Näytä yksittäinen viesti
  #18  
Vanha 23.09.2020, 22:46
offroadjouni:n Avatar
offroadjouni offroadjouni ei ole kirjautuneena
Super Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.06.02
Sijainti: Kirkkonummi
Viestit: 6.416
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja TeroF Näytä viesti
Kiitos uudesta näkökulmasta. Itse en ole ajatellutkaan, että "monsteriautot" voisivat olla tylsiä.

Niva tai mikä tahansa tavallinen maasturi olisi varmasti järkevä. Olisi todella kustannustehokasta jos olisi vielä rekisterissä ja sillä samalla autolla voisi ajaa siirtymät metsään. Kysymys vain jäi, että onko järkevä riittävän kiva?
Tuo on ihan totta, ja sitä ei moni maallikko osaa ajatellakaan. Yleensä offia ajetaan sen vuoksi että siinä haetaan haasteita, ja mitä enemmän rakennettu laite niin sen vähemmän löytyy haastavia ajoalueita. Yksi hyvä tapa kaluston valintaan voisi olla sen mukaan että valitsee saman luokan vehkeitä mitä muilla alueen harrastajilla on. Silloin on helpompi saada ajoseuraa ja homma on taas mielekkäämpää.

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja kippo86 Näytä viesti
Lähet eka kattoo joko jalkamieheks tai änkeet jonku appariks vaikka safarille. Näät miten vehkeet etenee ja sitä rataa. Sit kun saa käsityksen mikä on itelle se juttu, ni ostaa sellasen auton mikä maistuu... Leimassa olevista pääsee ehkä helpommin eroo, eikä tipu niin korkeelta jos touhu ei ookkaa kivaa.
Samaa mieltä tuosta tutustumisesta. Jos itsellä on sopivaa kuljetuskalustoa niin kilvetön on mielestäni ihan hyvä vaihtoehto sekin. Minä pidän omaa autoa kilvissä pelkästään sen vuoksi että Venäjän safarit ei onnistu muuten.

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja petroman Näytä viesti
Mitä nyt muutamia vuosia seurannut ohvia, niin suizat on melko meneviä ihan tieliikenne-laillisinakin. Suikkeleissakin tietysti aikas laaja käsite tuo tieliikennelaillinen.
Suzukit on hyvin etenevä pelejä, ei siinä mitään. Suunnistuksessa kuitenkin auton pienestä koosta on niin paljon etua että Suzukien suosio ei ole ihme siinä lajissa. Sitten jos ajetaan väljemmillä alueilla niin tilanne onkin usein toinen.
Vastaa lainaten