![]() |
![]() |
|
Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin. |
|
Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä |
#12
|
|||
|
|||
![]()
Mitkä Bakteerit?
![]() Oletus lienee että liha on oikein säilytetty ja käsitelty jolloin siihen ei muodostu bakteereita liikaa. Ja tappanee suolaus ja kuivauskin niitä vähemmäksi. En ole kuullut että kukaan olisi tyhjää potkaissu kuivalihan syönnin jälkeen ![]() Se unehtu lisätä tuohon että suikalointivaiheen jälkeen asennan lihoihin puuvillanarusta lenkit joista saa roikkumaan. Ja se että suikaloiko poikki- vai pitkinsyytä riippunee nauttimistavasta, itse suikaloin pitkin syytä ja tangosta vuollaan puukolla viipaleita. Possussa on se "ero" muihin lihoihin se että siinä voi olla trikiini. Afaik suomessa sitä ei nykyään tuotantoeläimillä tavata. Siitä en ole ihan varma testataanko kaikki vai pelkästään osa possunlihasta sen varalta. Toinen kysymys on se että vaikuttaako possun rasvapitoisuus lopputulokseen.
__________________
www.OFFROADOULU.com |
Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta) | |
|