PDA

View Full Version : Kuinka päästä eroon nilkistä?


Nerd-O
30.10.2014, 09:18
Taloyhtiössä asustelee tälläinen isänmaan toivo. Päivääkään ei varmaan ole töitä tehnyt. Rikoksia kyllä senkin edestä. Nyt tämä nilkki on sitten aktivoitunut tuhoamaan taloyhtiön omaisuutta. Osa on nähnyt jopa, mutta suurinta osaa ei ole kukaan nähnyt tämän nilkin tehneen. Joka kerta olen nuo tuhot kuvannut ja laittanut isännöitsijälle. Tämä nilkkihän ei siitä pidä vaikka ei varmaan saa mitään niistä edes maksettavaksi. Vaikka saisi niin ei siltä kuitenkaan mitään korvauksia saa.

Tämä sama kaveri on sitten ottanut muutaman taloyhtiön asukkaan silmätikuksi. Minä, eräs taloyhtiön aktiivi asukas ja sen nilkin naapuri. Meitä kolmea se sitten piinailee. Me kaikki kun kuulemma kytätään 24/7 mitä se tekee. Tässä syksyllä se on aktivoitunut oikein urakalla. Näiden kahden muun piinatun autot se on tuhonnut. Puhkonut renkaat ja naarmuttanut auton. Nämä naapurit eivät pidä autoaan enää taloyhtiön parkkiksella vaan vievät vähän kauemmas. Joten nyt se mulkku sitten iskee meikäläisen autoon. Viikko sitten pölli takakilven autosta. Sain sen tänään takaisin aamulla. Oli yritetty tunkea meikäläisen postilaatikkoon se. Lisäksi oli sitten rikkonut autosta kaikki valot + naarmuttanut ympäriinsä tuota autoa.

Koska nilkillä ei ole mitään omaisuutta niin näitä on vähän nihkeä kompensoida takaisin. Joten onko vinkkejä miten tehdä nilkin elämästä yhtä helvettiä jäämättä itse kuitenkaan kiinni siitä millään tavalla? Eikä mielellään itse viitsi rikkoa mitään ikkunoita sen kämpästä, koska kustannukset tulee erittäin todennäköisesti taloyhtiön maksettavaksi. Mutta jotain muuta mukavaa voisi yrittää, mistä kustannukset ei tule taloyhtiölle maksettavaksi.

sos
30.10.2014, 09:42
ilmeisesti siis asustelee vuokralla siinä, jos on ni onko otettu yhteyttä vuokran antajaan? ja jos rikkonut taloyhtiön omaisuutta, ni voisko taloyhtiö ottaa asunnon haltuun?

Nerd-O
30.10.2014, 09:44
Vuokrakämppiä. Isännöitsijä kyllä tietää, mutta juuri eilen oli juttua että siitä ei pääse ainakaan vuoteen eroon. Laki kun on tehty suojeleen nilkkejä.

sos
30.10.2014, 09:44
niin ja kannattaa ottaa autoon ilkivalta vakuutus, jos saa jotain todisteita kyseistä henkilöä vastaan, ni vakuutusyhtiökin voi kiinnostua asiasta

Ab3
30.10.2014, 09:45
Delegoit jonkun kaverisi tyhjentämään vanhan palosammuttimen postiluukusta sisään... Olettaen että se asunnon ovesta löytyy :D

Ainahan niitä keinoja löytyy, millä pääsee vähän näpäyttämään mutta kannattaako se pidemmän päälle.. Vuokranantajalle soittoa. :)

Timo_L
30.10.2014, 10:05
Vuokrakämppiä. Isännöitsijä kyllä tietää, mutta juuri eilen oli juttua että siitä ei pääse ainakaan vuoteen eroon. Laki kun on tehty suojeleen nilkkejä.

Paskapuhetta.. jos se kerran todistetusti tuhoaa taloyhtiön ja/ tai asukkaiden omaisuutta niin onhan se vuokran irtisanomisperuste/ häädön paikka. Varsinkin jos on jo saanut asiasta varoituksen niin ei muuta kuin nilkki mäkeen vain. Meillä lähti VVO:n kämpästä jokunen vuosi sitten yksi narkkari niin että heilahti, kun oli tunkeutunut kavereineen häkkivarastossa useamman asunnon varastoon ja tavaraa pöllitty.

Tokihan tuossa häädössä on jostain käsittämättömästä kukkahattuilusyystä tuo 2-6kk:n aika, jos käräjäoikeuteen tarvitsee lähteä. Jos ei se urpo tajua alkaa asiasta tappelemaan, niin se on heihei aika nopeastikin. Vuotta siinä ei missään nimessä mene, ainakaan teoriassa.


Isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus voi kyllä hyvinkin noilla perustein antaa jo varoituksen/ häädön, jos ei tuollaiseen ryhdy niin sittenhän voi vain syyttää ko. jäseniä ja isännöitsijää munattomasta toiminnasta taloyhtiön edun eteen ;) Miuluitenhan tuollaista nilkkiä tempoisi kerran- pari viikossa nyrkillä päähän, mutta sillä aiheuttaa itselle huomattavasti enemmän haittaa tulevan elämän kannalta, kuin mitä siitä aiheutuu tuollaiselle nilkille.

Murros
30.10.2014, 10:06
Perinteinen tunti turpiin sillee että ei ole todistajia. Hanskat käteeen niin ei jää jälkiä omiin käsiin. Paras kun delegoit sen homman muille.

Sami89
30.10.2014, 10:07
Varottamatta turpaan niin että oppii olemaan. Toista käsittely tarvittaessa.

Kaitsu67
30.10.2014, 10:41
Vieläkös Nöykkiössä on se isojen motskarimiesten maja, ne jotka hoitaa mm. perintätoimintaa ;)

Niiltä tilaat konsultointipalvelun...käyvät "konsultoimassa" nilkkiä, et "eihän enää naarmuteta autoja eikä tuhota taloyhtiön omaisuutta, eihän..." :rolleyes:

Ex_inkkari
30.10.2014, 10:51
5 kuukautta kesti häätää naapurista häirikkö, kärsivällinen vaan piti olla :)

Nerd-O
30.10.2014, 12:31
Autossa on täyskasko. Kävin juuri näyttään auton vahinkoja tuolla korjaamolla. Alustava arvio 5000-7000e korjauskustannukset. Eiköhän se ole lähempänä tuon 7000e kun tuohon ei tahdo saada jälkimarkkinoilta esim. valoja vaan ne pitää tilaa Hyundai tiskiltä. Kaikki valot kun on vielä rikottu. Koko auton maalaus myös. Levikkeisiin se oli myös vetänyt naarmuja ja puskureihin. En tie vaihdetaanko ne vai maalataanko ne vaan?

Isännöitsijä tuossa soitti kyllä ja kertoi että nyt tähän hommaan tulee stoppi, mutta ei sen tarkemmin kertonut mitä se sitten tarkoittaa. Edelleenkään kun ei ole mitään todistetta että juuri tämä nilkki oli käynyt sen tekemässä. Se pesutuvan oven rikkominen on samaa luokkaa. Ei ole todisteita, mutta kun ulko-ovessa ei ole mitään jälkiä. Siitä on menty avaimella, mut pesutupaan ei pääse yöllä sisään kun sähkölukko estää sen ja sen takia se vetäs kirveellä oven läpi. Ei se kyllä sit ollut pyykkiä edes pessyt.. Taloyhtiössä asukkaat pelkää jo kaveria sen verran että eivät uskalla valittaa/ilmoittaa mistään mitä se tekee. Joutuvat sen silmätikuksi. Sen olen jo huomannut että meikäläistä se välttelee. Jos se pihalla näkee että olen tulossa siihen niin se juoksee aina kämppäänsä. En tie miksi. Olen kait ainoa taloyhtiössä joka ei pelkää kyseistä nilkkiä. Ehkä se jotenkin pelottaa sitä sitten kun joku ei pelkää sitä?

Vaahtosammutin ei myöskään toimi, koska postilaatikot on omassa rivissä talojen ulkopuolelle. Lisäksi se tässä viikolla tuon oman postilaatikkonsa tuhosi kun ei ilmeisesti avain sopinut siihen. Siitä jo ilmoitin ettei ole mikään kiire sitten korjata tuota postilaatikkoa. Hakekoot postinsa siitä maasta. Naapurin postilaatikon se poltti tuossa eräs päivä. Toisen naapurin postilaatikon se myös tuhosi kun luuli sitä omaksi postilaatikoksi ja avain ei käynyt siihen. Näitä riittää. Jotenkin tässä syksyllä se on varsinkin aktivoitunut. Seinänaapurinsa kimppuun se kävi takaapäin ja tämän jälkeen juoksi äkkiä karkuun. Tappouhkauksia se on varmaan jokaiselle asukkaalle huudellut. Erään naapurin varastoon se murtautua ja sotki sen. Kolme autoa se on nyt tuhonnut sieltä.. Kaikkea kivaa.

Ihania nuo nilkit. Aina pitäisi löytyä vähintään kaksi todistajaa joka hemmetin valitukseen. Ongelma on löytää niitä todistajia kun kukaan ei uskalla laittaa nimee paperiin kun tämä nilkki vainoo.

james_III
30.10.2014, 13:13
Mopokerhosta todistajat? :D

LöpöLassi
30.10.2014, 14:54
pikkusen käsittelet urpoo ja vaikka julkisella paikalla.
niin tein itekin..no kannattiko.? tuomio tuli ja lässyn lässyn sai korvauksia mutta loppu kerta laakista kaikki länkytys ja muu kikkailu.

Heguli
30.10.2014, 16:09
Vieläkös Nöykkiössä on se isojen motskarimiesten maja, ne jotka hoitaa mm. perintätoimintaa ;)

Siinähän tuo on vanhalla paikalla :D Laita Nerdo privaa jos tarviit ammattilaisten apua, voin lainata tyttöjen skootteria ja kurvata poikien pihalle pyytämään jelppiä :D:D

Nostokurki
30.10.2014, 16:36
No hyvä, että sulla on ymmärtävä vakuutusyhtiö.

Mulla ei ollut. Autossa kasko, autossa naarmut, tekijä tiedossa. Vakuutusyhtiö pesi kätensä sanomalla "ei ole ilkivaltaa, kun on autolla tehty ja tekijä tiedossa, ne menee sen liikennevakuutuksesta mikäli se todetaan syylliseksi". Tekijä ei tunnusta, poliisin rikostutkija on tekijän puolella, maksut jäi minulle...

reynolds
30.10.2014, 18:09
Vedä päähän tollasta saatanan hörhöö. Toisaalta sit saa ite olla helvetin varuillaan. Ei voi ikään tietää missä saatanan virtuaalimaailmassa tollaset elää, hapot porisee päässä ja sattuu joku spiderman/teräsmies moodi päälle niin voi kyl alkaa puukot ja pyssyt viuhuu.

tekniikkamies
30.10.2014, 18:42
Mallia kannattaa ottaa sellasesta taloyhtiöstä, jossa asiat hoidettu paremmin tässä suhteessa.

Itse olen voinut seurata sellaisen taloyhtiön edesottamuksia, jossa on ollut ongelmia kohtuullisen paljon. Asiat on mennyt parempaan suuntaan kun vuokra-asuntojen osuus ei ole enää kauhean suuri ja on ollut niin suuria ongelmia, että asioista on ruvettu puhumaan vakavammin eikä noin vain siedetä häiriökäytöstä.

Ongelman torjuminen vaatii aktiivisuutta siinä vaiheessa kun hommaa vuokralaisia vuokra-asuntoihin. Talosta on syytä saada sellainen, ettei se ole hörhö myönteinen.

-MaTTi-
30.10.2014, 18:50
Autossa on täyskasko. Kävin juuri näyttään auton vahinkoja tuolla korjaamolla. Alustava arvio 5000-7000e korjauskustannukset. Eiköhän se ole lähempänä tuon 7000e kun tuohon ei tahdo saada jälkimarkkinoilta esim. valoja vaan ne pitää tilaa Hyundai tiskiltä. Kaikki valot kun on vielä rikottu. Koko auton maalaus myös. Levikkeisiin se oli myös vetänyt naarmuja ja puskureihin. En tie vaihdetaanko ne vai maalataanko ne vaan?
Ei muuta kun kertakorvausta lapaseen ja etit maailmalta lyhdyt. Jää vielä monen monta toimintatonnia hyödyllisempäänkin kuin naarmujen peittämiseen. ;)

PunisherFIN
30.10.2014, 20:11
kyl tollaselle löytyy roti, vetää sivulle ja juttelee poikien juttuja ja kertoo asiallisesti et miten käy jos ei osaa olla.. jos ei usko aikamiehen sanaa niin tilaa se "konsultointi" :D

Hailux
30.10.2014, 20:41
saatana saunan taakse vaan ja rautakanki perseeseen niin saa varikset ja harakat nokkia

H_Nietu
30.10.2014, 21:43
Jos et uskalla ratkaista ongelmaa nyt niin kaveri piinaa sua mailman tappiin..
Tiedät missä se asuu....
Otat mukaan pesäpallomailan tai "pokerin peluun" pelivälineet mukaan ja käyt soittamassa ovikelloa.
Kysy haluaako kaveri pelata kierroksen ja katso kuinka käy.

Jos pelkäät...menetät hermosi....et pysy rauhallisena....niin olet hävinnyt pelin.
ps. Ovisilmästä selviää palalla teippiä.

axu87
30.10.2014, 21:54
ps. Ovisilmästä selviää palalla teippiä.

Parempi kun oma jauhama purkka, ei jää dna jos niikseen tulee :)

Pauli
30.10.2014, 22:31
Jos et uskalla ratkaista ongelmaa nyt niin kaveri piinaa sua mailman tappiin..
Otat pesäpallomailan mukaan ja käyt soittamassa ovikelloa.
...niin *PIIP* sitäkin....

Hannu toi sun alkuperäinen viestisi täyttää rikokseen yllyttämisen tunnusmerkit, samoin parin toisenkin vastaukset, miettikää hieman mitä kirjoitatte, tätä palstaa voi virkavaltakin seurata.

