Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #9  
Vanha 24.12.2010, 06:59
Heguli:n Avatar
Heguli Heguli ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 22.06.06
Sijainti: Espoo / Suomusjärvi
Viestit: 7.322
Perusasetus

Ollaan aina laitettu kinkku ruisjauhosta tehdyn "kuoren" sisään. Eli sekoittaa ruisjauhoa ja vettä ja sillä töhnällä tekee koko kinkun ympäri kuoren. Pitää loistavasti kinkun mureana eikä kuivu liikaa. Ja kinkun päällä oleva rasva imeytyy maukkaasti kinkkuun. Kun kinkku on kypsä niin kuori irtoaa varsin helposti pois. On muuten aika hyvää pelkkä tuo kuorikin, varsinkin se alaosa joka on osin lillunut kinkun rasvassa. Oma 6,6 möhkäle oli jo eilen uunissa.
__________________
Tumpula Racing Team
Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
NORT:in kinkun sulattelu safari JV73 Tapahtumat 31 29.12.2009 02:09
Kinkun sulattelu ajoa äetsän kämmäkässä tapanina kares Tapahtumat 19 31.12.2007 21:11
Palan painikkeeksi tai kinkun paistoon.... H_Nietu Chit-Chat 12 30.12.2006 11:57
Renkaan paisto? Repro Tekniikka & Jutustelu 10 26.12.2005 12:03
Piparin paisto ohje trulez Cooking & Food 0 26.01.2002 12:54


Sivu luotu: 07:13 (GMT +2).