Näytä yksittäinen viesti
  #6  
Vanha 31.07.2013, 09:47
2x4WD 2x4WD ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 12.05.05
Sijainti: TAMPERE, Finland.
Viestit: 561
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Hessu888 Näytä viesti
BJ75:een tein vastaavan virityksen ja muistaakseni vyöt sai pohjaan kiinni käyttämällä alkuperäsiä reikiä. Saatto olla, että laitoin se uuden keskivyön toisen pään alkuperäsen kapeen penkin takajalan sisempään kiinnityskohtaan
Suosittelen vaihtamaan alkuperäiseen turvavyön reikään. Se on selkeästi vahvemman oloinen kiinnitys kohta kuin takajalalle. Voin vielä mittailla mistä se pitäisi löytyä

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Hessu888 Näytä viesti
... riittää alkuperäsen paksunen läpipultti pohjasta. Mitään sisäkahvoja en poistanut ja leveetä penkkiä varten tein latasta kiinnitykset hitsaamalla pohjaan.

Alun perin taitaa pohjan alapuolella olla vahvikepelti joka mutterin ympärillä, joten taitaa vaatia tuollaisen vahvikepeltiä vähän isomman palasen rälläköintiä jostain purkuautosta ja sen jälkeen tankin purkamista ja hitsuuttelua sun autoon tehtyyn reikään tai sitten tuollaisen pellin itse taittelua jos alkuperästä vastaavan kiinnityksen haluat tehdä.
Pilkoin tuossa purku-75 koppaa ja ajattelin siitä leikata tuon kiinitys ruuvin kohdan ja hitsata tulevaan vehkeesee mutta. Kiitos tojota. Kiinnitys palkissa tankin päällä poikittain, jossa on vyöt ja penkin takaruuvit kiinni, on valmiina KAIKKI kierteet kaikkille penkkivariaatiolle. Kierteet löytyy kahden istuttavalle kummallakin puolella ja yhden istuttavalle kummallakin puolella eli homma on bolt-on ilman hitsauksia. Ainoa mitä joutuu tekemään on reikä peltiin joka peittää kierteet palkissa.

Kuvassa laitoin ruuvin sekä kaksi, että yksipaikkaisen penkin keskitakakierteeseen. Valkoisella maalilla ympäröidyssä kierteessä oli alkuperäinen turvavyö ja muut löytyy samasta palkista.
Liitetiedostot
Click image for larger version

Name:	Penkin ja turvavyön kierteet.jpg‎
Views:	222
Size:	113,9 Kt
ID:	39219  
__________________
Käsittele kaikkia stressaavia tilanteita kuin koira. Jos et voi syödä sitä tai leikkiä sillä, kuse sen päälle ja kävele tiehesi.
Vastaa lainaten