|  |   | 
| 
 | |||||||
| O/M/V Varaosat ja tarvikkeet Autojen varaosat, sekä kaikki offitarvikkeet - vinssit, liinat, tunkit yms. tänne osastolle. | 
|  | 
|  | Työkalut | Etsi tästä viestiketjusta | Näkymä | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   ** Spartan Locker Toyota 9,5" periin Lähtöh.290e **MyytyElikkä uusi Spartan locker Toyotan 9.5" avoimiin periin. Tämmönen lukko käy esim. Hj-60 ja Bj-40/42 akseleihin. Paketti sisältää kaiken kuvassa näkyvän. Muutetaan tämän lukon kauppa huutamiseksi. Lähtöhinta 290e Korotukset 10euroa ja huuto loppuu perjantai iltana 30.5.2014 klo. 21:00 -MYYTY- Ja valmiit kehut amerikaksi  Spartan locker for Toyota 9.5" Landcruiser with 30 spline axles, includes heavy-duty cross pin shaft The Spartan Locker, by USA Standard Gear, provides reliable traction at a low cost. Give your vehicle great traction and save some cash. Choose a Spartan Locker for better traction. The Spartan locker by USA standard gear is a mechanical locker that replaces the spiders in a standard case. The Spartan locker's design does not use the thrust washers and has a revolutionary spring and pin design that makes installation a snap! The couplers and drivers are made from 9310 steel, for added strength. Each Spartan locker carries a one year warranty against defect. Myyty Viimeksi muokannut MakeO : 31.05.2014 10:51 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ja se on sit tän näköinen paketti kun asentaa paikalleen.. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ja edelleen löytyisi tämmönen.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ja vielä olisi varastossa..
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ja  vielä löytyy 1 kpl eli viimeistä viedään..
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ja tämä olisi edelleen tarjolla..
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Muutettu huutokaupaksi!
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Tarjotaan nyt se 290

__________________ Liian monta ikuisuusprojektia... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   sparta locker

300 e
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

310

__________________ Liian monta ikuisuusprojektia... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

320e...
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Lainaus:   | 
|  | 
| Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta) | |
| 
 | 
|  Samanlaisia viestiketjuja | ||||
| Viestiketju | Aloittaja | Foorumi | Vastauksia | Viimeisin viesti | 
| detroit locker,aussie locker tms. | Slayer | Tekniikka & Jutustelu | 25 | 31.01.2018 08:20 | 
| Myydään Spartan Locker Dana 30-27spl | jopipoy | O/M/V Varaosat ja tarvikkeet | 4 | 12.01.2014 10:01 | 
| Myyty Toyota 8” periin sopiva uusi palalukko | Puukkilainen | O/M/V Varaosat ja tarvikkeet | 4 | 22.09.2012 08:56 | 
| Myyty Toyotan 5,29 välitys x2, 8" periin 150e | -Jallu- | O/M/V Varaosat ja tarvikkeet | 11 | 14.08.2012 19:10 | 
| Myyty aussie locker 8" toyota, eli hiluxit, LJ/RJ | lepoantti | O/M/V Varaosat ja tarvikkeet | 0 | 18.02.2009 07:23 |