|
Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
#151
|
|||
|
|||
kaikkien parjaamaa porsaan suolalapaa haudutettuna porkkanan sellerin sipulin sekä parsakaalinseassa... viimesenpäälle hyvää muusilla ja hillosipulilla
|
#152
|
||||
|
||||
Lainaus:
Atrian hornet habanero chili siipi. Löytyy vain 1,5 kg perhe pakkauksena. Tainneet tähän mennessä olla tulisimmat mitä kaupasta löytänyt. Kerran oli "Naapurin maalaiskanan tuliset siivet, ostin. Sellainen ketun kuva. En oo enään löytänyt niitä. Oli ihan hyviä myös. Sen olen huomannut, että hiiligrillissä tulee parhaat. Näin talvella kun ei aina kehtaa ulos lähtee grillaileen, niin omaan makuun paistinpannulla ei tuu yhtä hyviä.
__________________
http://s1269.photobucket.com/user/Je...?sort=2&page=0 |
#153
|
||||
|
||||
Sitähän minun piti laittaa, että possun sydäntä tuli taas viikonloppuna tehtyä. Oisko liki vuosi sitten kun aiheeseen tutustuin ja innostuin. Sydän on ollut suurta herkkua.
__________________
http://s1269.photobucket.com/user/Je...?sort=2&page=0 |
#154
|
||||
|
||||
Hirvi-pekonilihapullia ja pottumuusia.
__________________
Vaik mää en mistään mitään tiedäkkään! |
#155
|
|||
|
|||
Lainaus:
Joskus lähikauppias tilasi meille 15 kilon säkin pakastettuja maustamattomia siipiä. Niistä riitti aikas moneksi lauantaiksi!
__________________
A-P *Muovi on saatanasta* KAIKKI ihmiset ovat mölöjä, kunnes toisin todistavat. |
#156
|
||||
|
||||
Lainaus:
Joku ihme kausi taas menossa kun kaikki salaatit on olevinaan niin hyviä. |
#157
|
||||
|
||||
Pari kiloa possun lapaa menossa uuniin yöksi.
__________________
Vaik mää en mistään mitään tiedäkkään! |
#158
|
||||
|
||||
Lainaus:
Naapurin Kanalan nettisivuilla vannotaan homman olevan 100% suomalaista, mutta mielestäni pakkauksessa luki "valmistettu suomalaisesta kanasta Ruotsissa". En ole löytänyt enää toista pakettia, että voisin tuktia tarkemmin luinko tosiaan oikein. No tää Suomessakin sijaitseva kanala mainostaa olevansa "Suomen modernein kananjalostuslaitos", joten se niistä mummolan pihalla tepastelevista kanoista sitten vissiin.
__________________
- En pidä teistä. Viimeksi muokannut perkei : 06.02.2017 19:37 |
#159
|
||||
|
||||
1,5 kilon Entrecote-pala saa hautua yön yli pekoni-sipuli-porkkana-valkosipuli-omena-chili-suolakurkku kylvyssä.
__________________
Vaik mää en mistään mitään tiedäkkään! |
#160
|
||||
|
||||
Savustettua sianposkea ohuina slaisseina kera marinoidun sipulin. Nyt öljyssä mehimässä N. 300g chiliä viipaleina kera saman verran valkosiplaa, ja puoli kiloa katkoja sulamassa. Pari pussia nuudeleita kaveriksi. Ai sitä auvoisaa turvan poltetta ja aamuista henkäystä...
|
#161
|
|||
|
|||
Nakkipiilon Parolannummen sotilaskodissa. Voi että tuli hyvä mieli noin kekkoslaisittain nimetystä eväästä näin roskaenglannin tahrimassa nykymaailmassa.
__________________
A-P *Muovi on saatanasta* KAIKKI ihmiset ovat mölöjä, kunnes toisin todistavat. |
#162
|
||||
|
||||
Kuivia lihoja maistelin.. niitä on makea pääsiäisenä pilkkiessä mutustaa
|
#163
|
||||
|
||||
Sama!
|
#164
|
||||
|
||||
Pari hirvipaistia sujahti uuniin.
__________________
Vaik mää en mistään mitään tiedäkkään! |
#165
|
||||
|
||||
Grillasin vähän iltapalaa.
