Offipalsta.COM

Offipalsta.COM (https://forums.offipalsta.com/index.php)
-   Chit-Chat (https://forums.offipalsta.com/forumdisplay.php?f=172)
-   -   Maistuuko kepappi? (https://forums.offipalsta.com/showthread.php?t=92892)

Arska-tehtaalta 13.01.2012 09:04

Maistuuko kepappi?
 
Mitäköhän sitä on tullu syötyä YÖKS

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/1193...kkasi-listalla

AlluK 13.01.2012 09:28

Oon tainnu viimeksi syödä kepappia 80-luvulla kun liha oli vielä tuoretta :)

Seawolf 13.01.2012 10:53

Ka silloin joskus vuonna kivi ja keppi tuli pari kertaa maistettua, en tykännyt. Lisäksi kun yritin selvittää minkä näköinen elukka se kepappi on (gepardi, giraffi, gerbiili, koni, (suden)korento helpot selvittää), ei löytynyt mistään tieto. Tuumasin jotta jotain mielikuvitus eläimen lihaahan se on, tai sitten jotai sellaasta jota ei haluta normaaleille ihmisille kertoa ja päätin olla koskematta kyseiseen "lihaan". :rolleyes:

Samsonite 13.01.2012 12:59

Ei ole ali-ihmisten keittämä p*ska vielä tähän päivään mennessä suuhuni joutunut. Hyvää veriripulia vaan kaikille etnisten "ruokien" ja niihin liittyvän "liiketoiminnan" ystäville. :D

BJ-40/76 13.01.2012 13:28

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Seawolf (Viesti 839378)
Ka silloin joskus vuonna kivi ja keppi tuli pari kertaa maistettua, en tykännyt. Lisäksi kun yritin selvittää minkä näköinen elukka se kepappi on (gepardi, giraffi, gerbiili, koni, (suden)korento helpot selvittää), ei löytynyt mistään tieto. Tuumasin jotta jotain mielikuvitus eläimen lihaahan se on, tai sitten jotai sellaasta jota ei haluta normaaleille ihmisille kertoa ja päätin olla koskematta kyseiseen "lihaan". :rolleyes:

Mitenkä merimiespihvi maistuu?

Miksi kukaan ei huomaa että siellä paljon muitakin paikkoja, esim päiväkoti?

Tuo ruuan alkuperä ja sen käsittely aina pikkasen epäselvää; oletteko joskus syöneet esim. ravintolassa ulkolaista lihaa?

Katselin tuossa jotain kulttuuridokumenttia, olikohan kreikasta, ja siinä kun porottavassa auringossa pieni kalastusvene tuli mereltä, niin yhtään jääpalaa ei näkynyt kalojen seassa! suomessa paljon tarkempaa.
Samaten tonnikalasäilykkeisiin käytetään sen näköistä tonnikalaa (tai sitä mitä kutsutaan tonnikalaksi) että jäis kyllä syömättä niin löyhäksi mennyt kala.

siis ongelmathan oli että a) alkuperää ei pystytty selvittämään b) kylmätiloille ei ollut rakennuslupaa c) toimintaa ei oltu voitu varmistaa direktiivin mukaan
d) ja oliko että yhtään pilaantunutta lihaa ei ollut löydetty, ainoastaan epäilty?

No, hyvä että edes suomessa seurataan!

myös kebabbi maistuu edelleen, samoin kuin kiinalainen ja pizza:rolleyes:

p.s syödäänkö teillä edellispäivänä valmistettua ruokaa? ravintolassa sitä ei saa tarjoilla, oliko että esim riisi ei säily kuin jonkun tunnin, ja nimenomaan kuumana/kylmänä säilytettynä?

pastirolli 13.01.2012 13:35

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja BJ-40/76 (Viesti 839401)
Samaten tonnikalasäilykkeisiin käytetään sen näköistä tonnikalaa (tai sitä mitä kutsutaan tonnikalaksi) että jäis kyllä syömättä niin löyhäksi mennyt kala.

Joskus luin jostain että espanjalaisessa säilyketonnikalassa olis seassa delfiinin lihaa. Siellähän on meri siivottu tonnikaloista joten ottavat verkoilla sitä mitä saavat.

Seawolf 13.01.2012 16:03

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja BJ-40/76 (Viesti 839401)
Mitenkä merimiespihvi maistuu?

Kyllä Merimiespihvi ja siskonmakkarakeitto maistuu, kiitos kysymästä. :)
Samaten kuin Rannikkolaivurinpihvikin, mutta kesäkeitto ei jotenkin nappaa.
Lenkkimakkaroista parashan on hampparinväärä (Hakalan Suomimakkara).

Linströmminpihvi taasen jotenkin ruåttalainen ja siten hieman vieraampi. :eek:

Jeeper 13.01.2012 16:27

Eipä ollut yhtään tuttua ravintolan nimeä listassa..... Kebab maistuu aina :)

Ranee 13.01.2012 16:32

Kyllähän nyt kepaappi maistuu, tämmösiä juttujahan on lehissä vähänväliä.
Minä en ainakaan piittaa tommosista otsikoista.

