi...kyla/show.html


Älä lainaa rahaa ystävillesi äläkä sukulaisille.
Se vie heiltä muistin.
Vastaa lainaten
  #27  
Vanha 01.11.2004, 12:39
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

Niin ja mainoskulut järjestäjillä on käsittääkseni melko kookkaat (Iltalehti + muut valtakunnalliset lehdet, paikalliset lehdet, TV, radio, mainokset jne....) Kyllähän parkkipaikka ja ravinteli (jos on messujen ylläpitämä... tuottanee jotain...). Mutta samanlaista se on ympäri suomenmaata yhtälailla kallista oli kinkerit minkälaiset tahansa... meinaan nuo paikkamaksut.... Mutta se laittaa v...ttamaan kun on samana viikonloppuna saman ällisiä kinkereitä suht lähellä toisiaan ja meidät laitetaan valitsemaan minne mennä... ja minne sijoittamaan kalustoa näytille. Suomessa ei kuitenkaan ole kovin paljon "näytettävää" kalustoa, siis sellaista jolla mainostettas "suurelle yleisölle" (lue maksavalle) esim. kisatoimintaa ja kisateameja, ja joka kumminkin luultavasti on monen messuille kalustoa vievän taka-ajatus -> näytillä messuilla -> sponsoreita omalle kalustolle... Tavalliselle safari harrastajalle messut on enempi lovi omassa lompakossa, mutta onhan se kiva messuilla kuulla kommentteja omasta autosta; mikä siinä on hyvin ja mikä ei (mikä tosin ei niin hivele korvia...). Mutta kaiken kaikkiaan tarttiskohan harrastajien hiukan katsella omaan napaansa kun ruvetaan valittamaan ettei ole kalustoa näytillä jne... osallistutaan juttuihin, joko yksilöinä tai kerhojen kautta. Tietoa luulis olevan tarjolla: netti, kerhot jne. (tosin aina ei tavoita niitä aktiivisia jotka voisivat osallistua juttujen tekoon...). Yllättävän moni offika harrastaja kun vähät välittää netistä, mutta on poikkeuksiakin.
Niin ja lopux, kyllä mulla oli auto näytillä Jyväskylän MOOTTORIKELKKA MESSUILLA (josko joskus OFF ROAD messut ja moottorikelkka messut, epäilen tosin näillä osallistumismäärillä...).
Huh sainpahan vuodatella................

Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten
  #28  
Vanha 01.11.2004, 16:44
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

no johan olikin vuodatus.
en tiedä, että mikä tuossa off road-puolella on mennyt keturalleen, kun siellä ei ollut esillä uusia autoja, meinaan, että ne kun voisivat olla jotakin, mikä maksavaa asiakasta kiinnosta. meikäläisten vuosikymmenien ikäiset ja maalimaa nähneet laitteet eivät ole mitään messumagneetteja vaikka niitä olisi koko jyväskylän paviljonki täynnä. virallisia kävijämääriä en ole nähnyt, mutta epäilen, että kokonaissaldo on noin 13000 kävijää, mikä on saman verran, kuin mitä messut tavoittivat ensimmäisenä vuotenaan kelkka- ja atv-messuna. viime vuonnahan tuolla oli uusia lantikoita ja sen sellaista, ja jotenkin olisi loogisen tuntuista, että uusilla maastureilla ja kalliilla kelkoilla olisi yhtenevä kohderyhmä. mutta eipä parane arvailla syitä offikkapuolen olemattomuuteen, kun ei ole mitään käppä pidempää tarjolla.

jjjl

Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten
  #29  
Vanha 03.11.2004, 23:55
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

Lainaus:
quote:
no johan olikin vuodatus.
en tiedä, että mikä tuossa off road-puolella on mennyt keturalleen, kun siellä ei ollut esillä uusia autoja, meinaan, että ne kun voisivat olla jotakin, mikä maksavaa asiakasta kiinnosta. meikäläisten vuosikymmenien ikäiset ja maalimaa nähneet laitteet eivät ole mitään messumagneetteja vaikka niitä olisi koko jyväskylän paviljonki täynnä. virallisia kävijämääriä en ole nähnyt, mutta epäilen, että kokonaissaldo on noin 13000 kävijää, mikä on saman verran, kuin mitä messut tavoittivat ensimmäisenä vuotenaan kelkka- ja atv-messuna. viime vuonnahan tuolla oli uusia lantikoita ja sen sellaista, ja jotenkin olisi loogisen tuntuista, että uusilla maastureilla ja kalliilla kelkoilla olisi yhtenevä kohderyhmä. mutta eipä parane arvailla syitä offikkapuolen olemattomuuteen, kun ei ole mitään kättä pidempää tarjolla.

jjjl

Note! This message was posted anonymously!
Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
tallimurtoja jyväskylässä Tekniikka & Jutustelu 1 13.04.2005 19:47
Ajopäivä jyväskylässä? joker Chit-Chat 4 11.04.2005 22:14
Off-road messut JakeHammer Tapahtumat 3 01.09.2004 12:39
Messut jutkula Tekniikka & Jutustelu 15 28.10.2003 17:10
Jysväskylän messut 25.-26.10 jjjl Tekniikka & Jutustelu 0 22.09.2003 19:07


Sivu luotu: 17:19 (GMT +2).