Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 22.09.2017, 13:18
Eemeli2006 Eemeli2006 ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 05.02.06
Sijainti: Ruokolahti, Finland.
Viestit: 304
Perusasetus

Lohen kylmäsavustaminen


Kertokaahan kokeneemmat helpoin tapa kylmäsavustamiseen pienille määrille lohta..

__________________
HJ 60 "HOCCI"
http://www.wuoksioffroad.com/
Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 22.09.2017, 13:25
jmk jmk ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 08.11.15
Sijainti: Miehikkälä
Viestit: 1.453
Perusasetus

vanha jääkaappi ja esim.puuilosta kylmäsavu generaattori 19.90€ ja purut siihen samasta paikasta. sitten valmiiksi suolattu lohi kaappiin ja odottelua päivän verran sen verran pitää vahtia ettei lämpene liikaa siis purut syty palamaan tai sammu.
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 22.09.2017, 14:10
pyyvama pyyvama ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 26.06.03
Sijainti: Teisko, Finland.
Viestit: 222
Perusasetus

Jos ei oo vanhaa jääkaappia ja ulkona on vilposta niin onnistuu tietty esim. pallogrillissä.

Matti
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 22.09.2017, 14:15
hunter x:n Avatar
hunter x hunter x ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 01.09.09
Sijainti: ironlake
Viestit: 191
Perusasetus

Jep. Vanha jääkaappi on loistokapine kyseiseen hommaan. Ja olikohan se nyt niin että lämpötila ei saa nousta yli 13 asteen vai mikä se oli. Menee sitten kypsymisen puolelle jos lämpöä on liikaa. Ja sehän ei ole tarkoitus kylmäsavustuksessa. Netistä löytyy tietoa minkä alla lämpötilan pitää pysyä. Kaveri savusti naudan sydämmestä leikattuja soiroja ja kyllä tuli hyvää.
__________________
--dance with the devil--
Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 22.09.2017, 18:09
astalo astalo ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 20.02.12
Sijainti: Kajaani
Viestit: 417
Perusasetus

Kalafileen suolaus yön yli, sen verran suolaa kun vain se kerkeää imeä. Ylimääräiset suolat kipataan pois ja kuivataan pinta. Savustetaan 12h n. 13-18 asteessa. Annetaan maun tasoittua jääkaapissa/pakastimessa vrk.

On muuten vaan sitten huonosti säilyvää tavaraa.
Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit


Sivu luotu: 01:10 (GMT +2).