Näytä yksittäinen viesti
  #29  
Vanha 09.08.2019, 00:09
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.398
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja RIPAX Näytä viesti
Tiedämmehän kaikki että katsastusmieskin on vain ihminen,joskus käy tosin niin että katsastusmiestä ahistaa kun tullaan kysymään mitä se ei tiedä,eikä voi myöntyä ettei tule mokattua. Ei sitä inssiä kiinnosta että näin tulee tehtyä "oikeusmurha" kun edes laillisia muutoksia ei saa läpi. Tossa tilanteessa itse vaihtaisin konttoria ja kysyisin etukäteen leiman saannin mahdollisuutta,jos tuntuu vaikealta ni sanoisin hyvästi ja seuraava putiikki.
Vähän niinkuin poliisi tulisi antamaan sinulle sakot, vaikka toimisit lain mukaan. Ihan vaan, koska se ei tiennyt tai osannut?
Ei se nyt saakeli todellakaan noin mene, jos ei osaa tai tiedä. Katsastusinssin tehtävä on selvittää asiat mitä ei tiedä tai osaa. Se, että on näitä nutipäitä jotka eivät halua tai osaa palvella asiakkaitaan on paskempi homma silloin kun on kylän ainoa konttori ja seuraava on 100km tai 200km päässä.

Sen takia minun mielestä noista pitäisi AINA ehdottomasti laittaa Trafiin oikaisupyyntö ja toisaalta ilmoitus konttorin epäasiallisesta toiminnasta, koska muuten ei mikään ikinä muutu.
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.
Vastaa lainaten