Makuhermoillani oon valinnu omat mestani mitä kannatan.

Eskimo 13.01.2012 16:44

Ei vaikutusta...
Karvanaamalta haen kebabit ninku ennenkin :D

sisua45 13.01.2012 17:08

Meidän suunnalla oli joskus karvakäsi-tappiliha paikka, jolla oli hieno mainoslause. Jokainen pizza sisältää yllätys! :D

Palex 13.01.2012 17:14

No, eipä ole tullut kebsua syötyä tässä viimeisen neljän vuoden aikana kuin alle kymmenen kertaa, joten tuskin tässä mitään suuria sairastumisriskejä on:D

Rompe1 13.01.2012 17:25

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Seawolf (Viesti 839448)
Kyllä Merimiespihvi ja siskonmakkarakeitto maistuu, kiitos kysymästä. :)
Samaten kuin Rannikkolaivurinpihvikin, mutta kesäkeitto ei jotenkin nappaa.
Lenkkimakkaroista parashan on hampparinväärä (Hakalan Suomimakkara).

Linströmminpihvi taasen jotenkin ruåttalainen ja siten hieman vieraampi. :eek:

Nimenomaan Hakalan... ;)
Hakalan lihajaloste, viralliselta nimeltään Herkkujaloste Culinary Solutions Oy.
Yli satavuotta vanha perheyritys.

ImacInnes 13.01.2012 17:33

Kepappi!
 
Jep Jep.
Ai mikä juttu ? Missä?
Tieto lisää tuskaa! ;)

t. Ismo Ämmä

-MaTTi- 13.01.2012 17:43

Hyvin maistui taas paikallisessa lounasraflassa perjantain kebab-pekonipannu. http://www.autofoorumi.fi/forum/imag...es/pita-52.gif Nam, vaikka tästä uutisesta jo tiesinkin.

Solmurauta 13.01.2012 18:33

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Eskimo (Viesti 839458)
Ei vaikutusta...
Karvanaamalta haen kebabit ninku ennenkin :D

Ennen se oli karvaranne.. :D

Repro 13.01.2012 18:44

Kyllähän tota tulee joskus syötyä, mites maistuuko teille makkara? :D

L-200 13.01.2012 19:09

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Repro (Viesti 839510)
Kyllähän tota tulee joskus syötyä, mites maistuuko teille makkara? :D

Juu hookooplöö on suomalainen juhla-ateria josta ei kulinarismi parane, onhan se sentään jauhoa, kamaraa, rasvaa ja muita mössöksi sotkettua massaa joka on niin hyvää että....

aikoinaan olin karvakädellisen pizzapaikassa töissä ja kyllä siellä tehtiin itse kebab:it ja se oli ihan 100% suomalaista naudanlihaa, siis ei yhtään sikalihaa joukossa. Haki lihan paikalliselta kauppiaalta vastajauhettuna ja mausteiksi tuoreita yrttejä, pippuria ja suolaa eli todellakin puhtaista hyvistä raaka-aineista tehtyä ruokaa.
Ja auta armias jos se keittiö ei ollut siisti niin kyllä kuuli korvissa, tahrat pestiin _Heti_ pois.

Olimpa myös isossa kotimaisessa henkilöstöravintolaketjuun kuuleneessa ruokalassa töissä...
Jos nämä olivat "hienoja ja hyviä" paikkoja tuoreen hyvän ruoan ystäville niin tuo karvakäsipaikka oli sitten yli michelintaulukon että heiluu....

Karvakäsipaikka
- pizzapohjat tuoreesta taikinasta itse tehden
- kaikki vihertuotteet itse tehden ja aina tuoreista... aina
- lihatuotteet oikeaa lihaa, yhtään jauhomakkara-gourmeeta ei löytynyt koko kyökistä
- johtuiko lie pitäjästä mutta keittiö kiilti kuin peili, sama vaikka olisi lattialta syönyt, ei pelkoa
- ruoka meni aina asiakkaalle oikeasti kuumana, vitutti kantaa lautasia kun sormia poltti.. :D
(lue: kuumennetut lautaset ja kuuma ruoka, ei paljoa pöpövaaraa)

vrt.

Suomalainen hlö:stö ravintolaketjuun kuulunut paikka
- bulkkielintarvikkeet (valmislihapullat, jauhomakkarat yms:ät)
- salaatit tuli valmiina ja aina sai reklamoida huonoista tuotteista
- paljon esivalmistettuja ruokatuotteita = ravintoarvo vähintään kyseenalainen
- piti mennä "konseptin" mukaan, jotain kun yritit peipata että asiakas saisi oikeasti parempaa niin se tylysti tyrmättiin kun ei kuulunut konseptiin....
- hinta-laatu suhde oli ... no .. ihan perseestä ruokaan nähden...
- omavalvonta oli tietty, ruualle riitti kun se oli + 65c, siinä ei pöpö elä

Että siinä on ihan omakohtaista kokemusta, tosin tästä on aikaa sen n. 20v, mutta kyllä sen ihan paikan ulkonäön ja terveen järjen kanssa päättelee mikä on lafkan taso.
Ja kyllä minä menen karvakäsipaikkaan syömään ilman pelkoa.

