Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Ambula
Oon vissiin sattunut alottajan kanssa samaan ravinteliin, aprikoosilihapullat oli aika eksoottinen kokemus...
Mieleen on myös jäänyt ala-asteen traumat.. Keittäjät lappas ruuat lautaselle, ja kaikki piti syödä. Usein just tiistaipäivänä oli seuraava gastronominen herkku: Pinaattilättyjä (pelkältään ihan ok), perunaa, kaalisalaatti ja valkokastike. Mitä vittua??? Oliko se lätty niinku pihvin korvike? Ja tätä oli usein. Perunoissa oli vielä semmonen paksu kuori / kelmu, mikä syntyy kun perunat tulee valmiiksi kuorittuina tms.
|
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja ssuvik
Mun ala-asteen traumat ruoan suhteen liittyy siihen, ettei ruokaa saanut koskaan tarpeeksi. Ekalla santsikierroksella kyllä sai safkaa, muttei enää toisella  
|
Ala-asteen kellarikeittiössä valmistettu kielikeitto...... Njammmmm....Not!