Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Tekniikka & Jutustelu

Tekniikka & Jutustelu Yleistä keskustelua maastureihin ja/tai off-roadiin liittyen

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 31.08.2013, 23:13
maddis maddis ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 01.11.09
Sijainti: Ylöjärvi
Viestit: 484
Perusasetus Rangen käyntiongelma

Laitetaans tännekin, jos joku sattuisi tietämään missä vika vaikkei ehkä Rangea juuri tuntisikaan.

Tänään piti siirtää Range pois tallista, että pääsis matala-autoa rassaan. Range oli seissyt tallissa kolmisen viikkoa ja sinne ajettu ilman vikoja.

Nyt sitten kun iskin käyntiin niin kävi kyllä tyhjäkäyntiä joten kuten, mutta kun painoi vähänkään kaasua niin kierrokset tipahti ja sitten vasta nousivat. Sama vaikka piti kierroksia kaasulla esim. 1.5krpm ja painoi lisää kaasua niin tuntui että tukehtuu ja sitten herää. Puski kyllä (mustaa)savua eli selkeesti sai bensaa, mutta vaikutti ei sytyttänyt joka pytyllä.

En kerennyt tallista pois ennen kuin se jo sammui eikä enää lupaakkaan.

Tuohon on keväällä vaihdettu uudet tulpanjohdot ja tulpat ja sen jälkeen kyllä toiminut ok ja ajettukin ehkä toistatuhatta km sen jälkeen.

Syttypuolella se vika mahdollisesti voi olla kun tuntuu ettei sytytä joka pytyllä, mutta mihin moinen vika voisi seisonnan aikana iskeä? Tulppia pimennyt? Voiko pimennyt tulppa vaikuttaa noin, että kaasua painaessa tuntuu että tukehtuu? Lisäksi tyhjäkäynti oli kovin olematon ja huononi loppua kohden.

En kerennyt tänään tutkailla tarkemmin, kun piti saada matala-auto takaisin ajoon.

Range on -88 3.5EFI:llä eli ruiskulla varustettu. Sytytys on kärjetön eikä ruisku tiedä koko sytytyksen olemassa olosta mitään eli ohjaa vain suuttimia.

Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 31.08.2013, 23:27
pee:n Avatar
pee pee ei ole kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 21.02.04
Sijainti: Mäntsälä P
Viestit: 12.375
Perusasetus

kylmäkäynnistyspiiri / suutin nukkuu, tai pa. paine alhaalla = menee laihalla ja paukkaa putkessa ... ?
__________________
- Levannon We(l)ho -
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 01.09.2013, 06:41
moggirange moggirange ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 26.08.04
Sijainti: Sodankylä
Viestit: 1.134
Perusasetus

Lisäilmaventtiili ei avaudu ja kone tukehtuu ja työntää mustaa putkesta, kastelee eikä enää käynnisty? Kokeile uudestaan jäähdyttyä ja yritä pitää lämpimäksi asti käynnissä alkaako toimia? Vikamahdollisuuksiahan on monia, mutta kokeile tuo ensin.
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 01.09.2013, 07:40
maddis maddis ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 01.11.09
Sijainti: Ylöjärvi
Viestit: 484
Perusasetus

Siis ihan alkuunsa, kun lähti käyntiin, kävi silleen epätasaisesti ja puski mustaa putkesta. Kävi kyllä kun kaasulla piti käynnissä eikä kierrokset esim. vähitellen laskeneet.

Kylmäkäynnistyssuutin tuosta on poistettu käytöstä ja monta vuotta sitten. Se lähinnä kastelee tulpat.

Ei paukutellut putkessa vaan puski mustaa joten epäilin että käy rikkaalla ja/tai ei sytyttänyt joka kerta eli siksi syttypuolen ongelmaa epäilin. Varsinkin kun polkas kaasua niin sen normaalin pikkupölähdyksen sijaan tuli aika reilu pölähdys.

Täytyy tulppia tarkastella ja jakajaa. Toisaalla ehdoteltiin puolaakin. Onhan tuossa vielä se 'vahvistin' eli kärkien korvikekin. Toisaalla myös ehdotettiin että lämpötila-anturi voi olla sökö ja antaa ECU:lle väärää tietoa ja bensaa tulee liikaa.

