![]() |
Maistuuko kepappi?
|
Oon tainnu viimeksi syödä kepappia 80-luvulla kun liha oli vielä tuoretta :)
|
Ka silloin joskus vuonna kivi ja keppi tuli pari kertaa maistettua, en tykännyt. Lisäksi kun yritin selvittää minkä näköinen elukka se kepappi on (gepardi, giraffi, gerbiili, koni, (suden)korento helpot selvittää), ei löytynyt mistään tieto. Tuumasin jotta jotain mielikuvitus eläimen lihaahan se on, tai sitten jotai sellaasta jota ei haluta normaaleille ihmisille kertoa ja päätin olla koskematta kyseiseen "lihaan". :rolleyes:
|
Ei ole ali-ihmisten keittämä p*ska vielä tähän päivään mennessä suuhuni joutunut. Hyvää veriripulia vaan kaikille etnisten "ruokien" ja niihin liittyvän "liiketoiminnan" ystäville. :D
|
Lainaus:
Miksi kukaan ei huomaa että siellä paljon muitakin paikkoja, esim päiväkoti? Tuo ruuan alkuperä ja sen käsittely aina pikkasen epäselvää; oletteko joskus syöneet esim. ravintolassa ulkolaista lihaa? Katselin tuossa jotain kulttuuridokumenttia, olikohan kreikasta, ja siinä kun porottavassa auringossa pieni kalastusvene tuli mereltä, niin yhtään jääpalaa ei näkynyt kalojen seassa! suomessa paljon tarkempaa. Samaten tonnikalasäilykkeisiin käytetään sen näköistä tonnikalaa (tai sitä mitä kutsutaan tonnikalaksi) että jäis kyllä syömättä niin löyhäksi mennyt kala. siis ongelmathan oli että a) alkuperää ei pystytty selvittämään b) kylmätiloille ei ollut rakennuslupaa c) toimintaa ei oltu voitu varmistaa direktiivin mukaan d) ja oliko että yhtään pilaantunutta lihaa ei ollut löydetty, ainoastaan epäilty? No, hyvä että edes suomessa seurataan! myös kebabbi maistuu edelleen, samoin kuin kiinalainen ja pizza:rolleyes: p.s syödäänkö teillä edellispäivänä valmistettua ruokaa? ravintolassa sitä ei saa tarjoilla, oliko että esim riisi ei säily kuin jonkun tunnin, ja nimenomaan kuumana/kylmänä säilytettynä? |
Lainaus:
|
Lainaus:
Samaten kuin Rannikkolaivurinpihvikin, mutta kesäkeitto ei jotenkin nappaa. Lenkkimakkaroista parashan on hampparinväärä (Hakalan Suomimakkara). Linströmminpihvi taasen jotenkin ruåttalainen ja siten hieman vieraampi. :eek: |
Eipä ollut yhtään tuttua ravintolan nimeä listassa..... Kebab maistuu aina :)
|
Kyllähän nyt kepaappi maistuu, tämmösiä juttujahan on lehissä vähänväliä.
Minä en ainakaan piittaa tommosista otsikoista. Makuhermoillani oon valinnu omat mestani mitä kannatan. |
Ei vaikutusta...
Karvanaamalta haen kebabit ninku ennenkin :D |
Meidän suunnalla oli joskus karvakäsi-tappiliha paikka, jolla oli hieno mainoslause. Jokainen pizza sisältää yllätys! :D
|
No, eipä ole tullut kebsua syötyä tässä viimeisen neljän vuoden aikana kuin alle kymmenen kertaa, joten tuskin tässä mitään suuria sairastumisriskejä on:D
|
Lainaus:
Hakalan lihajaloste, viralliselta nimeltään Herkkujaloste Culinary Solutions Oy. Yli satavuotta vanha perheyritys. |
Kepappi!
Jep Jep.
