Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Linkit muihin palveluihin > Elävä Arkisto > General talk > Cooking & Food
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Cooking & Food Food, beverages, cooking, eating, serving food

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 02.06.2004, 18:27
Jucca Jucca ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 01.01.03
Sijainti: Tampere, Finland.
Viestit: 364
Perusasetus

Makkarakesä!


Makkara tuo Suomalainen perusvihannes on jälleen löytänyt tiensä kesäpöytiin ja kuten tunnettua jokaisella on oma suosikkinsa.
Viime kesänä ihastuin kovasti chilillä höystettyihin makkaroihin joita ainakin wilhelm ja kabanossi merkkien alta löytyy.
Lenkkimakkara malleista pidän tapolan ja wigrenin mangaroista yhtä paljon.
Muutenkin olen hyvin perso lihaisalle makkaralle enkä kovin mielelläni rupea atrian perusmakkaroita veteleen.
Tänä kesänä olen töissä syönyt makkaraa valehtelematta kolmena päivänä viikossa ja hyvältä maistuu.
Minähän teen fyysistä työtä ja urheilen paljon joten lihomisen vaaraa ei lieemmälti ole (paino on pudonnut 2,5 kiloa kuukauden töitten aikana).
Lämmin makkara on todellista herkkua mutta myös kylmänä menee jos kiirettä pukkaa.
Ai niin, syön makkarani sinapilla höystettynä.

Kertokaahan ihmiset omia kokemuksianne makkaroista ja ahmimisesta, sekä hyvästä olosta mikä tulee makkaran ja oluen yhteistyönä.

p.s. nuorempana en edes erityisemmin edes tykännyt makkarasta ja jos soin enemmän kuin yhden makkaran niin oksennusreaktio oli taattu vähän ajan päästä.

Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit


Sivu luotu: 13:20 (GMT +2).