Näytä yksittäinen viesti
  #12  
Vanha 21.09.2018, 16:19
ika ika ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+
 
Rekisteröitynyt: 31.12.14
Sijainti: Varsinainen Suomi
Viestit: 282
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Pertsi Näytä viesti
HaKulle tulikin tässä vastaus siirtymien maksimimitoista.

Tosiaan trailerisiirrot on kielletty ihan yksinkertaisesta syystä: kaikille ajoalueille ei ole mahdollista järjestää sujuvaa ja turvallista traileriparkkia riittävän parkkitilan puutteen takia. Huoltoauton mukana kuljettaminen on sallittu, tietenkin parkkeerauksen suhteen tässäkin tapauksessa käytettävä maalaisjärkeä ettei teitä ja liittymiä tukita turhaan. Ajokelvottomaan kuntoon hajonneen ajoneuvon noutaminen on toki sovittavissa järjestäjän kanssa.
Näyttäisi olevan 22 km se viime vuoden eka siirtymä. Se taisi olla pisin, mutta ei ainoa pitkähkö.

Ymmärrän kyllä syyn trailerikiellossa. Toisaalta voisi harkita ratkaisua, jossa traileriparkkeja olisi muutamia ja niistä pääsisi lyhyemmillä siirtymillä alueille kuin koko ringin ajamalla. Käyttäisi ketkä haluaa. Hiekkakuopilla ja ajoharjoittelualueella luulisi olevan tilaa ja jos näiden lisäksi olisi vielä esim. Auttoisissa joku paikka, niin siinähän niitä paikkoja jo olisi. Se olisi sitten oma valinta, jos haluaa operoida trailerilla ja ajella sen takia vähän ylimääräisiä koukeroita. No - tämä oli nyt vain heitto enkä oleta että muuttaisitte konseptia tämän suhteen.

Ajokelvotonta autoa ei tietenkään voi muuta kuin viedä trailerilla, mutta jos haluaa tuloksen niin täytynee yrittää nilkuttaa.

Toivottavasti saatte paljon kisaajia. Kaikki puitteet ja järjestelyt sekä sijainti pitäisi mahdollistaa runsaslukuisen osanoton.
__________________
Vannepaja Offroad Team
Vastaa lainaten