PA-pumppu tuohon on keväällä (vai oliko se jo viime syksy?) uusittu. Boschin ulkoinen pumppu samanlaisen tilalle.

Täytyy alkaa tutkimaan kunhan saa auton takas talliin. Eilen ei jaksanut tehdä asialle mitään, kun täyty toista autoa rempata ja hemmetin Range heittäytyi hankalaksi.

Viimeksi muokannut maddis : 01.09.2013 07:42
Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 01.09.2013, 08:28
p0hamala p0hamala ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 17.07.11
Sijainti: Nurmijärvi
Viestit: 145
Perusasetus

Kuten toussa moggis totesi niin jos lähtee vielä käyntiin niin käytä lämpimäksi.
Ja tsekkaa puolalta jännitteet - matalat jännitteet ja huono lataus aiheuttaa kaikenlaista kummaa.

T/P
Vastaa lainaten
  #6  
Vanha 01.09.2013, 08:32
maddis maddis ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 01.11.09
Sijainti: Ylöjärvi
Viestit: 484
Perusasetus

Täytyy testata tuo lämpimäksi käyttö.

Lataus toimii ok, kun mulla on tuohon asennettu volttimittari ja kierroksilla näytti jotain 13.5V. Täytyy vielä puolalle menevät jännitteet mitata mutta se on tietysti hieman hankalaa yksin kun ei tahdo käydä tyhjäkäyntiä.
Vastaa lainaten
  #7  
Vanha 01.09.2013, 10:24
kokkolanpoika:n Avatar
kokkolanpoika kokkolanpoika ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 06.10.06
Sijainti: Finland.
Viestit: 514
Perusasetus

Ota ECU:lle menevä moottorin lämpötilaanturi pois liittimestä, laita hyppyjohto liittimen napojen väliin. Tämä eliminoi tuon anturivian pois kun ecu luulee koneen olevan lämmin ja heittää laihalle seokselle.

Toinenhan voi olla vuotava ryyppysuutin jos se on edelleen paikalla, vaikka piuhat olisivatkin irti.

Sytytyspuolen vialta tämä ei minusta kuullosta, ellei sitten ole tulppia pimeenä..
Vastaa lainaten
  #8  
Vanha 01.09.2013, 11:53
maddis maddis ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 01.11.09
Sijainti: Ylöjärvi
Viestit: 484
Perusasetus

Niin ECU:n liittimeltä se anturin johdot irti ja tilalle hyppylanka? Ettei anturin päästä? Tietysti tuolla tavalla eliminoi myös mahdolliset johtoviat.

Ryyppysuutin ei vuoda ylimääräistä bensaa kun johdon lisäksi myös bensaletku on irroitettu.

En ole noiden käyntivikojen kanssa niin puljannut niin kuvittelin että syttypuolen vika kun tuntui hieman pätkien käyvän mutta tietysti se saattoi käydä niin rikkaalla ettei sytyttänyt kunnolla.
Vastaa lainaten
  #9  
Vanha 01.09.2013, 13:27
maddis maddis ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 01.11.09
Sijainti: Ylöjärvi
Viestit: 484
Perusasetus

Näyttäisi pahasti siltä, että kokkolanpojan veikkaus osui oikeaan. Nyppäsin anturin johdon irti ja yleismittari näytti ääretöntä anturin arvoksi. Laitoin hyppylangan johtoon ja kone lähti käyntiin ja kävi paljon paremmin ja pystyin ajamaan Rangen talliin.

Anturi vaihtoon siis ja jos vielä oireilee niin jatketaan etsiskelyä.
Vastaa lainaten
Vastaus

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook
  • Submit Thread to Twitter
  • Submit Thread to Google Plus

Luokat
bensa, käyntihäiriö, range rover


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
Bmw käyntiongelma Temuu Chit-Chat 56 21.03.2013 21:29
HDJ:n käyntiongelma Daniel Tekniikka & Jutustelu 62 30.11.2012 00:27
Hj60 käyntiongelma ToyotaHj60 Tekniikka & Jutustelu 23 15.02.2012 19:33
XJ:n käyntiongelma Killman Tekniikka & Jutustelu 0 25.11.2005 00:55
Patrollin käyntiongelma Tekniikka & Jutustelu 9 09.03.2005 16:49


Sivu luotu: 20:54 (GMT +2).