Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #12  
Vanha 13.01.2012, 19:09
L-200:n Avatar
L-200 L-200 ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 28.07.04
Sijainti: Äänekoski, Finland.
Viestit: 2.158
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Repro Näytä viesti
Kyllähän tota tulee joskus syötyä, mites maistuuko teille makkara?
Juu hookooplöö on suomalainen juhla-ateria josta ei kulinarismi parane, onhan se sentään jauhoa, kamaraa, rasvaa ja muita mössöksi sotkettua massaa joka on niin hyvää että....

aikoinaan olin karvakädellisen pizzapaikassa töissä ja kyllä siellä tehtiin itse kebab:it ja se oli ihan 100% suomalaista naudanlihaa, siis ei yhtään sikalihaa joukossa. Haki lihan paikalliselta kauppiaalta vastajauhettuna ja mausteiksi tuoreita yrttejä, pippuria ja suolaa eli todellakin puhtaista hyvistä raaka-aineista tehtyä ruokaa.
Ja auta armias jos se keittiö ei ollut siisti niin kyllä kuuli korvissa, tahrat pestiin _Heti_ pois.

Olimpa myös isossa kotimaisessa henkilöstöravintolaketjuun kuuleneessa ruokalassa töissä...
Jos nämä olivat "hienoja ja hyviä" paikkoja tuoreen hyvän ruoan ystäville niin tuo karvakäsipaikka oli sitten yli michelintaulukon että heiluu....

Karvakäsipaikka
- pizzapohjat tuoreesta taikinasta itse tehden
- kaikki vihertuotteet itse tehden ja aina tuoreista... aina
- lihatuotteet oikeaa lihaa, yhtään jauhomakkara-gourmeeta ei löytynyt koko kyökistä
- johtuiko lie pitäjästä mutta keittiö kiilti kuin peili, sama vaikka olisi lattialta syönyt, ei pelkoa
- ruoka meni aina asiakkaalle oikeasti kuumana, vitutti kantaa lautasia kun sormia poltti..
(lue: kuumennetut lautaset ja kuuma ruoka, ei paljoa pöpövaaraa)

vrt.

Suomalainen hlö:stö ravintolaketjuun kuulunut paikka
- bulkkielintarvikkeet (valmislihapullat, jauhomakkarat yms:ät)
- salaatit tuli valmiina ja aina sai reklamoida huonoista tuotteista
- paljon esivalmistettuja ruokatuotteita = ravintoarvo vähintään kyseenalainen
- piti mennä "konseptin" mukaan, jotain kun yritit peipata että asiakas saisi oikeasti parempaa niin se tylysti tyrmättiin kun ei kuulunut konseptiin....
- hinta-laatu suhde oli ... no .. ihan perseestä ruokaan nähden...
- omavalvonta oli tietty, ruualle riitti kun se oli + 65c, siinä ei pöpö elä

Että siinä on ihan omakohtaista kokemusta, tosin tästä on aikaa sen n. 20v, mutta kyllä sen ihan paikan ulkonäön ja terveen järjen kanssa päättelee mikä on lafkan taso.
Ja kyllä minä menen karvakäsipaikkaan syömään ilman pelkoa.

Niin ja huomioikaapas seuraavan kerran kun menette karvakäsipaikkaan ja "suomiraflaan", kummassa paikassa on näköyhteys keittiöön?
Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit


Sivu luotu: 21:55 (GMT +2).