__________________
Vaik mää en mistään mitään tiedäkkään! |
#166
|
|||
|
|||
Ja taas
Noi Morjenzin ruokakuvat pitäis kieltää näkymästä klo 20:00 jälkeen. Kait tästä on kaapille lähdettävä :-)
|
#167
|
|||
|
|||
Paljon arkisempaa lounasmättöä kuin edelliset, mutta hyvin maistui: Keljonkankaan ABC:llä emännän kanssa "Escortilla" pippuripossut 2x9,90€. Reilut annokset, sopivasti lisukkeita mukana, nälkä lähti ja matka jatkui.
__________________
Jukka |
#168
|
||||
|
||||
Lomalla kun on aikaa niin hitaasti savustettua Entrecoteeta.
Kohtalaisen makoista evästä.
__________________
Vaik mää en mistään mitään tiedäkkään! |
#169
|
||||
|
||||
Mediumiksi grillattua kauriinkyljystä. Lisukkeena voin kanssa folionyytissä grillattuja uusia perunoita, sipulia ja sipulinvarsia.
Viimeksi muokannut H&K : 28.07.2017 15:34 |
#170
|
||||
|
||||
Siskonmakkarasoppaa, ja tuoretta patonkia. Keep it simple.
__________________
Range Rover P38A, bi-fuel. Bensa/CNG. RRC 3,9SE -90. Valkoinen. Jaguar S-Type 3.0 Sport -01, RHD, Lontoossa Rover P6 3500efi -72, "pikkuauto" Jaguar XJ-S V12, series II -89, "kisu" Range Rover P38A -95, purkuraato Volvo C303, muutti pois. |
#171
|
||||
|
||||
Nyhtöpossua eli Pulled Porkia. 4 tuntia savustusta omenapuuhakkeella ja loppuaika pelkällä 110 asteen lämmöllä kunnes sisälämpötila lähemmäs 90 astetta.
__________________
Vaik mää en mistään mitään tiedäkkään! |
#172
|
|||
|
|||
Kaurapuuroa, kesäkeittoa, savustuspöntöstä kalaa, oikeeta ruisleipää Itä-Suomesta, mansikoita, ja toki erilaisia jäätelöitä.
__________________
A-P *Muovi on saatanasta* KAIKKI ihmiset ovat mölöjä, kunnes toisin todistavat. |
#173
|
|||
|
|||
Paistettua kuhaa ja kanttarellejä. Iltapalaksi kuhakeittoa tiedossa.
__________________
Näin kerran unta, ettei vi#u##anut yhtään! Toyotalla ei saa toosaa! |
#174
|
||||
|
||||
Pitzaa.
Pohjassa vehnä-, hiivaleipä- ja ruisjauhoja jotka oman pellon viljasta jauhettuja. Täytteenä jauhelihaa lähitilalta, kanttarelleja omasta metsästä ja sipulia kasvimaalta. Lisäksi fetaa ja juustoraastetta jotka olivatkin ainoat ainekset joiden alkuperästä ei ollut tarkkaa tietoa. Oli hyvää.
__________________
Marko Nyt tavoittaa myös whatsappilla. |
#175
|
||||
|
||||
Savustin matalalla lämmöllä naudan ulkofilettä. Perkeleen hyvää.
__________________
Vaik mää en mistään mitään tiedäkkään! |
Luokat |
nam, ruoka |
Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta) | |
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta |
Näkymä | |
|
Samanlaisia viestiketjuja | ||||
Viestiketju | Aloittaja | Foorumi | Vastauksia | Viimeisin viesti |
Mitä korjasit tänään? | tonikki | Chit-Chat | 974 | 02.01.2014 05:54 |
mitä rikoin tänään? | kami | Chit-Chat | 28 | 05.11.2012 20:56 |
Oppiminen on ikuista,mitä uutta opin tänään ? | Porvoon Hilma | Chit-Chat | 6 | 20.07.2012 07:52 |
Mitä tänään hajotin autostani. | Repro | Chit-Chat | 60 | 09.08.2008 22:13 |
maukasta ruokaa | bono | Jokes | 0 | 23.07.2002 12:35 |