Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

Vastaus
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 24.12.2010, 06:59
Heguli:n Avatar
Heguli Heguli ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 22.06.06
Sijainti: Espoo / Suomusjärvi
Viestit: 7.322
Perusasetus

Ollaan aina laitettu kinkku ruisjauhosta tehdyn "kuoren" sisään. Eli sekoittaa ruisjauhoa ja vettä ja sillä töhnällä tekee koko kinkun ympäri kuoren. Pitää loistavasti kinkun mureana eikä kuivu liikaa. Ja kinkun päällä oleva rasva imeytyy maukkaasti kinkkuun. Kun kinkku on kypsä niin kuori irtoaa varsin helposti pois. On muuten aika hyvää pelkkä tuo kuorikin, varsinkin se alaosa joka on osin lillunut kinkun rasvassa. Oma 6,6 möhkäle oli jo eilen uunissa.

__________________
Tumpula Racing Team
Vastaa lainaten
  #2  
Vanha 24.12.2010, 22:47
liero:n Avatar
liero liero ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 01.01.05
Sijainti: jämsä finland
Viestit: 870
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Heguli Näytä viesti
Ollaan aina laitettu kinkku ruisjauhosta tehdyn "kuoren" sisään. Eli sekoittaa ruisjauhoa ja vettä ja sillä töhnällä tekee koko kinkun ympäri kuoren. Pitää loistavasti kinkun mureana eikä kuivu liikaa. Ja kinkun päällä oleva rasva imeytyy maukkaasti kinkkuun. Kun kinkku on kypsä niin kuori irtoaa varsin helposti pois. On muuten aika hyvää pelkkä tuo kuorikin, varsinkin se alaosa joka on osin lillunut kinkun rasvassa. Oma 6,6 möhkäle oli jo eilen uunissa.

juuri näin se menee... ja hywää tulee
Vastaa lainaten
  #3  
Vanha 25.12.2010, 08:31
Heguli:n Avatar
Heguli Heguli ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 22.06.06
Sijainti: Espoo / Suomusjärvi
Viestit: 7.322
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja liero Näytä viesti
juuri näin se menee... ja hywää tulee
Onnistui tänä vuonna kinkun paisto arvosanalla 10+. Kinkku oli (tietysti) kotimainen luuton "juhlakinkku". Pinnalla oli sopivasti läskiä ja lopputulos oli kerrassaan maukas ja sopivasti murea. Näemmä noissa kinkuissa on eroja koska paistotapa on ollut sama jo 20 vuotta.
__________________
Tumpula Racing Team
Vastaa lainaten
  #4  
Vanha 25.12.2010, 09:19
Arska-tehtaalta:n Avatar
Arska-tehtaalta Arska-tehtaalta ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 30.08.05
Sijainti: Retuperän Ranchi, Joutseno, Finland.
Viestit: 3.272
Perusasetus

Kokeiltiin tällä kertaa ilman paistopussia ja hyvä tuli silleenkin.

Puu leivinuuni ja asteita 150 n.tunti per kilo ja sisälämpö 85.

Miun mielestä kinkun pitää olla aina ylikypsä ja kotimainen.
__________________
WORRY

Vastaa lainaten
  #5  
Vanha 25.12.2010, 11:12
jussa79 jussa79 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 19.08.10
Sijainti: Eura
Viestit: 94
Perusasetus

Samaa mieltä, eli 77 astetta ei ole tarpeeksi mullekkaan.

Äitee tekee kinkun aina ruiskuoren sisään ja pirun hyvä tulee!
Itsekkin tuota aluksi käytin, mutta nyt emännällä todettiin keliakia, niin kinkut paistetaan nyt pussissa.

Pussi tai tuo ruiskuori pitää kinkun niin mehevänä, että ei kinkusta kuivaa tule, vaikka paistaisi pidempäänkin.Olettaen tietysti, että pinnassa on sopiva rasvakerros.

Nuo kinkkurullatkin on melkosen toimivia ja hyviä.
Tosin meikäläinen tykkää syömisestä sen verran paljon, että menee kalkkunakin, makkarat, lihapullat, ja siis oikeestaan melkeen mikä vaan missä on lihaa.

Kun naaman edessä on kinkkua, hyvää sinappia, leipää, ja pikkasen juustoa niin ei voisi pieni poika olla onnellisempi oloonsa.
Vastaa lainaten
  #6  
Vanha 25.12.2010, 14:13
Tojo4wd:n Avatar
Tojo4wd Tojo4wd ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 04.07.03
Sijainti: Pirkanmaa/AKAA, Finland.
Viestit: 2.186
Perusasetus

Juu kinkku onnistu niin hyvin että on jo melkein syöty tarvii varmaan mennä alesta ostaan uusi heti maanantaina.
Paistanut aina ilman pussia ja ainakin 77 asteeseen ja hyvää on tullu.
Omatekemää sinappia ja joululimppua kinkun kanssa nam nam söis vaikka kuinkapaljon.
__________________
#################
Tää on ihan helpporeitti.
#################
Vastaa lainaten
  #7  
Vanha 26.12.2010, 22:28
Bänkster:n Avatar
Bänkster Bänkster ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 18.06.08
Sijainti: Bättrefolks Ingå
Viestit: 824
Perusasetus

Buenosti!
Tosin itselläni ei ollut osuutta asiaan.... eiku kyl mie sen taisin pöydältä toiselle pöydälle nostaa..?
__________________
You got mud on your face
You big disgrace
Somebody better put you back in your place.
Vastaa lainaten
Vastaus


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit

Samanlaisia viestiketjuja
Viestiketju Aloittaja Foorumi Vastauksia Viimeisin viesti
NORT:in kinkun sulattelu safari JV73 Tapahtumat 31 29.12.2009 02:09
Kinkun sulattelu ajoa äetsän kämmäkässä tapanina kares Tapahtumat 19 31.12.2007 21:11
Palan painikkeeksi tai kinkun paistoon.... H_Nietu Chit-Chat 12 30.12.2006 11:57
Renkaan paisto? Repro Tekniikka & Jutustelu 10 26.12.2005 12:03
Piparin paisto ohje trulez Cooking & Food 0 26.01.2002 12:54


Sivu luotu: 01:44 (GMT +2).