![]() |
|
|
|||||||
| Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
![]() |
|
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
Pitkääään ja miedolla lämmöllä paistopussissa....Ja paistajaisiaen kyytipojaaks jotain vettä väkevämpää.... Aina parempi jos leivin- tai haudutusunnissa. Toinen sian palanen vedetty leivinuunista ulos. Ja jos paistat kivellä niin T:roviilit rautaa vuoan alle että ilma kiertää alapuolellakin, muuten palaa pohjalta...... Mä olen antanut mennä jälkilämmöillä leivinuunissa sisälämpötilan reilusti yli 85oC joskus jopa 90oC:een..... Ainakin kypsää, mureeta ja hyvää......Ja vielä kun sika kelpais muslimeillekkin..... ![]() ps. Tasapuolisesti kaikille "mustaa" ja p@s#@@ joulua...... ![]() Ja kaikille kinkun raa´aksi jättäneille....... ![]() Punaninen väri on katastrof...... Ainakin mun ruuansulattamolle jos puhutaan siasta. Ruokailun jälkeen se näkyy tovin kuluttua varpusparvena pöntössä......
Viimeksi muokannut H_Nietu : 24.12.2015 04:06 |
|
#2
|
||||
|
||||
Kesällä syödään makkaraa ja talvella kinkkua....
Kolmas kinkku jäähtymässä keittiössä.....
__________________
Kun älyttömät käskee haluttomat tekemään mahdottomat, syntyy projekti. ![]() Jeep Grand Cherokee 4L suora-6. vm-95. Oldsmobile 98 Luxury Sedan V8 425cid super rocket. vm-66 Honda CB 750 F2 Seven Fifty. vm-98 MYYTÄVÄNÄ: https://forums.offipalsta.com/album.php?albumid=8912 |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Viime yönä paistettu leivarissa 8,5kg luulla varustettu kinttu. 9,5h se siellä pötkötti ja karvan alle 80'c oli sisältä lämmin aamukuudelta. Eilen aamusta lämmittelin uunia ja kun oli lämpö laskenu 140 asteeseen ni laitoin kinkun sisään.Aamulla oli vielä 80-90'c uunissa. Iltapuhteina eilen raastoin perinteisesti porkkanat laatikkoa varten ja siemailin pari karhutölkkiä.
__________________
================================== Mitä isommat renkaat,sitä pitempi matka hakea traktori. PäHäMa |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Digiaikaa.. Lämpömittari soimassa kun sisälämpö 80c .. ei tarvi enää heräillä pitkin yötä.
|
|
#5
|
|||
|
|||
|
11kg:n kinkku oli ensin 12 tuntia, mutta kun maistettiin todettiin ettei riitä ja lyötiin takas uuniin. Nyt on mennyt 16 tuntii, ja luulen että alkaa olla riittävästi?
![]() Yritin ehdotella tollasta mittaria, mutta vaimo nauroi vaan ja sanoi että vaistolla mennään, kuten aina ennenkin. Siihen oli tyytyminen
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Lisää kuvia!! Meille ei tänä jouluna kinkkua otettu, kun kuitenkin pyöritään vanhemmilla. Mutta olisi kiinnostavaa nähdä erilaisia leikkauspintoja ja kypsyysasteita.
Kaverin äitee tekee joka vuosi semmoisen, joka on punertava vielä väriltään, mutta hajoaa vaikka lusikalla vain painaisi. Vähän niinkuin sakujen eisbein. Olen jo monena jouluna siihen kysynyt neuvoa, mutta ei vaan ole onnistunut itse ![]() Hyvää joulua kuitenkin kaikille. |
![]() |
| Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta) | |
| Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta |
| Näkymä | |
|
Samanlaisia viestiketjuja
|
||||
| Viestiketju | Aloittaja | Foorumi | Vastauksia | Viimeisin viesti |
| kinkun pelastusta | karibori | Maasturiprojektit | 2 | 05.08.2014 18:17 |
| Rengas puhkesi, paistaminen??? | Malmila | Tekniikka & Jutustelu | 5 | 30.12.2013 01:35 |
| Renkaan paistaminen | Arska-tehtaalta | Tekniikka & Jutustelu | 23 | 22.09.2013 07:47 |
| Mikä kinkun päällä jouluna? | J0hannes | Chit-Chat | 37 | 25.12.2011 16:18 |
| Ostetaan Kinkun tuulilasi | teknikko | O/M/V Varaosat ja tarvikkeet | 0 | 08.09.2011 20:10 |