Offipalsta.COM  

Palaa takaisin   Offipalsta.COM > Linkit muihin palveluihin > Elävä Arkisto > General talk > Cooking & Food

Cooking & Food Food, beverages, cooking, eating, serving food

 
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta Näkymä
  #1  
Vanha 18.05.2003, 17:30
Hippiäinen Hippiäinen ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 11.04.03
Sijainti: Persiä, Finland.
Viestit: 318
Perusasetus

Monikäyttöinen salaatinkastike!


Sen lisäksi, että salaatinkastiketta voi käyttää salaateissa, voi sitä myös käyttää leivän päällä! Huomasin tämän ollessani Kanarian saarilla: Voi oli liian kovaa, joten päätin testata salaatinkastiketta. Tuli leivästä meinaan oikein kertaheitolla makoista ja maukasta!

Suosittelen vaaleata leipää, sillä ruisleivän päällä kastike ei tule oikeuksiinsa. Tosin jos on oikein ruisleivän ystävä voi sitä kokeilla senkin päällä.

Salaatinkastikkeena suosittelen aika paksua kastiketta, sillä lirulörökastikkeilla on tapana valua leivältä syliin ja tahria kaikki vaatteet...

Onkos teillä muuten kokemuksia salaatinkastikkeesta?? Kenties joitain vinkkejä miten sitä kannattaa käyttää???

Vastaa lainaten
 


Käyttäjiä lukemassa tätä viestiketjua: 1 (0 jäsentä and 1 vierasta)
 
Työkalut Etsi tästä viestiketjusta
Etsi tästä viestiketjusta:

Tarkennettu haku
Näkymä

Pikalinkit


Sivu luotu: 10:45 (GMT +2).