Näytä yksittäinen viesti
  #158  
Vanha 06.10.2014, 20:43
Mase:n Avatar
Mase Mase ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 27.07.11
Sijainti: Yläne
Viestit: 1.521
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja offroadjouni Näytä viesti

Krossia oli myös suunnattoman hauska päästä taas ajamaan. Vielä kun opettelisi lähtemään liikkeelle niin että ei jäisi hännille startissa... Pellot olivat aika kuivia vaikka niitä koitettiin kastella, ja mielestäni siinä ajaminen oli mukavempaa kuin joskus aikaisemmissa kisoissa tooodella liukkaalla kelillä. Reitillä oli mukavasti mittaa ja mielestäni maksiminopeudet oli hyvällä tasolla. Itse en ainakaan kaipaa lisää vauhtia crossiin, kun noissakin nopeuksissa esim. ojan vastapenkaan tai puuhun ajaminen aiheuttaa isoja vahinkoja autolle ja matkustajille. Jeeppi hakkasi rajoitinta vasten pikkupuolella, eli ei se kyllä kovempaa olisi kulkenutkaan. Yleisö oli pääasiassa turvallisen matkan päässä, eli siitäkin pointsit.

Vielä ohituspaikoista. Reitit oli kyllä leveitä, mutta ei siellä montaa realistista ohituspaikkaa ollut suunnilleen tasa-arvoisille autoille. Pylkkö ei tee ajovirheitä, joten vastustajan lipsahdusten vuoksikaan ei pääse ohi. Trial-kallioiden puolella reitillä oli kyllä leveyttä huimasti, mutta kun yksi peruslinja on selkeästi nopein niin ei niitä vaikeampia ja hitaampia reittejä kannata käyttää. Mielestäni radalla pitäisi olla koht(i)a jossa linja haarautuu kahtia ja pysyy erillään jonkin aikaa ja yhdistyy myöhemmin taas samalle reitille. Kumpikin puoli pitäisi olla suunnilleen yhtä nopea, ja tälläinen olisi helppo tehdä tasavertaisena nimenomaan pellolle. Puoliskoilla pitää olla sen verran pituutta ja mutkaa että nopeammin ajava pystyy siinä ajamaan ohi. Jos tämän saisi vielä yleisön eteen, niin luulisin että kaksintaistelut on aika mielenkiintoisia seurata. Allaolevassa kuvassa taiteilijan näkemys siitä mitä koitan selittää.
Juuri tuollaisista tuplareiteistä on ollut puhetta jo ensivuotta ajatellen Kallio pätkästä on tullut niin hyvää kun huonoakin palautetta joten siitä saa kommentteja esittää, halutaanko uudestaan sinne?
Olisko muuten halukkaita mahdolliselle Drive-By-Winch luokalle näiden normaalien suomikrossi lajien lisäksi jossa olisi pahempaa maastoa ja ehkä hiukan märkääkin Vähän klaperin ja trialin välimuotoa ehkä
Vastaa lainaten