Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Off-Road > Chit-Chat
Rekisteröidy Offiblogit Yhteisö Kalenteri Viestit tänään Haku

Chit-Chat Tämä foorumi on tarkoitettu epämääräiseen jauhamiseen, eikä asian ole pakko liittyä suoraan offroadiin.

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #3  
Vanha 28.10.2015, 20:45
uju uju ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen
 
Rekisteröitynyt: 08.01.14
Sijainti: nuoritta
Viestit: 118
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Rak Näytä viesti
Sydämestä lihat.
3% lihojen painosta suolaa.
Pötköiksi leikatut lihat(pitkin syitä) asetellaan suolaa sekaan ripotellen astiaan, ei haittaa vaikaa suolaa jää yli, jätetään jemmaan.
Annetaan maustua vähintään vuorokausi.
Lihat pois astiasta, uusi asettelu lopujen suolien kera.
Odotellaan vähintään toinen vuorokausi.

Laitetaan helmi-maaliskuun vaihteessa kevätahavan hellittäväksi roikkumaan räystään alle verkolla suojattuna tai vastaavaan paikkaan, itse olen kerrostalon parvekkeella tehnyt verkkolaatikossa. Lintujen mahdollisuus paskantaa päälle suotavaa estää.

Kelin pitäisi olla sellaista päivällä aurinkoa ehkä jopa plussalla ja yöllä pakkasta, tuhnulla vesikelillä ei tule hyvä.
Odotellaan noin kuukausi :P

Sopivan suolan omalle kohdalle oppii kokeilemalla, itse suosin painon perusteella suolausta sen idioottivarmuuden takia,ei ole niin justiinsa ovatko päivän tai pari kun suola ei itsestään astiassa lisäänny.
Jotkut suolaa suolavedessä ja kattoo sekuntikellosta aikaa milloin pitää ottaa pois kylvystä.
Kelin ja kypsyys vaatii harjoittelua, ei muutama tuhnupäivä mitään pilaa. Läpikuivaksi ei kannata vetää eli sisälle saa jäädä punasempaa, tätä voi testailla koepalalla silloin tällöin. Vaarana on että poisottopäivänä ei ole mitään jäljellä

Halpojen kopioiden teosta mulla ei ole kokemuksia
case closed, ei lisättävvää. Paitsi lihan voi ottaa muistakin jänteettömistä osista. Paisti, fileet, kieli (ehkä paras), kaikki käy. Poista etukätteen kalvot lihoista.
Uunissa yritykset on kaupunkilaisten höpöjä höpötyksiä.
Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 

Pikalinkit


Sivu luotu: 07:35 (GMT +2).