HV
30.10.2014, 22:44
Kylläpäs siellä nyt ollaan kovia poikia uhoamaan... :D

Jos sä nerdo kerran oot sellainen taloyhtiön Ulla taalasmaa eli aktiivi niin palkatkaa toi ex-inkkari sinne vartijaks :D kaks kärpästä samalla iskulla.

H_Nietu
30.10.2014, 22:54
Hannu toi sun alkuperäinen viestisi täyttää rikokseen yllyttämisen tunnusmerkit, samoin parin toisenkin vastaukset, miettikää hieman mitä kirjoitatte, tätä palstaa voi virkavaltakin seurata.

Mulla on kirjoitus- ja lukihäiriö.....hanska virhe näppiksellä....hyvä kun joku osaa lukee oikein :D :D :D
Muuta en osaa tehdä kuin yllyttää rikokseen..... :D :D :D
ps. Ajakaa ylinopeutta....... :D :D :D

Ex_inkkari
30.10.2014, 22:58
Kylläpäs siellä nyt ollaan kovia poikia uhoamaan... :D

Jos sä nerdo kerran oot sellainen taloyhtiön Ulla taalasmaa eli aktiivi niin palkatkaa toi ex-inkkari sinne vartijaks :D kaks kärpästä samalla iskulla.

Mainio idea :)

Sami89
30.10.2014, 23:06
kyl tollaselle löytyy roti, vetää sivulle ja juttelee poikien juttuja ja kertoo asiallisesti et henki lähtee jos ei osaa olla.. jos ei usko aikamiehen sanaa niin tilaa se "konsultointi", loppuu kertalaakista tai jos jatkuu niin jätkä katoo, noita riittää kakskymmentä tusinaan, ei niiden hukkumisia tms kukaan jaksa pitkään tutkia..

X2!

Häänrik
30.10.2014, 23:53
Nyt täs asunu 5v kolmessa eri taloyhtiössä, meni hermo ku joka paikas jos jonkun laista hörhöä.
Tein sitte sellasen ratkasun että ostin talon taajaman ulkopuolelta ja täts it. Kukaa valita että hodari on liian iso auto parkkipaikalle ym eikä tartte kuunnella yöllä rappukäytävässä tms pihassa mölyäviä känniääliöitä. Suosittelen. Eikä tarvinnu hakata ketään. Vaikka mieli ois muutaman kerran tehnykki

Ponssekuski
31.10.2014, 00:28
Ei noihin hörhöihin tehoa kuin nyrkki. Tänä päivänä tuntuu, et tuollaisella aineita vetävällä piripäällä on huomattavasti enemmän oikeuksia, kuin tavan kansalaisella. Jos ny sattuu esim. silloin tällöin vetämään röökiä parvekkeella, tai vaikka kerran kuussa polkaisee emäntää astetta äänekkäämmin, niin heti ollaa jo varoituksia jakelemassa :rolleyes: Sit tuollainen sekopää tekee mitä vaan ja miliisi vaan kyselee, et onko sen teoille todistajia.. Aikoinaa kerrostalossa asuessa oli just tuollane paikkoja hajottava/varasteleva narkki + sen kaverit. Kerran sit oli naapuri 77v. ukko yllättäny nää hyypiöt varastosta minun autonrenkaita ja muita tavaroita tonkimasta.. ni ol perkeleet vasaralla ja puukolla ukkoa uhitelleet, eikä poliisi voinu kuulemma asialle jälkikäteen mitään :mad: Siinä kävi sit hassusti kun riehuivat käytävässä yks yö töistä tullessani.. Koitin selittää näille, et immeiset nukkuu tähän aikaan, joten ollaanpa hiljempaa.. No nää sankarit sit uhkas tappaa miut siihe paikkaa :D:D Ja kuten ehkä arvata saattaa, ni sit heilui nyrkki oikee urakalla.. vaan jo het seuraavana iltana oli muuttopuuhat käynnissä :p:D

fanito
31.10.2014, 00:36
pikaliimaa oven lukkoon joka välissä. tuleepi parempi mieli kun hermanni hajottaa oman ovensa.

mara90
31.10.2014, 04:39
On tää Suomi vaan hieno maa kun ei poliisista oo mitään hyötyä missään asiassa, kaikki asiat tarvis itte tehdä. Vois olla Suomessa mafialle kysyntää markkinoilla, tai onhan meillä nää mopo jengit :D
Vähintään pesäpallomaila poikittain hanuriin ja kastrointi tommoselle, niin ei oo vaaraa et jälkipolvesta tulis samanlaisia hiihtäjiä...

nyyperi
31.10.2014, 05:08
Josapas sen verran kukkahattua yön kunniaksi asettelis kutreille, et miettiä voi myös miksi se sekoilee? Suomesta on vähennetty hullujenhuoneiden asiakaspaikat ihan minimiin, ja samoin muu terveydenhoito.
Sitten nämä ihmiset jotka elävät jossain aivan muussa todellisuudessa kuin valtaosa kansasta, seikkailevat onnettomina täällä muiden keskellä.
Viimetalvena soittelin itekkin palokuntaa ja polliisia paikalle, kun yksi ukkeli pisti tupaa tuleen, ja ihan sattumalta huomasin loimottavat liekit, onneksi.
No, kytät vei sitten setän mukanaan, ja parinviikon päästä se tuli takasin, mutta onneksi toistaiseksi rauhoittuneen, kun oli käynyt pikalatauksessa, ja sai ilmottautumisvelvoitteen terkkariiin jossa saa kerran viikossa piikin, joka pitää vissiin vähän rauhallisempana.
Oli kyllä itelläkin vähän aikaa silleen jännitystä, et jos se saa tietää kuka soitti kytille, koska noista ei vaan koskaan tiedä mitä ne keksii.
Tiedän että joku saattaa pahoittaa mielensä, koska tavallaan puollustan sen ihmisen tekoja, mutta kyseessähän on sairas ihminen, jonka teot ovat ehkä keino hakea jonkinlaista apua tai huomiota. Se sitten kenelle sen avun toimittaminen kuuluu, menee politiikan puolelle. mutta en usko että mielisairautta parannetaan hakkaamalla/kiusaamalla/pelottelemalla. Jos noin olisi, ei Suomessa jäisi jokapäivä yhtä nuorta ihmistä mielenterveys ongelmien takia eläkkeelle?

Cental73
31.10.2014, 07:13
Narkkaamista en pitäis sairautena, kyl se tykki on tungettu suoneen ihan tieten ja tarkoituksella. Minun puolesta eivät tarvi lääkehoitoa eivätkä apua.

Skitsofreenikot sun muut onkin toinen juttu.

sos
31.10.2014, 07:28
en puollustele narkkareita, mutta korvien välistä se käyttö on joskus alkanu siinä missä alkoholistillakin, joka on sairaus. aika harva narkkari luultavasti haluaisi olla narkkari jos nyt saisi valita. riippuvuus mihin tahansa on vaikeasti hoidettava/vieroitettava ongelma. joillakin se voi olla offiauton ajaminen/rakentaminen, joillakin kahvi, tupakka, nuuska,liikunta, uhkapelaaminen, ainoa ero on siinä miten haitallisia itselle ja muille ja miten niihin on saatavissa apua. nykyään taitaa olla apua saatavilla lähes kaikkiin riippuvuus ongelmin, mutta niihin kaikkiin pitää addiktin itse haluta ja sitoutua, että olisi mahdollisuus vierottautua.

mutta itse tähän ongelmaan, ni taitaa ainut tapa toimia olla käräjien kautta pihalle heitto, hyvällä tuurilla pelkkä oikeudesta puhuminen ko. kaverille saattaa saada sen itse lähtemään

nyyperi
31.10.2014, 07:30
Mut olikos nyt kyseessä narkkari? Se ei käynyt selväksi. Ja sitäpaitsi, terve ihminen, onnellinen, hyvinvoiva, ei tarvitse narkkaamista, eikä edes alkoholia, ollakseen onnellinen ja tyytyväinen.
Siihenkin on joku syy, miksi pitää vetää paskaa mitä tahansa saadakseen pään sekaisin.
Kaikkia ihmisiä ei vaan voi tappaa tai hakata tajuttamiksi, vaikka ne kuinka olisi omaa oikeustajua vastaan. Sitten se rajanveto hullujen ja terveiden välillä... Ja kummallisesti noita hulluja naapureita, vuokralaisia aina sattuukin samoille ihmisille?? Kuten minullekin...:D

Mojoman
31.10.2014, 07:34
Josapas sen verran kukkahattua yön kunniaksi asettelis kutreille, et miettiä voi myös miksi se sekoilee? Suomesta on vähennetty hullujenhuoneiden asiakaspaikat ihan minimiin, ja samoin muu terveydenhoito.
Sitten nämä ihmiset jotka elävät jossain aivan muussa todellisuudessa kuin valtaosa kansasta, seikkailevat onnettomina täällä muiden keskellä.
Viimetalvena soittelin itekkin palokuntaa ja polliisia paikalle, kun yksi ukkeli pisti tupaa tuleen, ja ihan sattumalta huomasin loimottavat liekit, onneksi.
No, kytät vei sitten setän mukanaan, ja parinviikon päästä se tuli takasin, mutta onneksi toistaiseksi rauhoittuneen, kun oli käynyt pikalatauksessa, ja sai ilmottautumisvelvoitteen terkkariiin jossa saa kerran viikossa piikin, joka pitää vissiin vähän rauhallisempana.
Oli kyllä itelläkin vähän aikaa silleen jännitystä, et jos se saa tietää kuka soitti kytille, koska noista ei vaan koskaan tiedä mitä ne keksii.
Tiedän että joku saattaa pahoittaa mielensä, koska tavallaan puollustan sen ihmisen tekoja, mutta kyseessähän on sairas ihminen, jonka teot ovat ehkä keino hakea jonkinlaista apua tai huomiota. Se sitten kenelle sen avun toimittaminen kuuluu, menee politiikan puolelle. mutta en usko että mielisairautta parannetaan hakkaamalla/kiusaamalla/pelottelemalla. Jos noin olisi, ei Suomessa jäisi jokapäivä yhtä nuorta ihmistä mielenterveys ongelmien takia eläkkeelle?

Jos koira on hullu, se viedään piikille.

Jappi
31.10.2014, 08:32
Jos koira on hullu, se viedään piikille.

...Ja useimmiten se on omistaja joka pitäisi piikille viedä...

Nerd-O
31.10.2014, 09:11
Jos sä nerdo kerran oot sellainen taloyhtiön Ulla taalasmaa eli aktiivi niin palkatkaa toi ex-inkkari sinne vartijaks :D kaks kärpästä samalla iskulla. Niin. Minähän toimin taloyhtiön puheenjohtajana ja olen lisäksi muuten suojelujohtaja.

Näin kävi muuten eilen illalla hieman kahdeksan jälkeen.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014103018796168_uu.shtml

Aahhh.. Ihana nilkki. Viskoi ensin paskan fillarinsa meikäläisen pihaan. Lähdin perään huuteleen että mulkku tulee hakemaan heti paskansa mun pihalta helvettiin. Siinä se sitten otti samantien kirveen kainalosta esille ja lähti tulemaan kohti. Ei muuta kuin etäisyyttä kaveriin ja soitto poliiseille. Saman tien se juoksi kämppäänsä karkuun. Tuli vielä hetkeksi pihalle huutelemaan ennen kuin poliisit saapui. Ensin tuli yksi partio, toinen, kolmas, neljäs ja viideskin. Sen jälkeen kaverit piiritti kämpän. Osa alkoi pukea melko raskasta panssaria päälle. Oikein mellakkakilvet mukana ja kaikkea. Rynkyt oli kanssa kainalossa. Muut poliisit perääntyi ja neljä tuollaista raskaasti aseistettua ja panssaroitua poliisia sitten piiritti kämppää. Kyseessähän on rivitalon päädyssä oleva yksiö. Neljä muuta poliisia kävi kanssa laittamassa panssareita päälle. Ihan kaikkea en itse nähnyt, mutta naapuri puhui että ne oli ovesta räjäyttänyt lukot paskaksi kun kaverilla oli kuulemma useita lukkoja sisäpuolella. Sieltä ne sitten vei kaverin.

Mutta nyt kuulemma kaveri lähtee ja vauhdilla. Näin on luvattu ainakin. Meinasin silti että tänään käyn ostaan pesismailan itselleni, enkä liiku pihalla ilman sitä. Heti kun nilkki tulee näkyville ja jos vähääkään näyttää että kaivelee jotain esille niin pesismaila heilahtaa ennen sitä. Eiköhän nilkki ala tuosta oppimaan.

Vakuutusyhtiö myös eilen ilmoitti jo että menee ilkivaltavakuutuksen piikkiin. Katsotaan kuinka homma toimii POP vakuutuksessa. Lupasivat myös kuulemma vauhdittaa prosessia. Pitäisi nimittäin normaalisti odottaa poliisin virallista rikosilmoitusta. Se taas voi parikin viikkoa kuulemma kestää kun teki sähköisen rikosilmoituksen. Alustavasti riitti kun laitoin kopion tuosta rikosilmoituksen vahvistuksesta.

Lisäksi poliisit neuvoi ettei kannata pitää omaa autoa taloyhtiön parkkiksella niin kauan kuin nilkki on siellä. Vähän nihkee pysäköidä tuota peliä mihinkään kun se erottuu aika hyvin massasta. Ehkä mä ostan jonkun satasen paskan pariksi kuukaudeksi ja pysäköin sitä vieraspaikalle. Laitetaan hyndaikkeli vaikka seisontaan siksi aikaa.

pee
31.10.2014, 09:37
Eiks se Nerd-o mennyt maalle muuttaessakin niin, että sä vedit vastustamattomasti puoleesi jotain skeidaa jenGiä silloinkin ??

Nerd-O
31.10.2014, 09:41
Tämä maalle muuton myötä tullut ongelma tapaus oli eräs tuttu. Mutta maaseudulla kyllä sattui ja tapahtui kaikkea. Mm. Baarikaapin tyhjennystalkoissa (kyllä, pakko pitää tuollaisia kun juomat mätänee kaappiin) paikan päälle tuli poliisi, palolaitos ja ambulanssi. Yksikään ei tainnut tulla samaan aikaan. Eri aikoihin ne tuli sinne. Kukaan ei myöskään kuollut tai vahingoittunut. Ketään ei myöskään pidätetty. En muista miksi palolaitos sinne tuli, koska mitään tulipaloa ei ollut. Mut sen muistan että ne vanhat viinat ei kyllä ihan kaikille sopinut :D

tekniikkamies
31.10.2014, 11:04
Niin. Minähän toimin taloyhtiön puheenjohtajana ja olen lisäksi muuten suojelujohtaja.

