Näytä yksittäinen viesti
  #140  
Vanha 10.09.2014, 19:35
Palex:n Avatar
Palex Palex ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 04.07.05
Sijainti: Lahti
Viestit: 3.220
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Jukeman Näytä viesti
En oo vielä hommannu, vasta kattelin alustavasti että jimnybitseiltä sais kohtuu edukkaasti. Hyvä huomio tuo, pidän mielessä.
Kaikenlaista muuta ostettavaa on, joten snorkkeli jää varmaan ostoslistan häntäpäähän. Jos nyt vinssiä tai Arbia tai muuta ennen sitä... tarttee vaan säästää ensin muutama tilipussinpohja että on budjetti kasassa
Laita taakse automaattilukko, niin pääset halvemmalla. Eteen en itse ainakaan laittaisi mitään, kun nuo Jimnyn akselit ei ole mistään kestävimmästä päästä...

Omaani laitan jossain vaiheessa lukolliset toyotan akselit, joten siihen asti ajelen ihan avoimilla perillä. Oikeastaan ollut ihan hauskaakin ajella lukottomalla autolla vaihtelun vuoksi, niin on oikeasti joutunut vähän ajolinjoja silmäilemään tuolla maastossa. Ja ihan yllättävänkin hyvin tuo vehje etenee ilman lukkojakin 33" renkailla, ja mitään vetolaitteita en ole onnistunut edes vielä hajottamaan, vaikka en ole yrittänyt varsinaisesti edes säästellä. Sen verran vaan varonut, etten ihan renkaat linkussa ryskytä menemään, ja ihan kauheasti pompota jossain nousuissa.

Suosittelen ihan ekana säästämään siihen, että hommaat Samurain jakolaatikon, ja sen asentamiseen tarvittavat palikat, sekä sopivat välitykset siihen. Paras sijoitus mitä voit tehdä Jimnyyn.
__________________
-Pauli-
Vastaa lainaten