![]() |
![]() |
|
Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
![]() |
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Ollaan aina laitettu kinkku ruisjauhosta tehdyn "kuoren" sisään. Eli sekoittaa ruisjauhoa ja vettä ja sillä töhnällä tekee koko kinkun ympäri kuoren. Pitää loistavasti kinkun mureana eikä kuivu liikaa. Ja kinkun päällä oleva rasva imeytyy maukkaasti kinkkuun. Kun kinkku on kypsä niin kuori irtoaa varsin helposti pois. On muuten aika hyvää pelkkä tuo kuorikin, varsinkin se alaosa joka on osin lillunut kinkun rasvassa. Oma 6,6 möhkäle oli jo eilen uunissa.
__________________
Tumpula Racing Team |
#2
|
||||
|
||||
![]() Lainaus:
juuri näin se menee... ja hywää tulee |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Onnistui tänä vuonna kinkun paisto arvosanalla 10+. Kinkku oli (tietysti) kotimainen luuton "juhlakinkku". Pinnalla oli sopivasti läskiä ja lopputulos oli kerrassaan maukas ja sopivasti murea. Näemmä noissa kinkuissa on eroja koska paistotapa on ollut sama jo 20 vuotta.
__________________
Tumpula Racing Team |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Kokeiltiin tällä kertaa ilman paistopussia ja hyvä tuli silleenkin.
Puu leivinuuni ja asteita 150 n.tunti per kilo ja sisälämpö 85. Miun mielestä kinkun pitää olla aina ylikypsä ja kotimainen. |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Samaa mieltä, eli 77 astetta ei ole tarpeeksi mullekkaan.
Äitee tekee kinkun aina ruiskuoren sisään ja pirun hyvä tulee! Itsekkin tuota aluksi käytin, mutta nyt emännällä todettiin keliakia, niin kinkut paistetaan nyt pussissa. Pussi tai tuo ruiskuori pitää kinkun niin mehevänä, että ei kinkusta kuivaa tule, vaikka paistaisi pidempäänkin.Olettaen tietysti, että pinnassa on sopiva rasvakerros. Nuo kinkkurullatkin on melkosen toimivia ja hyviä. Tosin meikäläinen tykkää syömisestä sen verran paljon, että menee kalkkunakin, makkarat, lihapullat, ja siis oikeestaan melkeen mikä vaan missä on lihaa. ![]() Kun naaman edessä on kinkkua, hyvää sinappia, leipää, ja pikkasen juustoa niin ei voisi pieni poika olla onnellisempi oloonsa. ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Juu kinkku onnistu niin hyvin että on jo melkein syöty tarvii varmaan mennä alesta ostaan uusi heti maanantaina
![]() Paistanut aina ilman pussia ja ainakin 77 asteeseen ja hyvää on tullu. Omatekemää sinappia ja joululimppua kinkun kanssa nam nam söis vaikka kuinkapaljon.
__________________
################# Tää on ihan helpporeitti. ################# |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Buenosti!
Tosin itselläni ei ollut osuutta asiaan.... eiku kyl mie sen taisin pöydältä toiselle pöydälle nostaa..? ![]()
__________________
You got mud on your face You big disgrace Somebody better put you back in your place. |
![]() |
Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta) | |
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta |
Näkymä | |
|
![]() |
||||
Viestiketju | Aloittaja | Foorumi | Vastauksia | Viimeisin viesti |
NORT:in kinkun sulattelu safari | JV73 | Tapahtumat | 31 | 29.12.2009 02:09 |
Kinkun sulattelu ajoa äetsän kämmäkässä tapanina | kares | Tapahtumat | 19 | 31.12.2007 21:11 |
Palan painikkeeksi tai kinkun paistoon.... | H_Nietu | Chit-Chat | 12 | 30.12.2006 11:57 |
Renkaan paisto? | Repro | Tekniikka & Jutustelu | 10 | 26.12.2005 12:03 |
Piparin paisto ohje | trulez | Cooking & Food | 0 | 26.01.2002 12:54 |