Oleellista on myös, että viesti kulkee tilanteesta niille ketkä asuntoja vuokraa.

Oman auton viereen ilmeistyi kerrostalon pihaan kerran joku hörhöjen auto, jolla oli ajettu ensin liikenteenjakajan päältä ja muuta vastaava. Se tuli puhjennailla renkailla killumaan rinteeseen niin, että vetävät pyörät oli ilmassa. Auton hävittämistä ei hoidettu kovin tarmokkaasti ja mielenkiintoista oli, että se ei ilmeisesti ollut edes varastettu.

Yhden asunnon kohdalla tapahtui jonkinlaista vakavoitumista suhtautumisessa vuokralaisvalinnan suhteen kun sen paloi! Sitä ennen poliisi ja peslastusviranomaiset ramppasi vähän väliä.

Kaitsu67
31.10.2014, 12:09
Näin kävi muuten eilen illalla hieman kahdeksan jälkeen.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014103018796168_uu.shtml

Mutta nyt kuulemma kaveri lähtee ja vauhdilla

No niin, toihan oli oikeastaan ihan hyvä, homma vauhdittuu ihan omasta toimesta :D

Luulin et tää olis ollu nuorempi gaiffari, mut tossa sanotaan et

"keski-ikäinen mies oli uhitellut pihamaalla ilmeisesti naapurustoon kuuluvaa henkilöä kirveellä"

Mojoman
31.10.2014, 12:55
...Ja useimmiten se on omistaja joka pitäisi piikille viedä...

Kukahan tuon nilkin mahtaisi omistaa? :)

rane58
31.10.2014, 18:56
Kukahan tuon nilkin mahtaisi omistaa? :)
-Sen äitee ja iskä...? :p

Nerd-O
05.11.2014, 08:01
Hieman kyllä epäilen tuota "lähtee vauhdilla" kommenttia, mikä tuli tekniseltä isännöitsijältä. Sehän on noiden kaikkien isännöitsijöiden pomo. Nyt nimittäin piti taas kerää nimilista kaverin pois heittämiseksi. Lisäksi eilen tämä nilkki oli tullut partavaahtoa heitteleen pihaan. En tiedä mikä idea siinä oli, mutta hieno viiva meni pihalla ja aidan päälle oli myös laitettu viiva. Lisäksi oli vaahdottanut postilaatikon päältä. Myös naapurin postilaatikon. En ole jaksanut pihalta niitä putsaa. Onhan siellä sellainen kunnon miehinen partavaahdon tuoksu. Postilaatikon putsasin vedellä. Oli myös postilaatikkoon laittanut oman tiliotteensa minkä toiselle puolelle oli kirjoittanut että olen velkaa sille 1000e sen polkupyörästä. En tie mikä on homman nimi.

pastirolli
05.11.2014, 08:38
Eihän se sun naapuri sattuisi olemaan VonLeka?

Kaitsu67
05.11.2014, 10:42
Hieman kyllä epäilen tuota "lähtee vauhdilla" kommenttia, mikä tuli tekniseltä isännöitsijältä. Sehän on noiden kaikkien isännöitsijöiden pomo. Nyt nimittäin piti taas kerää nimilista kaverin pois heittämiseksi. Lisäksi eilen tämä nilkki oli tullut partavaahtoa heitteleen pihaan. En tiedä mikä idea siinä oli, mutta hieno viiva meni pihalla ja aidan päälle oli myös laitettu viiva. Lisäksi oli vaahdottanut postilaatikon päältä. Myös naapurin postilaatikon. En ole jaksanut pihalta niitä putsaa. Onhan siellä sellainen kunnon miehinen partavaahdon tuoksu. Postilaatikon putsasin vedellä. Oli myös postilaatikkoon laittanut oman tiliotteensa minkä toiselle puolelle oli kirjoittanut että olen velkaa sille 1000e sen polkupyörästä. En tie mikä on homman nimi.

Eikös sinne pystyis laittaa IP valvontakameraa tihutöiden estämiseks johon sit tän nilkin puuhailut tallentuis niinku todisteeksi ja sit vaan monoa....

Joka tapauksessa on tää Suomenmaa kummallinen kun tollaset saa mellastaa eikä niille mahdeta mitään, varsinkaan viranomaisten puolesta. Ja kun "nilkit" tietää ettei niille mitään mahdeta ja niitä suojellaan, niin mikäs siinä on rellestäessä. Ja oman käden oikeudellakin olet ihan kusessa ite. Voe voe...

Nerd-O
05.11.2014, 11:46
Joka tapauksessa on tää Suomenmaa kummallinen kun tollaset saa mellastaa eikä niille mahdeta mitään, varsinkaan viranomaisten puolesta. Ja kun "nilkit" tietää ettei niille mitään mahdeta ja niitä suojellaan, niin mikäs siinä on rellestäessä. Ja oman käden oikeudellakin olet ihan kusessa ite. Voe voe... Niin. Vaikka kuinka on kamerat todistamassa että tuo mulkku se on niin mitä sitten? Nyt pitäisi käydä poliisiasemalla antamassa vielä haastattelu tuosta viime kertaisesta kirves episodista. Kysyinkin niiltä että kun mulla ei ole mitään asiaa tikkurilan suuntaan niin voinko käydä pasilan asemalla kun se on tuossa duunipaikan vieressä. No voi käydä. Sitten kyselin että mikäs se on tälle kaverille seuraus tästä hommasta? No eihän se tule kuin hieman sakkoja saamaan.. Ohhoijaa.

Mutta jos laitan tuohon omaan pihaan kameran niin tarviiko se luvan taloyhtiöltä? Jos kuvaan omaa pihaa. Kyseessä on kaksi kerroksinen rivitalo. Ajattelin yläkerran ikkunasta laittaa kameran kuvaamaan etupihaa. Näin se nilkki ei pääse irroittamaan kameraa ja kamera on turvassa. Kun tuo nilkki taas tulee pihalle tekemään jotain todella fiksua niin saanko laittaa tämän videon juutubeen? Tietysti laitan tuohon sisääntuloaukon kohdalle kyltin nauhoittavasta kameravalvonnasta. Olettaisin että tuon jälkeen saisin laittaa videot juutubeen.

Kaitsu67
05.11.2014, 12:04
Tuskin saat laittaa tuubiin, mut eikös siinä olisi sitten todisteita näyttää isännöitsijälle ja poliisille joka osaltaan vauhdittaisi häätöasiaa?

A.I
05.11.2014, 12:08
pikaliimaa oven lukkoon joka välissä. tuleepi parempi mieli kun hermanni hajottaa oman ovensa.

Tuo on hyvä konsti, itse tuli tuota harrastettua muutoma kertaa kun yksi mulkku ei huolehtinut koirastaan, koira ulvoi aina kun oli yksin ja se oli yksin yleensä 04-21

Viikonloppuisin rakki ulvoi myös öisin kun omistaja oli lähibubissa,
Jätettiin lappua oveen ja valiteltiin isännöitsijälle mutta eihän tuo mitään auttanut kun ei naapuria kiinostanut.
Vasta sissitoiminta tuotti tulosta, ensin homma lähti sillä että jätin lapun oveen joka meni jotenki näin "koirasi ulvoo kaiket yöt, ja kun en saa nukuttua teen sinulle jäynää"
sitten lattelin lukkoon täyspitkiä tulitikkuja jotka näki helposti ja oli helppo ottaa pois -> ei vaikutusta
Sitten siirryin kovempiin kosteihin, laitettiin puolikaita tikkuja jotka piti ottaa pinseteillä pois, naapurilla meni aina 2h päästä kotiinsa. ilmeisesti naapuri aloitti jo koiransa koulutuksen koska se ulvoi enään joka toinen yö.
sissitoiminta loppui koska ajattelin että antaa nyt kouluttaa rauhassa 2vk kesti ja sama saatanan ulvominen alkoi taas.
Sitten siirryttiin kovempiin otteisiin, kävin tuuttaamassa lukon täyteen kuumaliimaa, nyt naapurilla meni puolen päivää päästä kämppäänsä ja sen jälkeen rupesi koiran koulutuskin kiinostamaan, sen koommin ei ongelmia ollut.

Toiminnan plussat:
+ Yöllinen sissitoiminta = ei silminnäkijöitä
+ kuumaliimapistooli kotona kuumaksi ja 2 painallusta lukkoon homma kestää 5-sekunttia
+ Ei pelkoa kostoiskuista
+ Taloyhtiö ei suostunut maksamaan lukkoseppää joten vuorkalainen maksoi itse lukkonsa avauksen

Nerd-O
05.11.2014, 14:16
Veikkaan että jos heitän nilkin lukkoon liimaa niin se vetää kirveellä ovesta läpi = kustannukset muiden vuokralaisten maksettavaksi.

Ex_inkkari
05.11.2014, 14:30
Tähän on pakko laittaa tämä.

https://www.youtube.com/watch?v=4BXSkigN45w

Nerd-O
05.11.2014, 21:03
Ehkä helpompaa olisi jos saisi liivimiehet kylään. Tuossa pihalla jauhaisi niiden kanssa paskaa. Kun nilkki sitten ikkunastaan katselee niin ehkä voisi viesti mennä perille että pysy poissa. Tai jos nilkki tulee pihalle mesoomaan niin liivimiehet voisi sanoa kaverille ystävällisesti että tuo heppu on heidän suojeluksessaan, että parasta jättää se rauhaan.

Näin ketään ei piestäisi ja nilkki ehkä rauhoittuisi?

Toisaalta aika sama jos se jotain partavaahtoa pihalle heittää. Ei vois vähempää kiinnostaa. Autolle sain jo muualta parkkipaikan taloyhtiön piikkiin niin ei sekään haittaa. Nilkin avulla saan vielä autoon uuden maalipinnan ja uudet valot.

A.I
05.11.2014, 21:04
Noin tulee varmasti käymään ja sitten sitä liimaa alkaa löytymään muidenkin lukoista. Ehdotan ihan perinteistä selkäsaunaa. Isolla porukalla kun kerran pyöräyttää pitkin lattiaa ja sanoo pari hyvää ohjetta niin kyllä alkaa homma sujumaan.

x2
Jos olisin naapuri ja sattuisin näkemään tilanteen niin luultavasti toivottaisin hyvää päivänjatkoa kummallekkin. kysyttäessä en olisi nähnyt mitään.

Edit. Nerd-O ala tekemään bisnestä, osta autoja joissa on maalipinta huono ja lasit naarmuiset -> anna nilkin tuhota loppukin pinta -> maalauta vakuutusyhtiön piikkiin ja myy auto parin tonnin voitolla.

Nerd-O
06.11.2014, 07:46
Edit. Nerd-O ala tekemään bisnestä, osta autoja joissa on maalipinta huono ja lasit naarmuiset -> anna nilkin tuhota loppukin pinta -> maalauta vakuutusyhtiön piikkiin ja myy auto parin tonnin voitolla. Tuo vaatisi hieman arvokkaampia autoja, koska ne parin tonnin autot menee suoraan lunastukseen. Maalaus maksaa kait sen 4-5000e
? Olettaisin ainakin jos omassa autossa korjauskulut oli 6300€ niin en usko että nuo kaikki umpiot on kovin halpoja. Työkin maksaa.

Ex_inkkari
06.11.2014, 10:21
Ehkä helpompaa olisi jos saisi liivimiehet kylään. Tuossa pihalla jauhaisi niiden kanssa paskaa. Kun nilkki sitten ikkunastaan katselee niin ehkä voisi viesti mennä perille että pysy poissa. Tai jos nilkki tulee pihalle mesoomaan niin liivimiehet voisi sanoa kaverille ystävällisesti että tuo heppu on heidän suojeluksessaan, että parasta jättää se rauhaan.

Näin ketään ei piestäisi ja nilkki ehkä rauhoittuisi?

Toisaalta aika sama jos se jotain partavaahtoa pihalle heittää. Ei vois vähempää kiinnostaa. Autolle sain jo muualta parkkipaikan taloyhtiön piikkiin niin ei sekään haittaa. Nilkin avulla saan vielä autoon uuden maalipinnan ja uudet valot.

Liivimiehiä joiden selässä lukee Offipalsta.Com, johan tänne on ilmoittautunut monta ammattikouluttajaa :) helppoa kun lapsen teko...

Kaitsu67
06.11.2014, 10:27
Liivimiehiä joiden selässä lukee Offipalsta.Com, johan tänne on ilmoittautunut monta ammattikouluttajaa :) helppoa kun lapsen teko...

Parikymmentä maasturia ja offaria siihen nilkin oven eteen ja sit kysymään et mikäs täällä mättää kun ilkivaltaa kuulemma tehty kaikenlaista... :D

Ex_inkkari
06.11.2014, 10:50
Parikymmentä maasturia ja offaria siihen nilkin oven eteen ja sit kysymään et mikäs täällä mättää kun ilkivaltaa kuulemma tehty kaikenlaista... :D

Nyt kun joku vielä oikeasti lähtee näitä suunnitelmia toteuttamaan niin kohta istuu punanahkat ja matkalaukut kuulusteluhuoneessa selittämässä mitä siellä palstoilla on sovittu ja kuka teki mitä ?

Tai vaihtoehtoisesti oman oven takana on kavereita tulossa "juttelemaan", jolloin koko idea alkaa tuntumaan virheeltä. On aika lyhytnäköistä vaan heitellä läppää kaikesta pieksämisestä ja kylässä käymisestä kun tällaiset tilanteet voi aika nopeasti saada huonon käänteen.

Mutta joo, eiköhän tämä moralisointi riitä, en minä näistä mitään tiedä.

Ponssekuski
06.11.2014, 12:35
Nyt kun joku vielä oikeasti lähtee näitä suunnitelmia toteuttamaan niin kohta istuu punanahkat ja matkalaukut kuulusteluhuoneessa selittämässä mitä siellä palstoilla on sovittu ja kuka teki mitä ?

