![]() |
![]() |
|
Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
#9
|
||||
|
||||
![]()
Ollaan aina laitettu kinkku ruisjauhosta tehdyn "kuoren" sisään. Eli sekoittaa ruisjauhoa ja vettä ja sillä töhnällä tekee koko kinkun ympäri kuoren. Pitää loistavasti kinkun mureana eikä kuivu liikaa. Ja kinkun päällä oleva rasva imeytyy maukkaasti kinkkuun. Kun kinkku on kypsä niin kuori irtoaa varsin helposti pois. On muuten aika hyvää pelkkä tuo kuorikin, varsinkin se alaosa joka on osin lillunut kinkun rasvassa. Oma 6,6 möhkäle oli jo eilen uunissa.
__________________
Tumpula Racing Team |
Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta) | |
|
![]() |
||||
Viestiketju | Aloittaja | Foorumi | Vastauksia | Viimeisin viesti |
NORT:in kinkun sulattelu safari | JV73 | Tapahtumat | 31 | 29.12.2009 02:09 |
Kinkun sulattelu ajoa äetsän kämmäkässä tapanina | kares | Tapahtumat | 19 | 31.12.2007 21:11 |
Palan painikkeeksi tai kinkun paistoon.... | H_Nietu | Chit-Chat | 12 | 30.12.2006 11:57 |
Renkaan paisto? | Repro | Tekniikka & Jutustelu | 10 | 26.12.2005 12:03 |
Piparin paisto ohje | trulez | Cooking & Food | 0 | 26.01.2002 12:54 |