Niin ja huomioikaapas seuraavan kerran kun menette karvakäsipaikkaan ja "suomiraflaan", kummassa paikassa on näköyhteys keittiöön?

Bj Andy 13.01.2012 20:02

Lainaus:

Muitakin rikoksia

Tulli ja poliisi tutkivat lihaliikkeen toimitusjohtajan sekä hänen lähipiirinsä toimia myös muiden vakavien rikosten yhteydessä. Liikemiehen epäillään harjoittaneen ihmiskauppaa, jossa Suomeen on tuotu ainakin neljä henkilöä vuoden 2006 jälkeen.
Onko näitä ihmisiä tavoitettu vai ovatko he kadonneet jäljettömiin??? Ihmiskauppaa? ilmeisesti ostopuolella on oltu.:D

Tuli mieleen kun olin vekaralla intissä ja silloin oli se hullunlehmäntauti skandaali päällänsä. No yhtenä päivänä oli jonkun appeen kanssa sitten hampurilais pihvejä joita sai, kumma kyllä, ottaa niin monta kuin halusi(yleensä nakkeja 3, lihapullia 4 kpl.) Varmaankin jossain kolmen viikon sisällä oli uutisissa että suomeen on tuotu kontillinen brittiläisiä naudanlihavalmisteita eikä kenelläkään ole mitään tietoa mihin ne on päätyneet...

Mihinkä lienee. Ehkä armeija vain halusi tarjota varusmiehille kerrankin kokolihaa....:eek:

Solmurauta 13.01.2012 20:36

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Bj Andy (Viesti 839550)
Onko näitä ihmisiä tavoitettu vai ovatko he kadonneet jäljettömiin??? Ihmiskauppaa? ilmeisesti ostopuolella on oltu.:D

Tuli mieleen kun olin vekaralla intissä ja silloin oli se hullunlehmäntauti skandaali päällänsä. No yhtenä päivänä oli jonkun appeen kanssa sitten hampurilais pihvejä joita sai, kumma kyllä, ottaa niin monta kuin halusi(yleensä nakkeja 3, lihapullia 4 kpl.) Varmaankin jossain kolmen viikon sisällä oli uutisissa että suomeen on tuotu kontillinen brittiläisiä naudanlihavalmisteita eikä kenelläkään ole mitään tietoa mihin ne on päätyneet...

Mihinkä lienee. Ehkä armeija vain halusi tarjota varusmiehille kerrankin kokolihaa....:eek:

Aikalailla samanlainen peräreikää kirvelevä (vrt: nainen ketä asuu nykyisin meillä)varustus tulee vaikka oliskin muutama päivä vanhaa nötköttiä tarjolla.
Kukaan ei varmasti tule haastamaan Suomen armeijaa oikeuteen pilaantuneesta nötkötistä.
Paitsi asut mein naapurissa.!

Bj Andy 13.01.2012 22:19

Pakko myöntää että rupesi kiinnostamaan ihan hemmetisti miten nainen ketä asuu teillä liittyy kirvelevään aunukseen ja nötköttiin:D:D

??

Murros 13.01.2012 22:27

Vakiopaikkaa ei olu lueteltu. Sedus Pizza/Kebab
http://www.yritysopas.com/tiedot/sedus-pizza-kebab/
Törkeen hyvät litteet ja kebabit!

Käyn jatkossakin!

Rompe1 13.01.2012 22:27

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Bj Andy (Viesti 839612)
Pakko myöntää että rupesi kiinnostamaan ihan hemmetisti miten nainen ketä asuu teillä liittyy kirvelevään aunukseen ja nötköttiin:D:D

??

SADO-MASOOO... :D

Jappi 14.01.2012 00:35

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja L-200 (Viesti 839522)
Juu hookooplöö on suomalainen juhla-ateria josta ei kulinarismi parane, onhan se sentään jauhoa, kamaraa, rasvaa ja muita mössöksi sotkettua massaa joka on niin hyvää että....

OT...
Serkkupoika sanoi Hookoon sinisestä pistämättömästi taannoin:

"Miten niin B-luokan makkaraa? Ihan kun samettia söis, ei kökön kökköä..." :D

Murros 14.01.2012 02:09

Lainaus:

Alkuperäinen kirjoittaja Jappi (Viesti 839677)
OT...
Serkkupoika sanoi Hookoon sinisestä pistämättömästi taannoin:

"Miten niin B-luokan makkaraa? Ihan kun samettia söis, ei kökön kökköä..." :D

Serkkupoika- = kummelin matti näsä. http://www.youtube.com/watch?v=nnD6JbjFips


Sivu luotu: 08:08 (GMT +2).