Tai vaihtoehtoisesti oman oven takana on kavereita tulossa "juttelemaan", jolloin koko idea alkaa tuntumaan virheeltä. On aika lyhytnäköistä vaan heitellä läppää kaikesta pieksämisestä ja kylässä käymisestä kun tällaiset tilanteet voi aika nopeasti saada huonon käänteen.

Mutta joo, eiköhän tämä moralisointi riitä, en minä näistä mitään tiedä.

Etköhän nyt jo pikkuisen liioitellut, tai sit vaan vilkas mielikuvitus ;)

Ex_inkkari
06.11.2014, 12:52
Etköhän nyt jo pikkuisen liioitellut, tai sit vaan vilkas mielikuvitus ;)

No vähän :) netissä kun kaikki on niin helppoa, myös toisen pieksäminen.

Kaitsu67
06.11.2014, 13:06
No ei toi mun kommentti nauravalla hymiöllä tuohon omaasi ollut kyllä mikään yllytys kenellekkään, jos se jollekin siten avautui tuo naurunaama perässä, niin on tulkittu sitten väärin :rolleyes:

Ponssekuski
06.11.2014, 16:46
No vähän :) netissä kun kaikki on niin helppoa, myös toisen pieksäminen.

Aika moni asia on netissä helpompaa :p

JiiPee
06.11.2014, 18:02
Tässäkin topikissa pitää muistaa se, että kaikki lukijat eivät ymmärrä hymiöiden merkitystä samoin kuin niiden kirjoittaja eikä sitä, että joku juttu on heitetty esiin "vain huumorilla". Turhan moni kirjoitus tässäkin ketjussa on aika lähellä yllyttää lain vastaiseen toimintaan. Näitä sivuja lukevat muutkin kuin tässä topikissa kirjoittavat.

Olkoon nilkki tai ei, mutta lopetetaanpa nyt ne yllyttämiset mihinkään toimiin sen tyypin rankaisemiseksi.

farmforest
06.11.2014, 18:13
Nilkki lukee tän ketjun ja alkaa pelkäämään et nyt tulee turpaan ellen heti lopeta.. :D

Ponssekuski
06.11.2014, 19:11
[QUOTE=JiiPee;1174863]Tässäkin topikissa pitää muistaa se, että kaikki lukijat eivät ymmärrä hymiöiden merkitystä samoin kuin niiden kirjoittaja eikä sitä, että joku juttu on heitetty esiin "vain huumorilla". Turhan moni kirjoitus tässäkin ketjussa on aika lähellä yllyttää lain vastaiseen toimintaan.

DÄÄÄÄÄÄÄMMM!!!!! :D:D:D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_Z1Krfww5eE#t=5

Nerd-O
07.11.2014, 08:38
Nilkki lukee tän ketjun ja alkaa pelkäämään et nyt tulee turpaan ellen heti lopeta.. :D Tämä kyseinen nilkki ei ole sieltä terävimmästä päästä.. Tuskin edes tietää mikä on tietokone tai internet. Olen kyllä ihmetellyt kun tässä on ollut aika hiljasta nilkin suhteen. Mut ehkä se tuossa aktivoituu taas kun saa häätöilmoituksen. Oletan ettei vielä ole saanut kun ei ole mitään ihmeempää tapahtunut. Tosin autokin on nykyään ihan muualla niin ei se voi sille mitään tehdä. Etupiha on myös tyhjä tavaroista niin ei sielläkään oikein mitään voi tehdä.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/30512/drkhs/Opticam-i3-HD-IP-kamera

Jospa tuollaiseen investoisi. Laittaisi sen tuohon ikkunan väliin. Näin se olisi sisätiloissa ja nilkki ei pääse tuhoamaan sitä. Ikkunan jos se rikkoo niin siitä lähtee kyllä sen verran ääntä että sen kuulee. Langaton verkkotuki, joten ei tarvis kuin virtapiuhan toimiakseen. Etupihalta voisi jättää myös valot pois niin tuo osaisi kuvaa silti. Onko kukaan hankkinut tuollaisia? Saako niissä joka päivälle jonkun oman tiedoston vai nauhoittaako se yhtä helvetin isoa tiedostoa?

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/3697/dkxgh/Kameravalvonta-tarra-10x10cm tuollainen vielä siihen portille niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Tosin voihan sen sinne jälkikäteenkin laittaa. Veikkaan kyllä että nilkki vie tuon mukanaan.

Byrocrat
07.11.2014, 20:33
Halvimmalla pääset kun et hanki kameraa ollenkaan vaan laitat pelkästään ton tarran muutamaan näkyvään paikkaan! Säästyt samalla turhilta kiistoilta kun joku "naapuri" kuitenkin väittää, että kuvaat ohikulkevia ihmisiä luvatta :rolleyes:

A.I
08.11.2014, 10:36
Klassista suomea, nilkki riehuu, ja sillä aikaa foorumilla käyttäjä x kirjoittaa vitsillä "yllyttävän kommentin"..

Lopputulos:
Nilkki saa vähän sakkoja mutta ei maksa eli sakko on sille vessapaperia.
Käyttäjä x joutuu oikeuteen rikokseen yllyttämisestä ja saa isot sakot jotka se maksaa, mutta kun offari on pihi ja persaukinen aina niin hän myy autonsa jotta saa sakkonsa maksettua.

Lopputulos: Polisii ajaa sinisellä offroad autollaa uaaaa poliisi ajaa sinisellä offroad autollaaaauuuaauuaaa.. :D
(ja nilkki jatkaa touhujaa uaaauaaaa)

Nerd-O
10.11.2014, 09:13
Halvimmalla pääset kun et hanki kameraa ollenkaan vaan laitat pelkästään ton tarran muutamaan näkyvään paikkaan! Säästyt samalla turhilta kiistoilta kun joku "naapuri" kuitenkin väittää, että kuvaat ohikulkevia ihmisiä luvatta :rolleyes: Nuo asukkaat muuten kertoo legendaa, että tällä nilkillä olisi videovalvonta järjestelmä. Se kuulemma nauhoittelee mitä porukka tekee pihalla jne. Olenkin jokaiselle sanonut että miettikäähän nyt hieman tuota väittämää. Miten joku nilkki voisi tuollaisen järjestelmän saada ja vaikka sillä olisikin sellainen niin mitä sitten? Se rikkoo lakia kun sillä on tuollainen systeemi ja kaikki mitä se kuvaa sillä on laitonta kun missään ei ole varoituksia siitä. Lisäksi tuo systeemi vaatii muistaakseni isännöitsijän luvan.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/16832/dkfvd/Konig-dummy-ulkokamera-aurinkokennopaneelilla en tiedä auttaisiko tuollainen siinä yhtään? Laittaa sinne portille varoituksen valvonnasta ja tökkää tuollaisen seinään kiinni. Mitään se ei valvo, mutta varmaan vähentää tulevia ongelmia.

Byrocrat
10.11.2014, 13:46
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/16832/dkfvd/Konig-dummy-ulkokamera-aurinkokennopaneelilla en tiedä auttaisiko tuollainen siinä yhtään? Laittaa sinne portille varoituksen valvonnasta ja tökkää tuollaisen seinään kiinni. Mitään se ei valvo, mutta varmaan vähentää tulevia ongelmia.

Edullinen ratkaisu eikä synny laittomia rekistereitäkään :rolleyes:

Nerd-O
12.11.2014, 11:41
Sain tuossa juuri soiton naapurilta. Nilkki on kuulemma pitänyt omalla takapihallaan jotain kokkoa kuulemma viime iltana ja yönä??? Illalla ihmettelin kun käry tulee himaan, mutta ei näkynyt ikkunoista mitään syytä asialle. Enkä tullut nilkin kämpän ohi edes kävelleeksi illan aikana niin ei tuollaista tullut huomattua. Saa nähdä kauan menee että se polttaa koko talon.

On kuulemma sänkynsä sun muut viskannut takapihan aidan yli ja aamulla oli lähtenyt jälleen kerran poliisien matkaan. On se kiva kun tuollaiseen nilkkiin pitää verovaroja käyttää ja poliisien resursseja. Tuollaiset heput pitäs toimittaa jonnekin saarelle. Niin ettei sieltä pääse pois kuin uimalla. Ainoa mitä sinne saarelle toimitetaan on viinaa ja sitä toimitetaan sinne helvetisti. Kyllä nilkit toisensa siellä sitten viinapäissään hoitelisivat. Yhteiskunta säästäisi hyvät hillot.

Ponssekuski
12.11.2014, 13:51
Sain tuossa juuri soiton naapurilta. Nilkki on kuulemma pitänyt omalla takapihallaan jotain kokkoa kuulemma viime iltana ja yönä??? Illalla ihmettelin kun käry tulee himaan, mutta ei näkynyt ikkunoista mitään syytä asialle. Enkä tullut nilkin kämpän ohi edes kävelleeksi illan aikana niin ei tuollaista tullut huomattua. Saa nähdä kauan menee että se polttaa koko talon.

On kuulemma sänkynsä sun muut viskannut takapihan aidan yli ja aamulla oli lähtenyt jälleen kerran poliisien matkaan. On se kiva kun tuollaiseen nilkkiin pitää verovaroja käyttää ja poliisien resursseja. Tuollaiset heput pitäs toimittaa jonnekin saarelle. Niin ettei sieltä pääse pois kuin uimalla. Ainoa mitä sinne saarelle toimitetaan on viinaa ja sitä toimitetaan sinne helvetisti. Kyllä nilkit toisensa siellä sitten viinapäissään hoitelisivat. Yhteiskunta säästäisi hyvät hillot.

Tätä tarinaa seuratessa tullu mieleen, että onkohan tuo hyypiö oikeasti hullu, vaiko joku viinan kanssa sekoilija/narkki?
Jos tuo on vain päästää pari mutteria kadottanut höperö, niin ainakaan väkivalta ei silloin ole tuohon ratkaisu.. (tämä on oikaisu aiemmassa viestissäni kirjoittamasta "väkivaltaan kiihottamisesta") :rolleyes:
Ja jos se on jonkun kokon takapihalle sytyttänyt, niin eiköhän se ole jo riittävä peruste miliisille kieltää tuota takaisin tulemasta. Onhan se jo naapureille silloin hengenvaarallinen :confused:
Jotenkin tuntuu, että tuo on kohtapuoliin jollain suljetulla osastolla :D
Entä kannattaisiko virkavallalle sanoa, että ottavatko he tuosta vastuun, jos joku kuolee esim. tulipalossa? Onhan heille jo monesti tullut tuon vaarallisuudesta näyttöä.. jälkipyykki olisi tuosta taas kerran "hyvää" mainosta poliisille/sosiaalihuollolle..

Murros
12.11.2014, 14:56
Taitaa avotulen teko olla kielletty kyseisellä alueeella. Saisko siitä mitään kiksejä sällistä eroon pääsemiseen.

Nerd-O
13.11.2014, 13:15
Selvisi hieman lisää tuosta kokon poltto operaatiosta. Kaveri on väittänyt virolaisille ja venäläisille työmiehille omistavansa kämpän ja vuokraavansa sitä 500e/kk. Luvannut että kämppään pääsee muuttaan heti kun lätkäsee kouraan 500e. Tämän takia se oli sitten poltellut kokkoa takapihalla kun kamoista piti päästä eroon. Osa romuista oli vaan viskattu takapihan aidan yli tai etupihalle. Virolaiset työmiehet oli kuulemma toissapäivänä siellä käynyt katsomassa kämppää. Melkoinen kerros paskaa lattialla. Jotain elukoita siellä liikkui. Todennäköisesti torakoita tms. Lattiat pitäisi kuulemma avata ja vaihtaa uusiin. Seinät pitää tehdä uusiksi, keittiö pitää tehdä uusiksi, kylpyhuone kokonaan uusiksi. Näin nämä remppamiehet oli yhdelle naapurille puhunut, joka tunsi jotenkin nämä virolaiset heput.

Mut ottais nyt hillot joltain venäläiseltä remppajampalta niin päästäis kaverista eroon. Jos se on saamassa häädön muutenkin niin eihän sinne mikään venäläinen koskaan pääse muuttamaan. Lisäksi jälleen vuokraus kielletään sopimuksessa. Nilkki käyttää kuitenkin sen 500e samantien viinaan tai aineisiin. Eli ryssät ei saa hillojaan. Eiköhän kaveri siinä vaiheessa katoa jonnekin :) Näin kaikki voittaa, paitsi rahansa hävinnyt venäläinen. Mut eiköhän se nauti siitä kun nilkki katoaa sen toimesta.

Aika paljon tuollainen nilkki saa touhuta ennen häätöä. 900e tuli kuulemma tästä pyykkituvan ovesta kustannuksia. Enkä tiedä kuka vastaa niistä kustannuksista kun poliisit meni sen oven repimään auki? Tuskin sen korjaus kovin halpaa on. Postejaan se ei myöskään kaipaa, koska ne on aina siellä maassa avaamattomina.

Sen tiedän myös että se ei vieläkään ole mitään häätöä saanut :)

tekniikkamies
13.11.2014, 14:29
Eikö tossa pitäs saada samaan neuvottelupöytään ne, jotka on tilanteen aiheuttanut keskusteluketjussa mainitun asukkaan lisäksi?

Onko mukana tilanteessa myös se joka asunnon omistaa, ehkä sosiaaliviranomainen, kuka vastaa taloyhtiössä isännöitsijän tehtävistä ja hallituksen puheenjohtaja?

Nerd-O
14.11.2014, 07:52
Miksi sinne tuollaisia pitäisi saada? Kaveri on ressukka. Yhteiskunnan tukipilari. Tuollaisille pitää antaa kaikki valmiiksi käteen, vaikka ei sitä arvosta pätkääkään. Eikä tuollaisia kavereita saa sitten häiritä millään tavalla.

Vähän liian pitkälle menee suomessa tämä paapominen.

Kaitsu67
14.11.2014, 09:21
Varmaan niitä, joita on vaan lapsena silitelty päätä vaikka olis mitä tehnyt...tai sitten on vaan joku bitti aivoissa poikittain.

