Näytä yksittäinen viesti
  #11  
Vanha 20.09.2018, 20:05
Pertsi:n Avatar
Pertsi Pertsi ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 23.09.08
Sijainti: Padasjoki
Viestit: 1.262
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja ika Näytä viesti
Viime vuonna tais olla pisimmät siirtymät noin 15 km, jos nyt oikein muistelen. Eihän tuo ole ongelma muille kuin paskojen autojen omistajille.

Polttoainetta pitäisi ottaa mukaan ihan reilusti, ettei taas lopu kesken. Auto pitäisi pitää ehjänä, ettei tarvitsisi taas esim. irtonaisella etuakselilla ajella yleisillä teillä. Lisäksi sormet ristissä siirtokilvillä ajaville, koska tähän lajiin ei siirtokilpiä pitäisi kenenkään myöntää.

Kisahan oli ainakin viime vuonna oikein mukava. Puitteet mainiossa kunnossa ja erittäin hyvin järjestetty. Sen puoleen uskaltaa kyllä suositella kaikille.
HaKulle tulikin tässä vastaus siirtymien maksimimitoista.

Tosiaan trailerisiirrot on kielletty ihan yksinkertaisesta syystä: kaikille ajoalueille ei ole mahdollista järjestää sujuvaa ja turvallista traileriparkkia riittävän parkkitilan puutteen takia. Huoltoauton mukana kuljettaminen on sallittu, tietenkin parkkeerauksen suhteen tässäkin tapauksessa käytettävä maalaisjärkeä ettei teitä ja liittymiä tukita turhaan. Ajokelvottomaan kuntoon hajonneen ajoneuvon noutaminen on toki sovittavissa järjestäjän kanssa.


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja nurtsa Näytä viesti
Lueskelin sääntöjä ja tuli mieleen voisiko sääntöjä muuttaa yhtenäisemmäksi kun cupissakin valokuva hyväksytään avoimesta ovi kosketuksesta.
Tässä vältetään mahdollisten väärinkäytösten syntymistä joten pysytään siinä että kosketusta avonaiseen luukkuun ei hyväksytä rastikuvissa. Pahimmillaanhan kisoissa on nähty molemmista reunoista saranoituja luukkuja jotka tarpeen tullen aukeavat aina sopivasta laidasta Rastit ovat varmasti sijoitettu niin että niiden kuvaaminen on mahdollista ilman aukinaisten luukkujen kosketuksia.
Vastaa lainaten