![]() |
|
|
|||||||
| Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
![]() |
|
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
kinkku rapiat 8 kiloa niin montako tuntia menee? nimimerkki yksin kotona ekaa kertaa
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Eikös joku vanha tietäjä väittänyt joskus että tunti per kilo.
Omaan 5 kg kinkkuun tuo ei kyllä ihan riittänyt. Mutta saa siitä hiukan suuntaa kuinka paljon varata aikaa. |
|
#3
|
||||
|
||||
|
panen sitte aamulla. vasta
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
[quote=Olsu;724489]Eikös joku vanha tietäjä väittänyt joskus että tunti per kilo.
Omaan 5 kg kinkkuun tuo ei kyllä ihan riittänyt. Mutta saa siitä hiukan suuntaa kuinka paljon varata aikaa.[/ eiköhän siihe saa yhen päivän kulutettua kun aamusta aloittaa= =puu uunin lämmitys... hillostus..=. Lämmitys eväät nautittava= hiilet pois ja sit vasta kinkkua uuniin ja operaatio taitaa jatkua seuraavaan aamuun kunnes pääsee tarkastelemaan loppu tulosta ... Herätys kellokin ettei pala kinkku uuniin
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Eka kilo-kaks tuntii ja lopuille tunti.Lämpö 125 cels
Eli kinkku 5kg paistoaika 6h
__________________
Parempi haluta sellast,mitä eivoi saada,kuin saada sellasta mitä eihalua. Istun tai kävelen, Pylly päästää sävelen! RRC Vakiona Ajomukavuus ja Maasto-ominaisuudet LA CH 31 TT eli Tupla TEE www.wuoksioffroad.com montenegro offroad club #98 |
|
#6
|
||||
|
||||
|
Ollaan aina laitettu kinkku ruisjauhosta tehdyn "kuoren" sisään. Eli sekoittaa ruisjauhoa ja vettä ja sillä töhnällä tekee koko kinkun ympäri kuoren. Pitää loistavasti kinkun mureana eikä kuivu liikaa. Ja kinkun päällä oleva rasva imeytyy maukkaasti kinkkuun. Kun kinkku on kypsä niin kuori irtoaa varsin helposti pois. On muuten aika hyvää pelkkä tuo kuorikin, varsinkin se alaosa joka on osin lillunut kinkun rasvassa. Oma 6,6 möhkäle oli jo eilen uunissa.
__________________
Tumpula Racing Team |
|
#7
|
||||
|
||||
|
Lainaus:
juuri näin se menee... ja hywää tulee |
|
#8
|
||||
|
||||
|
Onnistui tänä vuonna kinkun paisto arvosanalla 10+. Kinkku oli (tietysti) kotimainen luuton "juhlakinkku". Pinnalla oli sopivasti läskiä ja lopputulos oli kerrassaan maukas ja sopivasti murea. Näemmä noissa kinkuissa on eroja koska paistotapa on ollut sama jo 20 vuotta.
__________________
Tumpula Racing Team |
![]() |
| Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta) | |
| Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta |
| Näkymä | |
|
Samanlaisia viestiketjuja
|
||||
| Viestiketju | Aloittaja | Foorumi | Vastauksia | Viimeisin viesti |
| NORT:in kinkun sulattelu safari | JV73 | Tapahtumat | 31 | 29.12.2009 02:09 |
| Kinkun sulattelu ajoa äetsän kämmäkässä tapanina | kares | Tapahtumat | 19 | 31.12.2007 21:11 |
| Palan painikkeeksi tai kinkun paistoon.... | H_Nietu | Chit-Chat | 12 | 30.12.2006 11:57 |
| Renkaan paisto? | Repro | Tekniikka & Jutustelu | 10 | 26.12.2005 12:03 |
| Piparin paisto ohje | trulez | Cooking & Food | 0 | 26.01.2002 12:54 |