Kuulostaa siltä, että on vaan ajan kysymys että jollekin ulkopuoliselle tai nilkille itelleen käy hullusti noissa tuli-ja kirvesleikeissä, sitten taas levitellään käsiä poliisiin ja sosiaaliviranomaisten ym. taholta, että voi voi kun nyt pääsi näin käymään

Ex_inkkari
14.11.2014, 09:48
Varmaan niitä, joita on vaan lapsena silitelty päätä vaikka olis mitä tehnyt...tai sitten on vaan joku bitti aivoissa poikittain.

Kuulostaa siltä, että on vaan ajan kysymys että jollekin ulkopuoliselle tai nilkille itelleen käy hullusti noissa tuli-ja kirvesleikeissä, sitten taas levitellään käsiä poliisiin ja sosiaaliviranomaisten ym. taholta, että voi voi kun nyt pääsi näin käymään

Jep, tulee aina vähän yllätyksenä tuollaiset tilanteet.

tekniikkamies
14.11.2014, 11:38
Miksi sinne tuollaisia pitäisi saada? Kaveri on ressukka. Yhteiskunnan tukipilari. Tuollaisille pitää antaa kaikki valmiiksi käteen, vaikka ei sitä arvosta pätkääkään. Eikä tuollaisia kavereita saa sitten häiritä millään tavalla. Vähän liian pitkälle menee suomessa tämä paapominen.

Itsellä kokemus, että riittävässä määrin päihdeongelmaisen sählingit kerrostalossa loppui vasta asunnon palamiseen.

Näitten takana osalla voi asioita olla hoitamassa ihan muut ihmiset - vaikkapa virkaholhooja/tai muuten vaan sosiaalitäti ja vuokraisäntä, jolla on riittänyt vaan kun raha tulee vaikkapa sosiaaliviranomaiselta. Sählinkin johtuu osaltaan siitä, että nämä ei ole hoitanut hommiaan.

Varsinkin jos olet mukana hoitamassa taloyhtiön asioita, kannattas ongelmaa katsoa myös ikäänkuin ammattimaisesta näkökulmasta eikä miettiä, että ompa joku asukas mulkku - näitä varmaan jossain muodossa on jokaisessa taloyhtiössä. Taloyhtiöissä ei ole välttämättä käytäntöjä tällaisten asioiden käsittelyyn.

Itse etsin joku aika sitten vuokralaista kerrostaloasuntoon ja kiinnitin huomiota myös järjestysasioihin ja aion kiinnittää jatkossakin.

Koska tosiaan myös melko pahoja ongelmiakin omaavasta talosta on kokemusta ja siinäkin on päästy parempaan suuntaan - näkisin, että se voi tässäkin onnistua kunhan ette takerru taloyhtiössänne pelkästään siihen ihmiseen joka tällä kertaa ongelmia aiheuttaa, vaan otatte homman haltuun laillisin konstein ja samalla näytätte esimerkkiä, että tässä taloyhtiössä hoidetaan asioita - kun hörhöjä ei esiinny naapurustossa ja taloyhtiön elimissä, ehkei sinne niitä jatkossakaan tule lisää kun saadaan vuokraajat mukaan koska heidänkin intressi on hyvät vuokralaiset.

Ongelmaa pitäs hoitaa vähän samalla tapaa taloyhtiön näkökulmasta kuin mitä tehtäisiin työpaikalla, jossa ilmenee työntekijällä järeät päihdeongelmat tai mielenterveysongelmat - eihän silloinkaan lähdetä siitä, että yksittäinen työntekijä ratkaisee ongelman vaan on olemassa käytännöt, jolla asia käsitellään. Pitää olla sellainen johto joka hoitaa hankalan asian. Sama tarvitaan myös taloyhtiössä vaikka siinä pari palaveria pitäs järjestääkin.

Byrocrat
14.11.2014, 12:35
Eikö tossa pitäs saada samaan neuvottelupöytään ne, jotka on tilanteen aiheuttanut keskusteluketjussa mainitun asukkaan lisäksi?

Onko mukana tilanteessa myös se joka asunnon omistaa, ehkä sosiaaliviranomainen, kuka vastaa taloyhtiössä isännöitsijän tehtävistä ja hallituksen puheenjohtaja?

Tilanteenhan on aiheuttanut ko asukas ja välillisesti toki vuokranantaja jollei häirikköasukas ole samalla omistaja! Vai ajattelitko että yhteiskunta ja talon asukkaat ovat syyllisiä siihen että miesparka heiluu kirveen hanssa pihalla uhkailemassa asukkaita ja rikkomassa naapurien autoja???

Asuntoyhtiöllähän on keinot asian korjaamiseksi jos niin halutaan, mutta aikaa saattaa helposti mennä useampi kuukausi:(
Jos olen ymmärtänyt oikein niin kyse on vuokrakämpästä jonka asukas jatkuvasti häiriköi mm rikkomalla paikkoja, polttamalla nuotiota ja uhkailemalla muita asukkaita :mad:
Ensimäinen toimenpide on että asunnon omistajalle ilmoitetaan että hänen pitää hankkiutua eroon vuokralaisestaan = irtisanottava asukas välittömästi ja jollei näin tee asunto otetaan taloyhtiön hallintaan. Jollei asukas suosiolla lähde niin käytännössä tämä prosessi voi kestää puolesta vuodesta vuoteen, mutta tässä tapauksessa voi sujua nopeamminkin kun vuokralainen omalla toiminnallaan on osoittanut ettei asuminen oikein suju!:rolleyes:
Jos nyt sattuisi, että kyse on omistaja itse niin siinäkin tapauksessa asunto voidaan ottaa haltuun, joka tarkoittaa että omistaja joutuu lähtemään kämpästään muualle ja asunto myydään tai vuokrataan asuntoyhtiön toimesta jollekin muulle.
Jos Nerdo on kerran hallituksen pj niin ei muuta kun hallitus koolle ja häätöä valmistelemaan jollei toimenpidettä vielä ole käynnistetty. Muuten ongelma jatkuu kunnes jotakin vakavampaa sattuu :mad:

Gary Grand
14.11.2014, 13:23
Tilanteenhan on aiheuttanut ko asukas ja välillisesti toki vuokranantaja jollei häirikköasukas ole samalla omistaja! Vai ajattelitko että yhteiskunta ja talon asukkaat ovat syyllisiä siihen että miesparka heiluu kirveen hanssa pihalla uhkailemassa asukkaita ja rikkomassa naapurien autoja???

Asuntoyhtiöllähän on keinot asian korjaamiseksi jos niin halutaan, mutta aikaa saattaa helposti mennä useampi kuukausi:(
Jos olen ymmärtänyt oikein niin kyse on vuokrakämpästä jonka asukas jatkuvasti häiriköi mm rikkomalla paikkoja, polttamalla nuotiota ja uhkailemalla muita asukkaita :mad:
Ensimäinen toimenpide on että asunnon omistajalle ilmoitetaan että hänen pitää hankkiutua eroon vuokralaisestaan = irtisanottava asukas välittömästi ja jollei näin tee asunto otetaan taloyhtiön hallintaan. Jollei asukas suosiolla lähde niin käytännössä tämä prosessi voi kestää puolesta vuodesta vuoteen, mutta tässä tapauksessa voi sujua nopeamminkin kun vuokralainen omalla toiminnallaan on osoittanut ettei asuminen oikein suju!:rolleyes:
Jos nyt sattuisi, että kyse on omistaja itse niin siinäkin tapauksessa asunto voidaan ottaa haltuun, joka tarkoittaa että omistaja joutuu lähtemään kämpästään muualle ja asunto myydään tai vuokrataan asuntoyhtiön toimesta jollekin muulle.
Jos Nerdo on kerran hallituksen pj niin ei muuta kun hallitus koolle ja häätöä valmistelemaan jollei toimenpidettä vielä ole käynnistetty. Muuten ongelma jatkuu kunnes jotakin vakavampaa sattuu :mad:

Olen päässyt hallituksen jäsenen roolissa tuollaista haltuunottoa omistajalta tekemään, eikä se tosiaankaan ihan sormia napsauttamalla tapahdu.
Valitettavasti tässä tapauksessa kuitenkin kyseessä on vuokralainen, joka häiriköi toisen omistamassa kämpässä.

Äkkiä kehtaisin väittää, että on varmasti vielä hankalampi prosessi kun kyseessä on tuollainen yhteiskunnan holhoama suojatti.. Siis ihan sama onko kyseessä aineissa riehuja, vai muuten vajakki.

Haltuunotto omistajalta ei onnistune yhtä helposti, kun ei itse ole noita ongelmia aiheuttamassa.
Miksei omistajaa sitten kiinnosta asiaa hoitaa? Voi olla että on jo tehnyt mitä on pystynyt, mutta vuokralaisen häätäminen ei ole ihan kivuton homma sekään..

Nerd-O
14.11.2014, 13:53
Jos olen ymmärtänyt oikein niin kyse on vuokrakämpästä jonka asukas jatkuvasti häiriköi mm rikkomalla paikkoja, polttamalla nuotiota ja uhkailemalla muita asukkaita :mad: Jep. Vuokrakämpästä kyse ja siis koko taloyhtiö on vuokrakämppiä. Oikein vielä kaupungin vuokrakämppiä, mikä varmaan osittain selittää tuon ettei homma oikein etene ja noista nilkeistä ei vaan haluta eroon. Jokaisessa kaupungin vuokrataloyhtiössä on asukastoimikunta, mikä koostuu siis talon asukkaista. Tämän toimikunnan puheenjohtaja olen siis minä. Puheenjohtajana pääsee vaikuttamaan budjettiin, pysäköintiin, taloyhtiön toimintaan jne. Ja tämähän on myös sellainen homma mihin ei koskaan tahdo löytyä vapaaehtoista. En minäkään siihen olisi mennyt, mutta ei ollut ketään muutakaan :D

Eikä tuo puheenjohtaja voi vaikuttaa noihin vuokralaisten valintaan millään tavalla.

Gary Grand
14.11.2014, 13:55
. Oikein vielä kaupungin vuokrakämppiä, mikä varmaan osittain selittää tuon ettei homma oikein etene ja noista nilkeistä ei vaan haluta eroon.
Onneksi olkoon!
Vaikutusmahdollisuudet on aika rajalliset..:mad: Otan osaa, mutta tuossa tuskin tapahtuu mitään ennenkuin kaveri polttaa itsensä.

nyyperi
14.11.2014, 15:18
Jep. Vuokrakämpästä kyse ja siis koko taloyhtiö on vuokrakämppiä. Oikein vielä kaupungin vuokrakämppiä, mikä varmaan osittain selittää tuon ettei homma oikein etene ja noista nilkeistä ei vaan haluta eroon. Jokaisessa kaupungin vuokrataloyhtiössä on asukastoimikunta, mikä koostuu siis talon asukkaista. Tämän toimikunnan puheenjohtaja olen siis minä. Puheenjohtajana pääsee vaikuttamaan budjettiin, pysäköintiin, taloyhtiön toimintaan jne. Ja tämähän on myös sellainen homma mihin ei koskaan tahdo löytyä vapaaehtoista. En minäkään siihen olisi mennyt, mutta ei ollut ketään muutakaan :D

Eikä tuo puheenjohtaja voi vaikuttaa noihin vuokralaisten valintaan millään tavalla.

Tuossa tapauksessa nilkistä pääsee eroon ainoastaan muuttamalla itse! Kaupungin kämpissä on niin vitullinen jousto, juurikin sosiaalisilla perusteilla. Pakkohan ne laitakadun miehet/naiset on jossain asuttaa. Jos ne jätetään oman onnensa nojaan, ne palentuu, tai muuten. Ja sit on kyseinen virkahenkilö rosiksessa..

tekniikkamies
14.11.2014, 17:50
Tilanteenhan on aiheuttanut ko asukas ja välillisesti toki vuokranantaja jollei häirikköasukas ole samalla omistaja! Vai ajattelitko että yhteiskunta ja talon asukkaat ovat syyllisiä siihen että miesparka heiluu kirveen hanssa pihalla uhkailemassa asukkaita ja rikkomassa naapurien autoja???

Meinasin kun on omalla kohdalla kokemusta talosta, joka on tullut rauhallisemmaksi, kaipa se muuallakin on mahdollista? Syyllinen voi olla tietysti yksittäinen asukas, mutta ratkaisun tekee ne, jotka on järjissään - ainakin toivottavasti. Minun esimerkki talossa asiat piti ensin olla kokolailla päin persettä, että ne rupesi parantumaan ja ei ilmeisesti ihan samantekevänä pidetä enää ketkä talossa asuu.

Mutta tilanne onkin näköjään toinen kun tässä tapauksessa koko talo on kuulemma vuokrakämppiä. Siihen en osaa sanoa paljoa muuta kuin herran haltuun - itse muuttaisin ehkä pois koska oma kokemus on sen suuntainen, että vuokrakämppien osuus ei ehkä voi olla kovin suuri jos halutaan asioiden pysyvän hallinnassa.

Toivotaan silti, että noihin asioihin jollain on jotain ratkaisuja. On varmaan hyvät neuvot tarpeen.

Syy siihen miksi ongelmallisissa tapauksissa ratkaisu ei löydy ongelman aiheuttajasta vaikka syyllinen löytyisikin on se, että ratkaisu voi olla vaikkapa häätö tai se, että joutuu vankilaan.

eilhik
14.11.2014, 20:42
Tuohan on kätevä heppu , vuokraus itänaapurin kavereille voi aiheuttaa ihan itseaiheutetun poistumisen vuokraasuntomarkkinoilta ei kovin tervettä ryhtyä huijaamaan heitä ihan oikeasti voi onnistua kahdesti ensimmäisen ja viimeisen tämä kertoo jo ettei ihan tässä kaikki kynät terävinä penaalissa.

Niinhän sitä makaa kuinka petaa.

tekniikkamies
14.11.2014, 20:56
Jos kyseessä olis iso kaupungin vuokratalo, pahoin pelkään ettei nilkit lopu yksittäiseen tapaukseen. Hyvässä lykyssä jos on joku pienempi kokonaisuus, voi säkällä sattua ihan hyviäkin naapureita.