Ai mikä juttu ? Missä? Tieto lisää tuskaa! ;) t. Ismo Ämmä |
Hyvin maistui taas paikallisessa lounasraflassa perjantain kebab-pekonipannu. http://www.autofoorumi.fi/forum/imag...es/pita-52.gif Nam, vaikka tästä uutisesta jo tiesinkin.
|
Lainaus:
|
Kyllähän tota tulee joskus syötyä, mites maistuuko teille makkara? :D
|
Lainaus:
aikoinaan olin karvakädellisen pizzapaikassa töissä ja kyllä siellä tehtiin itse kebab:it ja se oli ihan 100% suomalaista naudanlihaa, siis ei yhtään sikalihaa joukossa. Haki lihan paikalliselta kauppiaalta vastajauhettuna ja mausteiksi tuoreita yrttejä, pippuria ja suolaa eli todellakin puhtaista hyvistä raaka-aineista tehtyä ruokaa. Ja auta armias jos se keittiö ei ollut siisti niin kyllä kuuli korvissa, tahrat pestiin _Heti_ pois. Olimpa myös isossa kotimaisessa henkilöstöravintolaketjuun kuuleneessa ruokalassa töissä... Jos nämä olivat "hienoja ja hyviä" paikkoja tuoreen hyvän ruoan ystäville niin tuo karvakäsipaikka oli sitten yli michelintaulukon että heiluu.... Karvakäsipaikka - pizzapohjat tuoreesta taikinasta itse tehden - kaikki vihertuotteet itse tehden ja aina tuoreista... aina - lihatuotteet oikeaa lihaa, yhtään jauhomakkara-gourmeeta ei löytynyt koko kyökistä - johtuiko lie pitäjästä mutta keittiö kiilti kuin peili, sama vaikka olisi lattialta syönyt, ei pelkoa - ruoka meni aina asiakkaalle oikeasti kuumana, vitutti kantaa lautasia kun sormia poltti.. :D (lue: kuumennetut lautaset ja kuuma ruoka, ei paljoa pöpövaaraa) vrt. Suomalainen hlö:stö ravintolaketjuun kuulunut paikka - bulkkielintarvikkeet (valmislihapullat, jauhomakkarat yms:ät) - salaatit tuli valmiina ja aina sai reklamoida huonoista tuotteista - paljon esivalmistettuja ruokatuotteita = ravintoarvo vähintään kyseenalainen - piti mennä "konseptin" mukaan, jotain kun yritit peipata että asiakas saisi oikeasti parempaa niin se tylysti tyrmättiin kun ei kuulunut konseptiin.... - hinta-laatu suhde oli ... no .. ihan perseestä ruokaan nähden... - omavalvonta oli tietty, ruualle riitti kun se oli + 65c, siinä ei pöpö elä Että siinä on ihan omakohtaista kokemusta, tosin tästä on aikaa sen n. 20v, mutta kyllä sen ihan paikan ulkonäön ja terveen järjen kanssa päättelee mikä on lafkan taso. Ja kyllä minä menen karvakäsipaikkaan syömään ilman pelkoa. Niin ja huomioikaapas seuraavan kerran kun menette karvakäsipaikkaan ja "suomiraflaan", kummassa paikassa on näköyhteys keittiöön? |
Lainaus:
Tuli mieleen kun olin vekaralla intissä ja silloin oli se hullunlehmäntauti skandaali päällänsä. No yhtenä päivänä oli jonkun appeen kanssa sitten hampurilais pihvejä joita sai, kumma kyllä, ottaa niin monta kuin halusi(yleensä nakkeja 3, lihapullia 4 kpl.) Varmaankin jossain kolmen viikon sisällä oli uutisissa että suomeen on tuotu kontillinen brittiläisiä naudanlihavalmisteita eikä kenelläkään ole mitään tietoa mihin ne on päätyneet... Mihinkä lienee. Ehkä armeija vain halusi tarjota varusmiehille kerrankin kokolihaa....:eek: |
Lainaus:
Kukaan ei varmasti tule haastamaan Suomen armeijaa oikeuteen pilaantuneesta nötkötistä. Paitsi asut mein naapurissa.! |
Pakko myöntää että rupesi kiinnostamaan ihan hemmetisti miten nainen ketä asuu teillä liittyy kirvelevään aunukseen ja nötköttiin:D:D
?? |
Vakiopaikkaa ei olu lueteltu. Sedus Pizza/Kebab
http://www.yritysopas.com/tiedot/sedus-pizza-kebab/ Törkeen hyvät litteet ja kebabit! Käyn jatkossakin! |
Lainaus:
|
Lainaus:
Serkkupoika sanoi Hookoon sinisestä pistämättömästi taannoin: "Miten niin B-luokan makkaraa? Ihan kun samettia söis, ei kökön kökköä..." :D |
Lainaus:
|
Sivu luotu: 08:08 (GMT +2). |