![]() |
![]() |
|
Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
#12
|
||||
|
||||
![]() Lainaus:
aikoinaan olin karvakädellisen pizzapaikassa töissä ja kyllä siellä tehtiin itse kebab:it ja se oli ihan 100% suomalaista naudanlihaa, siis ei yhtään sikalihaa joukossa. Haki lihan paikalliselta kauppiaalta vastajauhettuna ja mausteiksi tuoreita yrttejä, pippuria ja suolaa eli todellakin puhtaista hyvistä raaka-aineista tehtyä ruokaa. Ja auta armias jos se keittiö ei ollut siisti niin kyllä kuuli korvissa, tahrat pestiin _Heti_ pois. Olimpa myös isossa kotimaisessa henkilöstöravintolaketjuun kuuleneessa ruokalassa töissä... Jos nämä olivat "hienoja ja hyviä" paikkoja tuoreen hyvän ruoan ystäville niin tuo karvakäsipaikka oli sitten yli michelintaulukon että heiluu.... Karvakäsipaikka - pizzapohjat tuoreesta taikinasta itse tehden - kaikki vihertuotteet itse tehden ja aina tuoreista... aina - lihatuotteet oikeaa lihaa, yhtään jauhomakkara-gourmeeta ei löytynyt koko kyökistä - johtuiko lie pitäjästä mutta keittiö kiilti kuin peili, sama vaikka olisi lattialta syönyt, ei pelkoa - ruoka meni aina asiakkaalle oikeasti kuumana, vitutti kantaa lautasia kun sormia poltti.. ![]() (lue: kuumennetut lautaset ja kuuma ruoka, ei paljoa pöpövaaraa) vrt. Suomalainen hlö:stö ravintolaketjuun kuulunut paikka - bulkkielintarvikkeet (valmislihapullat, jauhomakkarat yms:ät) - salaatit tuli valmiina ja aina sai reklamoida huonoista tuotteista - paljon esivalmistettuja ruokatuotteita = ravintoarvo vähintään kyseenalainen - piti mennä "konseptin" mukaan, jotain kun yritit peipata että asiakas saisi oikeasti parempaa niin se tylysti tyrmättiin kun ei kuulunut konseptiin.... - hinta-laatu suhde oli ... no .. ihan perseestä ruokaan nähden... - omavalvonta oli tietty, ruualle riitti kun se oli + 65c, siinä ei pöpö elä Että siinä on ihan omakohtaista kokemusta, tosin tästä on aikaa sen n. 20v, mutta kyllä sen ihan paikan ulkonäön ja terveen järjen kanssa päättelee mikä on lafkan taso. Ja kyllä minä menen karvakäsipaikkaan syömään ilman pelkoa. Niin ja huomioikaapas seuraavan kerran kun menette karvakäsipaikkaan ja "suomiraflaan", kummassa paikassa on näköyhteys keittiöön? |