Heguli
14.11.2014, 21:08
Tuttu asui aikanaan itäisessä Helsingissä kerrostalossa ja naapuriyksiö oli Y-säätiön omistuksessa. Kämpässä asui mitä ihmeellisimpiä hemmoja alkoholisteista nisteihin ja huorista hulluihin. Aikansa jokainen siinä toilaili ja laittoi asunnon siinä sivussa paskaksi. Taloyhtiön ja isännöitsijän painostuksella asukki saatiin lopulta muuttamaan pois mutta tilalle tuli aina samanlainen spede. Alkoi olemaan vitsit vähissä kun koko ajan naapurissa oli hirmuinen meno päällä. Lopulta olisko ollut viiden vuoden jälkeen kaveri kyllästyi ja muutti naapuritaloon. Ennen muuttoa selvitti jokaisen porraskäytävän asunnon omistussuhteet :D

Hessu888
15.11.2014, 00:02
Samaa ajatusta kannatan minäkin, eli helpointa on muuttaa itse pois ja jättää ongelmat taakseen. Ite oon asunut nuorempana tovin itä-helsingin slummissa ja parin muunkin kaupungin vuokrakasarmissa mm. tuplamurhaajan seinänaapurina eikä tule ikävä niitä aikoja. Häkkivarastosta hävisi kaikki rahan arvoinen ja telkkaria ei tarvinnut avata kun realityä tuli tuutin täydeltä kun meni partsille kattomaan pihan tapahtumia.

rane58
15.11.2014, 01:05
Onneksi olkoon!
Vaikutusmahdollisuudet on aika rajalliset..:mad: Otan osaa, mutta tuossa tuskin tapahtuu mitään ennenkuin kaveri polttaa itsensä.
-Tai joitakin naapureita...... :rolleyes:

Ex_inkkari
16.11.2014, 09:46
Chevyn ikkunassa oli tänä aamuna lappu "Dorka, älä tuohoa nurtsia, osta skootteri vitun mulkku"

On näitä nilkkejä täälläkin näemmä :)

Byrocrat
16.11.2014, 11:23
Chevyn ikkunassa oli tänä aamuna lappu "Dorka, älä tuohoa nurtsia, osta skootteri vitun mulkku"

On näitä nilkkejä täälläkin näemmä :)

Viestistä päätellen olet siis ajellut ja/tai parkannut nurtsille :rolleyes:

Ex_inkkari
16.11.2014, 11:23
Viestistä päätellen olet siis ajellut ja/tai parkannut nurtsille :rolleyes:

En koskaan :) ajotien reunassa on sellainen 50cm kaistale jossa näkyy chevyn renkaanjäljet, siinä ne nurtsilla ajot. Parasta on se että siinä kohtaa ei ole nurmikkoa ollut vuosikausiin, kiitos auramiehen.
Mutta kun siinä näkyy chevyn tassunjäljet niin on helppo olettaa että olen tuhonnut sen nurtsin.

Nerd-O
17.11.2014, 08:28
Inkkari on kyllä tuollainen pahemman luokan ekoterroristi. Tuhoaa nurmikot ja kaikki.

Nilkki oli muuten taas koko viikonlopun poliisien huostassa. Ei hajuakaan mitä taas oli tehnyt.

Gary Grand
17.11.2014, 08:34
Chevyn ikkunassa oli tänä aamuna lappu "Dorka, älä tuohoa nurtsia, osta skootteri vitun mulkku"

On näitä nilkkejä täälläkin näemmä :)
hunni Attila..
..sen jäljissä ei ruoho kasva.:D

Ex_inkkari
17.11.2014, 08:46
Inkkari on kyllä tuollainen pahemman luokan ekoterroristi. Tuhoaa nurmikot ja kaikki.

Nilkki oli muuten taas koko viikonlopun poliisien huostassa. Ei hajuakaan mitä taas oli tehnyt.

Nerdon kanssa kerätään tässä statusta :)

Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin kohta on joku ikkuna rikki, ei olisi ensimmäinen kerta.

Ex_inkkari
18.11.2014, 15:45
Tuli 99% varmuudella vahvistus kuka lapun oli laittanut, samainen nilkki joka on 15 vuotta itkenyt mun autoista :)

Tuhosi kerran ooppelinsa oven brassi chevyn takapuskuriin ja yritti maksattaa minulle, ei onnistunut niin on sen jälkeen laitellut lappuja autoihin ja itkenyt kylillä.

Talonmies naureskeli vaan renkaan jäljistä :)

Samsonite
18.11.2014, 20:44
Mikä on brassi chevy?

Ex_inkkari
18.11.2014, 20:47
Mikä on brassi chevy?

http://esory.kuvat.fi/kuvat/Autoja/Chevyb10.jpg/_bigthumb.jpg (http://esory.kuvat.fi/kuvat/Autoja/Chevyb10.jpg)

Brasiliassa kasattu chevy.

Kaitsu67
18.11.2014, 20:50
Mikä on brassi chevy?

Todennäköisesti ihan pieleen, mutta tässä pari vaihtoehtoa :D

a) brassi = lyhennys slangisanasta brassailu (rehentely, elvistely) chevy

b) brassi = lyhennys brasilialaisesta, brasilialainen chevy

:p :D :D :D

EDIT: kato toi tupsahti jo tohon edelle, eli kohta b) oli oikein :eek:

Samsonite
18.11.2014, 21:08
http://esory.kuvat.fi/kuvat/Autoja/Chevyb10.jpg/_bigthumb.jpg (http://esory.kuvat.fi/kuvat/Autoja/Chevyb10.jpg)

Brasiliassa kasattu chevy.


Näyttää ite tehyltä Voortilta.:D

Gary Grand
19.11.2014, 08:34
Älä ny! Tuohan on ihan voortin näkönen..:D
Onkos Chevy Opala tuttu peli?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/1971_Chevrolet_Opala_3800.jpg/800px-1971_Chevrolet_Opala_3800.jpg (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/1971_Chevrolet_Opala_3800.jpg)

Eli Opelin ja voortin ristisiitos..:eek: ulkonäöllisesti.
Brassi yhtäkaikki.

Ex_inkkari
19.11.2014, 08:49
Älä ny! Tuohan on ihan voortin näkönen..:D
Onkos Chevy Opala tuttu peli?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/1971_Chevrolet_Opala_3800.jpg/800px-1971_Chevrolet_Opala_3800.jpg (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/1971_Chevrolet_Opala_3800.jpg)

Eli Opelin ja voortin ristisiitos..:eek: ulkonäöllisesti.
Brassi yhtäkaikki.

Ei tuttu mutta joskus törmännyt.

Vitut mikään voorti, on ihan aito Chevrolet B10 Custom :) Suora kutonen ja takapotku, taisi olla 10 pulttinen perä ja 4sp manuaali. Muuten täysin outo hökötys.

-MaTTi-
19.11.2014, 09:33
Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin kohta on joku ikkuna rikki, ei olisi ensimmäinen kerta.

Laitahan ilkivaltavakuutukset kuntoon. ;) Äsken kävi leimalla Audi, jonka konepellissä luki kissankokoisilla kirjaimilla VITUN KUSIPÄÄ avaimella kirjoitettuna. :eek: Kyllä näitä näyttää riittävän, ei kiva.:mad::confused:

Ex_inkkari
19.11.2014, 09:39
Laitahan ilkivaltavakuutukset kuntoon. ;) Äsken kävi leimalla Audi, jonka konepellissä luki kissankokoisilla kirjaimilla VITUN KUSIPÄÄ avaimella kirjoitettuna. :eek: Kyllä näitä näyttää riittävän, ei kiva.:mad::confused:

On täys kasko ollut autoissa jo vuosia, jostain syystä tämä lapun kirjoittaja on siirtänyt autonsa pois normi paikalta :) pelkää kostoiskua varmaan. Sen fiesta olisi kiva nykäistä johonkin puskaan, noin käytännön pilana.

Saan näppyjä ja kivuliaita avohaavoja tuollaisista mulkuista !!

Nerd-O
19.11.2014, 10:32
Taas uutisia nilkistä. Se on aktivoitunut. Käy ovelta ovelle naapureita läpi ja uhkaa tappaa ne jos eivät anna mun puhelinnumeroa. Ainoa ongelma on vaan että taloyhtiössä mun numero on vain yhdellä naapurilla, mikä tuosta mulle soittikin. Sen luuri on aamun ja yön aikana täyttynyt taas tappouhkauksista jos ei anna mun numeroa. Pitäsköhän hakea joku prepaid liittymä, käydä koputtaan sen ovea ja sanoa että tässä on se numero minkä sä halusit. Jättää naapurit rauhaan. Ja mä voin sitten siitä aina tehdä noita rikosilmoituksia kun ottaa luurista vaan kuvankaappauksena talteen sen uhkailut.

Ex_inkkari
19.11.2014, 10:38
Taas uutisia nilkistä. Se on aktivoitunut. Käy ovelta ovelle naapureita läpi ja uhkaa tappaa ne jos eivät anna mun puhelinnumeroa. Ainoa ongelma on vaan että taloyhtiössä mun numero on vain yhdellä naapurilla, mikä tuosta mulle soittikin. Sen luuri on aamun ja yön aikana täyttynyt taas tappouhkauksista jos ei anna mun numeroa. Pitäsköhän hakea joku prepaid liittymä, käydä koputtaan sen ovea ja sanoa että tässä on se numero minkä sä halusit. Jättää naapurit rauhaan. Ja mä voin sitten siitä aina tehdä noita rikosilmoituksia kun ottaa luurista vaan kuvankaappauksena talteen sen uhkailut.

Anna sille nimismiespiirin numero :)

Kaitsu67
19.11.2014, 11:48
Taas uutisia nilkistä. Se on aktivoitunut. Käy ovelta ovelle naapureita läpi ja uhkaa tappaa ne jos eivät anna mun puhelinnumeroa. Ainoa ongelma on vaan että taloyhtiössä mun numero on vain yhdellä naapurilla, mikä tuosta mulle soittikin. Sen luuri on aamun ja yön aikana täyttynyt taas tappouhkauksista jos ei anna mun numeroa. Pitäsköhän hakea joku prepaid liittymä, käydä koputtaan sen ovea ja sanoa että tässä on se numero minkä sä halusit. Jättää naapurit rauhaan. Ja mä voin sitten siitä aina tehdä noita rikosilmoituksia kun ottaa luurista vaan kuvankaappauksena talteen sen uhkailut.

Tosta kun kaikki tappouhkauksen saaneet tekee miliisille ilmoituksen uhkauksesta, niin eiköhän se kohta lähde sieltä.....

Nerd-O
19.11.2014, 13:45
Tosta kun kaikki tappouhkauksen saaneet tekee miliisille ilmoituksen uhkauksesta, niin eiköhän se kohta lähde sieltä..... HAH! Ei täällä suomilandiassa. Se ei sieltä saa sen jälkeen lähteä mihinkään! Noita nilkkejä kun pitää tässä maassa suojella.

Kaitsu67
19.11.2014, 14:00
HAH! Ei täällä suomilandiassa. Se ei sieltä saa sen jälkeen lähteä mihinkään! Noita nilkkejä kun pitää tässä maassa suojella.

No tee sit toi prepaid homma, pistät luurin äänettömälle ja annat soida kun nilkki yrittää soitella. Ja uhkailutekstareita toimitat poliisille sitä mukaa kun tulee. :cool:

JAMANT
19.11.2014, 14:04
Tai anna inkkarin nilkin puhelinnumero sun nilkille ja inkku antaa omalleen sun nilkin puhelinnumeron, soitelkoot nilkit toisilleen :) :) ;)

nyyperi
19.11.2014, 14:56
Mulla ois kanssa yks hupaisa pariskunta jonka numeron vois niille antaa. Ne on täällä meillä mökkiläisiä, eli kesämökki on tuo naapuritalo. Ne on kuulemma aina olleet vähän kummallisia, mutta ikääntyminen on tehnyt niistä umpikaheleita.
Tässä meijen pihassa on käynyt poliisit useamman kerran tänäkin kesänä, ja on tehty lastensuojelu ilmoituksia, ja nimettömiä kirjeitä ja kaikkea klassista.
No, onneks niiden miespuolinen sai syssyllä kuulema jonkun aivoinfarktin, että pieniä toiveita ettei niitä enäää näy.
Mutta pitkän päälle tommoset on helvetin rasittavia, ja välillä kalliitakin, kun ne tykkää oikeusjutuista, ja välillä pitää käydä sit rosiksessa selvittelemässä asioita. Yhtään juttua, yhtään ketään vastaan ne ei kai ole koskaan voittaneet. mutta jotenkin se ajanmittaan rupee ahistamaan kun koska tahansa voi olla pilliauto pihassa, tai eläinsuojelu tarkastaja tai... Ja kun olen sinitakkien kanssa puhunut, niin ne vaan sano että niiden on PAKKO reagoida, tai sitten ne tekee jutun niiden puuhista. Ärsyttää välillä kun miettii kuinka paljon tommoset huuhkajat saa menemään minukin verorahojani ihan hevonpersieen. Rakennusvalvonta, poliisi, sossu, erilaiset firmat joihin ne soittelee ja tilailee milloin puunkaatoa mun nimissä tai jotain muuta hupaisaa. Ja niillä on OIKEUS tehdä sellasta:D

Bj Andy
19.11.2014, 15:23
Silloin ku meikäläistä piinasi yksi sekoboltsi niin laitoin toisinaan yöksi soitonsiirron hätäkeskukseen...:D

Se oli vielä sitä aikaa kun kännykkään soittelua ei katottu kotirauhan piiriin eikä vainoaminen ollu kriminalisoitua.

sos
20.11.2014, 06:49
yks legenda oli aikoinaan puhelun kääntö omo inffoon :)

pee
20.11.2014, 07:04
yks legenda oli aikoinaan puhelun kääntö omo inffoon :)


Puuttuks tost yks h ?? :D

Nerd-O
20.11.2014, 07:42
Olihan se nilkki hieman aktivoitunut taas. Töistä kun tuli himaan niin naapurit kertoi että edellisenä yönä se oli taskulampun kanssa käynyt asukkaiden pihoja tutkimassa. Moni oli kuulemma sen bongannut. Lisäksi oli keskellä yötä keksinyt että hänen pitää päästä lenkkisaunaan. Oli sitten rikkonut ikkunan, että pääsisi saunaan. Onneksi oli hieman paksumpi tuplaikkuna niin tuo toinen osa ei ollut hajonnut siitä.

