Käsittääkseni tislauksessa korkeampi lämpötila nostaa aina tisleen epäpuhtautta, mutta samalla vähentää siitä bakteereja ja nopeuttaa tislausta. Tietys jos lämmitys vaiheessa ennen veden kiehumispistettä höyrystyneet aineet otetaan pois on lopputulos hyvä.
Lainaus:
quote:Nesteen sisässä paine on vähintään ulkoisen paineen suuruinen. Niin kauan kuin veden höyrynpaine on tätä pienempi, höyryä voi muodostua vain pinnalla. Lämpötilan noustessa kiehumispisteeseen höyrynpaine saavuttaa ulkoisen paineen, jolloin höyryn muodostuminen käy mahdolliseksi myös nesteen sisässä. Neste kiehuu.
|
Ja se vesijohto / ojavesi ei käy sinne akkuun sen vuoksi kun se on sähköäjohtavaa. En toki sinne laittaisi sitä kuivausrumpuvettäkään. Ja jos jollakin on kestänyt se yksi akkuvesipullo 7 vuotta, niin en sitäkään laittaisi akkuun, puhtaan veden päästessä kosketuksiin hiilidioksidin kanssa se alkaa ennenpitkään johtaa sähköä?
Mutta veden höyrystymistä tapahtuu siis kaikissa lämpötiloissa ja kiehuminen on vain höyrystymistä muuallakin kuin pinnassa.