Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Tekniikka & Jutustelu

Tekniikka & Jutustelu Yleistä keskustelua maastureihin ja/tai off-roadiin liittyen

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 29.01.2019, 15:23
Sumppi Sumppi ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 03.02.16
Sijainti: Kinnula (Keski-Suomi)
Viestit: 50
Angry

Ongelma Suzuki SJ410 laturin vaihdon jälkeen


Vaihdoin SJ410 laturin. Laturin kaikki koodit ja nimellisvirta vastasivat entistä. Myös laturiin tuleva pistokeliitin sopi paikoilleen ja siinä oli samat merkinnät kuin vanhassa. Kun käynnistin auton laturin vaihdon jälkeen, kaikki toimi normaalisti. Merkkivalot syttyivät virtalukon asennossa I ja starttaus tapahtui normaalisti ja merkkivalot sammuivat. Auto kävi hetken, jonka jälkeen se sammui. Tämän jälkeen merkivalot eivät syty virtalukon asennossa I vaan vasta startatessa, jolloin auto käynnistyy. Auto sammuu, kun starttiasento vapautetaan. Voiko olla yhteensattuma, että virtalukko hajosi tässä tilanteessa, vai tietääkö joku tuolle jonkun muun selityksen.

Ongelma taisi ratketa. Sulakkeissa oli alarivin vasemman puoleinen 25A sulake palanut. Laitoin tilalle 20A sulakkeen, kun tuota 25A sulaketta ei ollut käsillä. Kaikki alkoi pelata normaalisti. Epäilisin tuon sulakkeen olleen jo aiemmin vioittunut ja nyt se sitten paloi uuden laturin kanssa. Jos vielä saisi sen oikean virtapiirikaavion käsiin, niin voisi katsoa mihin kaikkeen tuo sulake vaikuttaa.


Viimeksi muokannut Sumppi : 30.01.2019 19:06
Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 29.01.2019, 19:30
Sumppi Sumppi ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 03.02.16
Sijainti: Kinnula (Keski-Suomi)
Viestit: 50
Perusasetus

Onko jollain tietoa mistä tuon mallin virtapiirikaavion voisi löytää
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 29.01.2019, 19:33
poiu poiu ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 16.03.09
Sijainti: Juva
Viestit: 937
Perusasetus

Laitas auton tarkat tiedot, voin huomenna vilkasta töissä...
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 29.01.2019, 19:33
SptV:n Avatar
SptV SptV ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 27.09.11
Sijainti: Kouvola , Suomi
Viestit: 513
Perusasetus

https://forum.suzukiclubuk.co.uk/viewtopic.php?t=2097

Mun profiilin Suzuki kansiossa on samurain kaavio, en tiedä eroaako sj410

Viimeksi muokannut SptV : 29.01.2019 19:35
Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 29.01.2019, 19:49
artsi777:n Avatar
artsi777 artsi777 ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 30.05.07
Sijainti: Salo, Finland.
Viestit: 2.979
Perusasetus

Tsekkaa sulakkeet että ne on varmasti ehjät
__________________
Salon seudun OFF ROAD Ry
Vastaa lainaten
  #6  
Vanha 29.01.2019, 20:29
Sumppi Sumppi ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 03.02.16
Sijainti: Kinnula (Keski-Suomi)
Viestit: 50
Perusasetus

Rekisteri VOP-256, valmistenumero JSAOSJ40V00558468, käyttöönotto 00.00.1985, moottori 970 cc
Vastaa lainaten
  #7  
Vanha 31.01.2019, 15:52
poiu poiu ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 16.03.09
Sijainti: Juva
Viestit: 937
Perusasetus

Jos ongelma ei vielä ratkennut, laita vaikka yyveenä sähköposti-osoite, laitan pari skannattua kuvaa matkaan...

Viimeksi muokannut poiu : 31.01.2019 20:31
Vastaa lainaten
Vastaus

Luokat
latauksen merkkivalo, laturi, sj410


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
grand vitaran murrosten vaihdon jälkeen neliveto ei toimi tilttipelle Tekniikka & Jutustelu 9 31.08.2013 08:51
SJ410 kone kumma käynti rempan jälkeen Sunami Tekniikka & Jutustelu 6 26.08.2012 05:32
Suzuki SJ410 ongelma Rekisteröimätön Tekniikka & Jutustelu 7 01.08.2008 21:48
SJ410 laturin vaihto Poor Tekniikka & Jutustelu 19 27.02.2007 22:58
Moottori alkoi naputtamaan öljyn vaihdon jälkeen? KJ-Wilho97 Tekniikka & Jutustelu 26 26.06.2006 13:57


Sivu luotu: 14:55 (GMT +2).