Melko paljon tuo saa kaikkea touhuta ennen kuin lentää pihalle. Ilmoitin tuostakin jo isännöitsijälle että kuinka paljon sen pitää nyt touhuta, että se lentää välittömästi pihalle. Ehdotin myös että mitään sen tekemiä tuhoja ei korjata ennen kuin se on lentänyt pihalle. Ihan turhaa fixaa mitään kun tämä nilkki tekee uudelleen tuhoja ja samat ongelmat fixataan taas.

veijon-esso
20.11.2014, 08:33
onhan tuo nyt ihan mielenvikaista hyysäämistä. Mut toisaalta jos se potkitaan pihalle niin ongelmat vaan siirtyy seuraavaan paikkaan, ellei se paikka oo sit vankila. Mä varmaan muuttaisiin hiiteen tommosesta paikasta, tuskin toi mikään paratiisi muutenkaan ole jos tommosia siellä asutetaan?

Nerd-O
20.11.2014, 14:20
Ei siellä ole kuin tämä yksi mulkku. Muutoin on ihan jeez asua.

Lars
21.11.2014, 10:56
Moi!

Mielenkiintoinen topicci. Muistetaan tässäkin tunteita pintaan nostattavassa keskustelussa pitää keskustelun sävy Offipalstan sääntöjen mukaisena. Viittaan noihin viesteihin jotka ehdottavat suoraan tai vihjaavat väkivallasta tai sillä uhkaamisesta

Jokainen on itse vastuussa omista kirjoitteluistaan.

Terveisin,
Ylläpito

wikke
21.11.2014, 15:24
Taas uutisia nilkistä. Se on aktivoitunut. Käy ovelta ovelle naapureita läpi ja uhkaa tappaa ne jos eivät anna mun puhelinnumeroa. Ainoa ongelma on vaan että taloyhtiössä mun numero on vain yhdellä naapurilla, mikä tuosta mulle soittikin. Sen luuri on aamun ja yön aikana täyttynyt taas tappouhkauksista jos ei anna mun numeroa. Pitäsköhän hakea joku prepaid liittymä, käydä koputtaan sen ovea ja sanoa että tässä on se numero minkä sä halusit. Jättää naapurit rauhaan. Ja mä voin sitten siitä aina tehdä noita rikosilmoituksia kun ottaa luurista vaan kuvankaappauksena talteen sen uhkailut.

Hakekaa kumpainenkin sille lähestymiskieltoa...

Nerd-O
24.11.2014, 07:47
Hakekaa kumpainenkin sille lähestymiskieltoa... Ja tämän lähestymiskiellon virka on mikä? Hommahan toimii lähestymiskiellon kanssa niin että jos olen taloyhtiön pihalla niin nilkkikin saa tulla siihen. Se ei vaan saa puhua meikäläiselle, mutta se saa tulla vaikka viereen istumaan. Kadulla saa tulla vastaan, eikä sen tarvi väistellä mitään. Se saa lähteä myös perään käveleen. Jos poliisit tuossa vaiheessa tulee hakemaan sitä niin sille riittää että sanoo olevansa kävelyllä. Kunhan ei mainitse seuraavansa mua, koska sitä ei saa tehdä, mutta kävelyllä saa aina olla. Saa muuten edelleen lähettää tappouhkauksiakin, kunhan ei tee sitä omasta numerostaan.

Eli mikä virka on lähestymiskiellolla? Sillä ei tee yhtään mitään täällä suomessa. Täysin turha. Näin sitä nilkkejä taas suojellaan suomessa. Etuna on tosin se että jos tuo nilkki jatkaa mesoomistaan lähestymiskiellosta huolimatta niin poliisit ottaa sen kuulemma aina automaattisesti matkaan. Saa sitten seuraavana aamuna tulla jatkamaan. Ongelmana ei ole niin tuo huutelu vaan se että se tekee tuhojaan lähinnä taloyhtiölle tai minun omaisuudelle. Sitä et pysty millään lähestymiskiellolla estämään. Itsekään en pidä autoa enää parkkipaikalla. Näin autolle ei tule vaurioita.

Oli se muuten tuossa viikonloppuna päättänyt meikäläisen postilaatikon maalaa mustaksi. Todella hyödyllistä. Tuon erään naapurin postilaatikon se silloin syksyn alussa poltti..

Samsonite
24.11.2014, 09:59
Kiusaakos se nilkki naisiakin? Jos ei niin siitä vaan emännältä hametta lainaamaan....:D

wikke
24.11.2014, 11:11
Ei siitä lähestymiskiellosta suoranaisesti hyötyä olekkaan, mutta jos kyseinen hahmo sitä toistuvasti rikkoo saa asiaa etenemään viranomais puolelta.

Nerd-O
24.11.2014, 14:07
Kiusaakos se nilkki naisiakin? Jos ei niin siitä vaan emännältä hametta lainaamaan....:D Naisia ja lapsia. Ei se välitä. Tuota en käsitä miten se lapsillekin huutelee pihalla. Ei mitään tolkkua sen touhuissa. Enkä taaskaan ymmärrä miksi sen on pitänyt tuo meikäläisen postilaatikko maalata? Koko kaveria taaskaan nähnyt toviin. Persiistä kun sillä ei ole mitään omaisuutta. Ei voi itse tehdä samanlaista tuhoa sen omaisuudelle. Postilaatikkoa ei taas kannata maalata kun se uusitaan taloyhtiön piikkiin.

wikke
24.11.2014, 20:14
Jos asiaa ei mitenkään aio eteenpäin viedä, tai muuten tilanteelle mitään edes yrittää tehdä niin vittujako sitä tänne raportoida milloin mistäkin nilkin tekosista nillittäen, ja voivotellen...

Tilanne hallintaan.

Bj Andy
24.11.2014, 22:11
Ja tämän lähestymiskiellon virka on mikä? Hommahan toimii lähestymiskiellon kanssa niin että jos olen taloyhtiön pihalla niin nilkkikin saa tulla siihen. Se ei vaan saa puhua meikäläiselle, mutta se saa tulla vaikka viereen istumaan. Kadulla saa tulla vastaan, eikä sen tarvi väistellä mitään. Se saa lähteä myös perään käveleen. Jos poliisit tuossa vaiheessa tulee hakemaan sitä niin sille riittää että sanoo olevansa kävelyllä. Kunhan ei mainitse seuraavansa mua, koska sitä ei saa tehdä, mutta kävelyllä saa aina olla. Saa muuten edelleen lähettää tappouhkauksiakin, kunhan ei tee sitä omasta numerostaan.

Eli mikä virka on lähestymiskiellolla? Sillä ei tee yhtään mitään täällä suomessa. Täysin turha. Näin sitä nilkkejä taas suojellaan suomessa. Etuna on tosin se että jos tuo nilkki jatkaa mesoomistaan lähestymiskiellosta huolimatta niin poliisit ottaa sen kuulemma aina automaattisesti matkaan. Saa sitten seuraavana aamuna tulla jatkamaan. Ongelmana ei ole niin tuo huutelu vaan se että se tekee tuhojaan lähinnä taloyhtiölle tai minun omaisuudelle. Sitä et pysty millään lähestymiskiellolla estämään. Itsekään en pidä autoa enää parkkipaikalla. Näin autolle ei tule vaurioita.

Oli se muuten tuossa viikonloppuna päättänyt meikäläisen postilaatikon maalaa mustaksi. Todella hyödyllistä. Tuon erään naapurin postilaatikon se silloin syksyn alussa poltti..

EI SAA kävellä perässä,eikä hakeutua viereen,eikä yrittää ottaa yhteyttä. Ei omasta eikä mistään muustakaan numerosta...

Ja vaatii sitten AINA kun jokin läjestymiskiellon kohta täyttyy, JOKAISESTA ERIKSEEN oman rikosilmoituksen.

Lähestymiskielto voidaan myös määrätä laajennettuna eli silloin siihen voi liittää metrimääriä ym.tarpeellisia juttuja.

Ja jos päädyt lähestymiskiellon hakuun niin silloin eroat kaikista taloyhtiön luottamustehtävistä koska jos kyseinen kaiffari keksii kertoa kuulustelussa että 23:45 tapahtunu oveen hakkaaminen liittyi siihen että hänellä olisi ollut asiaa saunavuoroista niin homma kusee siihen.Kokemusta on.

Mutta kaikesta huolimatta homma kannattaa vaikka vaik siksi että jos kyseinen kaveri vaivautuu oikeuteen niin pääsepähän selittelemään tekemisiään...:D Eikä tuo homma edes vaadi häntä paikalle...

Omaisuutta ei tuolla suojata vaan pelkästään ihmisiä...

Vaan onnea matkaan.

Nerd-O
25.11.2014, 07:15
Jos asiaa ei mitenkään aio eteenpäin viedä, tai muuten tilanteelle mitään edes yrittää tehdä niin vittujako sitä tänne raportoida milloin mistäkin nilkin tekosista nillittäen, ja voivotellen...

Tilanne hallintaan. Ja tilanne otetaan hallintaan miten? Hakkaamalla tai muuten vain muiluttamalla nilkkiä ja joutumalla itse ongelmiin? Lain puitteissa kun toimii niin ei sulla paljon vaihtoehtoja ole. Sä kärsit ja nilkki juhlii. Näin se täällä vaan menee. Voit aina soitella poliisille, mutta mitä sitten?? Ne hakee sen yöksi pois ja aamulla se tulee taas jatkaan touhuja. Se saa sakkoja, mutta mitä sitten? Ei se niitä maksa, eikä sen tarvi edes niitä maksaa. Mitä sitten jos se rikkoo paikkoja? Ei sen mitään pidä korvata vaikka kaikki tietää kuka nuo tuhot teki. Ressukalla kun ei ole rahaa maksaa korvauksia.

Joten Wikke kertoo nyt ratkaisun asiaan?

EI SAA kävellä perässä,eikä hakeutua viereen,eikä yrittää ottaa yhteyttä. Ei omasta eikä mistään muustakaan numerosta...

Ja vaatii sitten AINA kun jokin läjestymiskiellon kohta täyttyy, JOKAISESTA ERIKSEEN oman rikosilmoituksen. Saa kävellä perässä, saa hakeutua viereen ja ei teoriassa saisi ottaa yhteyttä, mutta käytännössä saa. Tämä on niin koettua jo. Ihmettelin jo tuota muinoin poliisille että mikä tuon lähestymiskiellon virka on niin lohdutti sillä että se voidaan heti ottaa poliisin mukaan. Mutta kun se sekoilee muutenkin sen verran joka kerta että sehän lähtee muutenkin poliisin matkaan aina. Joka kerta pitää tosiaan tehdä rikosilmoitus ja joka hemmetin kerta pitää muuten käydä vielä poliisiasemalla kuulusteluissa. Sen nilkin ei tarvi käydä, mutta minun pitää käydä. Joten tuo aiheuttaa meikäläiselle vielä enemmän hommaa. Miksei tuotakin voi tehdä vaikka puhelimessa? Miksei se riitä että ilmoitan nilkin tehneen näin? Kyllä nää hommat on tehty ihan päin vittua täällä suomessa kun uhrin elämä on tehty ihan helvetin vaikeeksi. Eikö se pitäisi tehdä niin että tämän syyllisen elämä on vitun vaikeaa? Syyllinen saa tehdä ihan mitä haluaa. Ei sen tarvi missään kuulusteluissa käydä ja viime kädessä poliisi hakee sen kuulusteluihin. Minä joudun mennä sinne omalla kustannuksella ja työaikana.

Mutta tosiaan jos omasta elämästä haluaa lisää äksönii niin kannattaa lähestymiskielto hankkia. Saat ravata jatkuvasti siellä poliisiasemalla kuulusteluissa. Opit ainakin ettei kannata hakea lähestymiskieltoa, eikä kannata kaikesta raportoida.

Nerd-O
26.11.2014, 14:35
Nyt on nilkkiin liittyen käyty poliisin kuulusteluissa. Eihän siellä mennyt kuin 3 tuntia. Poliisikin hieman ihmetteli kaverin touhuja. Tämä kaveri ei paljon taustoja tiennyt. Hoiti vaan kuulustelua. Sain ehdotuksen että kaikki taloyhtiön asukkaat hakisi lähestymiskieltoa tätä kaveria kohtaan. Sen enempää ei avannut mitä hyötyä tuosta olisi. Mut ehkä jos se pihalla turpaansa ränkyttää niin eikö se silloin aina lähde poliisien matkaan automaattisesti? Lisäksi mitä enemmän kaverista tulee poliisille rikosilmoituksia niin sitä todennäköisempää on että kaveri saadaan jonnekin pakkohoitoon tms.

Kaitsu67
26.11.2014, 14:44
Mut ehkä jos se pihalla turpaansa ränkyttää niin eikö se silloin aina lähde poliisien matkaan automaattisesti? Lisäksi mitä enemmän kaverista tulee poliisille rikosilmoituksia niin sitä todennäköisempää on että kaveri saadaan jonnekin pakkohoitoon tms.

Niin, luulisi, että viranomaisillakin tulisi jossain vaiheessa mitta täyteen ja toteavat että jonnekin se on pistettävä missä ei ole haitaksi itselleen tahi muille, resurssithan on poliisiltakin pois muualta aina kun käyvät taluttelemassa yhtä dilleä putkaan ja haastattelemassa jotakuta sen tekemisistä....:confused:

wikke
26.11.2014, 21:08
Nyt on nilkkiin liittyen käyty poliisin kuulusteluissa. Eihän siellä mennyt kuin 3 tuntia. Poliisikin hieman ihmetteli kaverin touhuja. Tämä kaveri ei paljon taustoja tiennyt. Hoiti vaan kuulustelua. Sain ehdotuksen että kaikki taloyhtiön asukkaat hakisi lähestymiskieltoa tätä kaveria kohtaan. Sen enempää ei avannut mitä hyötyä tuosta olisi. Mut ehkä jos se pihalla turpaansa ränkyttää niin eikö se silloin aina lähde poliisien matkaan automaattisesti? Lisäksi mitä enemmän kaverista tulee poliisille rikosilmoituksia niin sitä todennäköisempää on että kaveri saadaan jonnekin pakkohoitoon tms.

Oho! Että ihan moista lähestymistapaa ehdotettiin siltäkin kantilta? Kumma juttu kerta kaikkiseen!

