![]() |
|
|
|||||||
| Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
![]() |
|
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Vittumoinen grillata takaapäin kun pitää kansi nostaa eteen. Hyvät ohjeet, ainut huono puoli että tuli ihan hitonmoinen nälkä!
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Joskus telkkarin setä sanoi että ennen makkaroiden grillausta kannattaa käyttää makkarat kiehuvassa vedessä. Pysyy kuulemma rasva sisällä. Nälkä tuli...
__________________
"Kerran luulin olevani väärässä. Erehdyin." -Oscar Wilde- Yritin epäonnistua. Onnistuin. |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Lainaus:
![]()
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
just äskettäin tuli jonku mastericheffin ohjelma ruokamyyteistä, jossa sanottiin, ettei pidä paikkaansa tuo lihan syiden kiinni paisto jotta mehut pysyis sisällä muutenhan tuo oli oikein, ja ite sorrun kumpaanki virheeseen pihvit ja seksi kuulemma liian nopeata toimintaa
__________________
hä ja kaikki kirjoitukse ovat muistin varaisia,eli ei kovin luotettavia koska yleensä en illalla muista mitä aamulla söin vai söinkö ollenkaan. Ja omituiset sanat saattaapi johtua tän noupädin kosketus näppäimistä, ku tulee näitä harha/viereisiä kirjaimia |
|
#5
|
|||
|
|||
Hauduttamiseen on pata, ja grillaamiseen grilli
Kyllä tuo nopea/suurella lämmöllä tapahtuva "pinnan kiinniotto" tarkoittaa juurikin sitä, että lihas nesteet ei niin helposti pääse läpi k.o grillauspinnasta.
Ja sitten se toinen puoli; sekin pitäisi "ottaa kiinni", ja kypsentää pihvi valmiiksi, ainakin nuo ohuet. Itse pyörittelen noita pihvejä vaihtelevalla tapaan; Kun on hyvä kastike lisukkeilla, niin ylikypsä, kuiva pihvi on paikallaan. Ja jos haluan puolikypsää pihviä, niin grilli, joko tuo nestekaasu-, tai tuo koivuhaloilla toimiva; on vaan osa totuutta: joko grilliin lämmintä lihaa, taikka sitten jälkikypsennys uunissa... p.s pitkään ollut hankintalistalla pihvihaarukka, missä on piikin nokassa lämpömittari... Ja aika hyvin otti "tuulta" wanha topiikki. |
|
#6
|
||||
|
||||
|
Tohon paineenalennin, niin alkaa kaasu kulkemaan...
__________________
RUMARACING Esla T4 |
|
#7
|
|||
|
|||
|
Mä olen varsin ahkera kaasugrillin käyttäjä ja omat grillausvälineet on muilta saatuja ja parhaat päivänsä nähneitä alumiinikuorisia.
Itse olen kaivannut paremmin toimivaa tehon säätöä kun vakiona näistä ei saa tarpeeksi kuumuutta irti, jota varsinkin kylmemmillä ilmoilla tarvii. Yhtenä vaihtoehtona mietin pitäisikö itse rakentaa poltin osa ja laittaa sinne menemään tarpeeksi kaasua? Rupeaa meinaan alkuperäset olee heikossa hapessa. Minun mielestä paras grilli on sellanen, jonka saa helposti mukaan ja kuitenkin niin iso, että pääle voi laittaa kätevästi vaihtoehtoisesti wokkipannun. Kun paistaa pihvit eka kuumassa ilman pannua ja jatkaa ruoan laittoa wokkipannulla, saa monipuolisen ruoan laitto välineen, jossa lopuksi on kaikki valmiina yhdellä tarjottimella. |