Taisin kirjoittaa: "jos kyseinen hahmo sitä toistuvasti rikkoo saa asiaa etenemään viranomaisten puolelta."

Rikosilmoitus ei edellytä mitään vitun juoksemisia kyttiksellä "kuulusteluihin" jos et ole se vastaanottava osapuoli. Tuossa yksi vaihtoehto kirmailuille: https://www.poliisi.fi/rikosilmoitus

Bj Andy
26.11.2014, 22:46
Kappas. No tuota sähköistä ilmoa ei ollu silloin kun asia oli itelle ajankohtainen. Helpottaa huomattavasti asian kirjallista puolta...

No ei sitä myönnetä kevein perustein eikä kokemuksen mukaan edes välttämättä silloinkaan kun kaikki edellytykset asiaa puoltaisi...mutta kannattaa kokeilla silti ja varautua "isolla pakilla" kun menee tuomarin eteen.

Nerd-O
27.11.2014, 08:27
Rikosilmoitus ei edellytä mitään vitun juoksemisia kyttiksellä "kuulusteluihin" jos et ole se vastaanottava osapuoli. Tuossa yksi vaihtoehto kirmailuille: https://www.poliisi.fi/rikosilmoitus Kyllä se vaatii käynnin poliisiasemalla. Minä olen tehnyt vain sähköisiä rikosilmoituksia. Niihin liittyen oli sitten tämä eilinen kuulustelu ja se tehdään vain poliisiasemalla. Lisäksi joka kerta kun ilmoitat että se rikkoi lähestymiskieltoa niin pitäisi käydä poliisiasemalla kuulusteluissa. Sitä en tiedä voi sitten kerralla hoitaa isomman nipun noita? Eilisessä kuulustelussa hoidettiin kerralla 5 rikosilmoitusta, mitkä jokaisen se oli kiistänyt. Ei tuota järjestelmää liian helpoksi uhrin osalta voi tehdä. Helppoa se on nilkin osalta. Se haetaan kuulusteluihin ja se saa hilloa millä se pääsee kotiin. Todella paljon lohduttaa kun minä voin sitten oikeuden käynnissä vaatia näitä korvauksia, mitä nilkki ei koskaan maksa. Valtiokaan ei kuulemma korvaa kuin vahinkoja. Hieman liikaa täällä kyllä paapotaan nilkkejä.

pastirolli
26.01.2015, 12:49
Nooh..? Onko mitään uusia juttuja tapahtunut viime aikoina? :)

_LM_
26.01.2015, 13:18
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1422167730158.html?pos=ok-nln Jotenkin tuli tämä keskustelu mieleen uutisen nähtyäni :rolleyes:

Gary Grand
26.01.2015, 13:26
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1422167730158.html?pos=ok-nln Jotenkin tuli tämä keskustelu mieleen uutisen nähtyäni :rolleyes:
Kaveri saanu ilmeisesti tuon saavin tyhjennettyä..:D

_LM_
26.01.2015, 13:31
Kaveri saanu ilmeisesti tuon saavin tyhjennettyä..:D
Pohja pettäny perkele! :D

Nerd-O
26.01.2015, 14:46
Eipä tuossa mitään ihmeempää ole tapahtunut. Sehän alkoi käymään tuolla saunatiloissa joka hemmetin yö kun oli ensin rikkonut siitä ikkunan, minkä kautta avasi oven. Huoltoyhtiö kuvitteli että pahvinpala ikkunan edessä estää kaveria. Ei estänyt. Joka aamu sai käydä aina laittaa terassien ovet kiinni kun tämä urpo jätti yöksi ovet auki. Terasseilta se haki röökintumppeja, että voi poltella. Homma loppui siihen kun neuvoin huoltoyhtiölle että jos ikkunan eteen laitettaisi vaikka vaneria ja pultataan tämä vanerilevy sitten kiinni siihen. Tuo tepsi. Tosin eräs yö se oli jotenkin päässyt sinne taas sisään hakeen tupakantumppeja. Saunatilojen sähkölukko ei toiminut. Lukko näytti vähän murjotulta, joten kaippa se sitäkin on tuhonnut. Mut tuo ei ollut kuin parin päivän ongelma. Huoltoyhtiö fixasi lukon. Eikä mua haittais vaikka kävisi tuolla hakemassa tumppeja, mut vittuako jättää kaikki ovet auki? Siellä on sitten tosi kiva kun ulkona on -10, ovet auki niin kaikki putket jäätyy saunatiloissa. Ei kovin halvaksi tule. Onneksi nuo on sattunut öihin missä ei ollut kovin paljoa pakkasta.

Mut ehkä sen elämään tuli jeesus tai jotain kun joulukuu oli aika hiljaista. Viime viikolla se viimeksi kävi saunatiloissa, mutta sen jälkeen ollut hiljaista. En itseasiassa ole koko kaveria nähnyt joulukuun alun jälkeen. Valot sillä palaa aina kämpässä, mutta ei sitä sielläkään ole näkynyt. Pihaansa se ei auraa, mutta on se käynyt joltain lapion pöllimässä siihen. Lumessakin näkyy jälkiä, joten on se siellä varmaan kävellyt.

Mut ei se siis mihinkään ole muuttanut. Ei tuollaisia ressukoita voi pois heittää.

patroltd
26.01.2015, 15:33
Yöllä hiippaillessa voi sattua vaikka kuinka kohtalokkaita kaatumisia.

Nall3
26.01.2015, 15:37
Eikö sille taloyhtiö voisi järkkää sätkävehkeitä siihen saunan oven eteen ettei sen tarvis rikkoa paikkoja?
Keräätte kolehdin että joku käy virossa ja tuo rizloja ja sätkänpuruja niin säästöä tulee isolla rahalla :D

Heguli
26.01.2015, 18:44
Ostakaa sille iso koppa kossua niin veikkaisin jotta ongelma "poistuu" ihan itekseen.

H_Nietu
26.01.2015, 23:16
Sain ehdotuksen että kaikki taloyhtiön asukkaat hakisi lähestymiskieltoa tätä kaveria kohtaan. Sen enempää ei avannut mitä hyötyä tuosta olisi. Mut ehkä jos se pihalla turpaansa ränkyttää niin eikö se silloin aina lähde poliisien matkaan automaattisesti? Lisäksi mitä enemmän kaverista tulee poliisille rikosilmoituksia niin sitä todennäköisempää on että kaveri saadaan jonnekin pakkohoitoon tms.

Saa asiaa jiiriin niin on tossa konstaapelin ehdotuksessa on kyllä perää....
Hoitakaa sen huoneisto taloyhtiön puolesta pakkolunastukseen yhtiölle niin pääsette riesasta eroon.... :D :D :D ja saatte uuden naapurin.
sekä taloyhtiö ehkä vähän sippiä tai voittoa myyntirumbasta riippuen miinus kulut.
Varsinkin jos istuskelet vielä yhtiön hallituksessa niin luulis olevan helppoa.
Lähettelette tarvittavat varoituskirjeet huoneiston omistajalle, niin monta kuin laki määrää. Näytöthän teillä on jo varmaan kasassa. :D :D
Ja tämähän ei ole varmaa vasta kun lainvoimaisena.

Byrocrat
26.01.2015, 23:39
Saa asiaa jiiriin niin on tossa konstaapelin ehdotuksessa on kyllä perää....
Hoitakaa sen huoneisto taloyhtiön puolesta pakkolunastukseen yhtiölle niin pääsette riesasta eroon.... :D :D :D ja saatte uuden naapurin.
sekä taloyhtiö ehkä vähän sippiä tai voittoa myyntirumbasta riippuen miinus kulut.
Varsinkin jos istuskelet vielä yhtiön hallituksessa niin luulis olevan helppoa.
Lähettelette tarvittavat varoituskirjeet huoneiston omistajalle, niin monta kuin laki määrää. Näytöthän teillä on jo varmaan kasassa. :D :D
Ja tämähän ei ole varmaa vasta kun lainvoimaisena.

Muistelen että kyse on kaupungin omistamasta vuokrataloyhtiöstä joten noi toimet ei tässätapauksessa auta, varsinkaan kun ko henkilö on sinne sossun sijoittama:mad: Ongelma tuskin poistuu ennenkuin häirikkö itse "päättää päivänsä" tai joutuu pakkohoitoon :eek:

H_Nietu
26.01.2015, 23:58
Muistelen että kyse on kaupungin omistamasta vuokrataloyhtiöstä joten noi toimet ei tässätapauksessa auta, varsinkaan kun ko henkilö on sinne sossun sijoittama:mad: Ongelma tuskin poistuu ennenkuin häirikkö itse "päättää päivänsä" tai joutuu pakkohoitoon :eek:

Ok. En ole lukenut koko ketjua. Toi olisi ollut varmaan "puhtain" tapa hoitaa ongelma. No, sitten se on asunnonpaikkavalintakysymys jos mikään muu ei auta.

ps.
Noita sossu "hoivatteja" on tosin pääkaupunkiseudulla omistustaloyhtiöissäkin, kaupungin hallinoimissa- tai kaupungille vuokratuissa huoneistoissa.

Nerd-O
27.01.2015, 11:28
Ongelma tuskin poistuu ennenkuin häirikkö itse "päättää päivänsä" tai joutuu pakkohoitoon :eek: Jep. Vähän veikkaan samaa. Tänään on itseasiassa taloyhtiössä kokous. Veikkaan että kyseinen kaveri aiheuttaa perin mielenkiintoisen keskustelun. Itse ainakin haluaisin vastauksen kysymykseen kuin vitun vaikee sitä on heittää mäkeen sieltä?

rane58
27.01.2015, 23:34
Kyllä tästä Espoon vuokrakolhoosista saatiin vastaavanlainen tapaus häädetyksi. :p -Nyt on kai jonkun toisen taloyhtiön riesana.....:rolleyes:
-Varoitukset, häätöilmoitukset, korjauslaskuja ja poliisit monta kertaa viikossa paikalle niin siirsiväthän vihdoin pois.... :o -No, menihän siihen abaut puoltoista vuotta mutta kyllä onnistui! ;)

Nerd-O
28.01.2015, 09:00
Luulisi että tuollaiset kaverit saisi jotenkin helpommin pihalle, mutta eih. Ressukoita pitää suojella. Saisivat päättäjät ottaa tuollaiset riesaksi niin ei siinä kauaa mene kun lait vähän muuttuisi. Mutta kun päättäjät asuu niissä omissa pumpulilinnoissaan niin ei siellä tuollaisia ongelmia koskaan ole.

Eilisessä taloyhtiön kokouksessa huikeat 4 asukasta tuli paikan päälle vaikka taloyhtiössä on 64 asuntoa. Naapuritaloyhtiössä on kuulemma yli 100 asuntoa ja niiden taloyhtiön kokouksessa tuli 1 ainoa asukas paikan päälle. Sanoinkin isännöitsijälle, että eiköhän tämä kerro enemmän siitä että asukkailla ei ole mitään sanomista asioihin niin miksi edes vaivautua. Tosin väitti se kovasti että asukkaat voi vaikuttaa. Tosin onhan se nähty jo ettei asukkaat voi paljoa vaikuttaa. Nilkistä tuli näiden 4 asukkaan kanssa aika paljon keskustelua, mutta isännöitsijä ei voi asiasta puhua mitään. Laki suojelee nilkkiä.

Kaitsu67
28.01.2015, 14:05
Tossa viimeisimmässä omakoti lehdessä oli lakinaisen kirjoitus just tästä häiriköinnistä ja miten siihen puututaan. Sivu 2 Lakipalsta. Näyttäis löytyvän nettiversiona sama lehti:

http://issuu.com/mediapotentiaoy/docs/ok_nurmijarvi

Artikkelissa käsitellään asiaa myös osakeyhtiön kantilta.

Kaitsu67
21.01.2016, 09:34
Mitäs tälle nilkille kuuluu? :D

Nerd-O
21.01.2016, 11:49
Nilkki potkittiin pihalle muistaakseni helmikuussa 2015. Sehän oli sitä kämppäänsä sitä ennen virolaisille sun muille vuokraamassa. Eikä noin tosiaan olisi edes saanut tehdä. Näitä vuokraehdokkaita sitten aina varoteltiin siinä pihassa kun niitä tuli käymään niin tiesivät mikä tilanne. Nilkki murtautui pari kertaa sinne kämppään sen jälkeen kun häädön oli saanut. En tiedä miksi. Sen kämpässä uusitti ihan kaikki. Kaikki seinät se oli myös tuhonnut ilmeisesti lekalla tai jollain hakannut niitä. Melkoinen toukkafarmi siellä myös kuulemma oli. Tuholaisia vähän joka lähtöön. Torakoita sun muita. Lattialla oli kuulemma n.10cm kerros kaikenmoista paskaa. Varmaan oli paskonut sinne lattialle kun vessakin oli palasina.

Tuollaisia kavereita tämä yhteiskunta sitten tukee. Saunan takana olisi tuollaisille ressukoille tilaa.

Itsekin tuolta lähdin maaliskuussa 2015 meneen. Ei se homma oikein toiminut saamattoman isännöitsijän kanssa. Mihinkään ei saanut käyttää rahaa ja se kuvitteli että asukkaat ihan itse tekee kaiken ja myös ostaa itse kaiken tarve-aineen. Viime viikolla itseasiassa näin entisen naapurin ja se sanoi että tuo isännöitsijä sai ilmeisesti kenkää. Uusi isännöitsijä on vähän järkevämpi. Talojen rännitkin saatiin viimein putsattua vaikka itse 3v tappelin saman asian kanssa. Aina se piti kuulua huoltoyhtiön sopimukseen, mutta yksikään huoltoyhtiö ei koskaan rännejä putsannut kun piti kuulemma saada nosturia sun muuta. Lopulta virolaiset kuulemma tuonkin teki ilman mitään nostureita. Kiipesivät katolle ja sieltä putsasivat rännit. Kyse oli tosiaan rivitaloista, missä päädyt on 1-kerroksisia ja keskiosa 2-kerroksisia. Mutta noin sitä luodaan töitä ulkomaalaisille, mitkä ei noudata edes turvamääräyksiä. Eikä kukaan edes valvo miten ne homman tekee.