Kyllähän oikein tehty tilliliha o jumalten ruokaa.
Siihen käytetään maitovasikan lihaa, vaalea kastike ja tuoretta tilliä hienoksi silputtuna.
Kunnolla tehtynä ei parempaa ole.
Toki kaikki vertaa koulun tillilihaan joka on tehty mahoon kuivaksilypsettyyn lehmään josta ei saa mureaa edes lihamyllyn läpi ajettuna. Kastike on juurikin sellaista huonon tapettiliisterin näköistä knöllisoppaa ja tillikin pääosin kuivaa kynänpaksuista vartta joka on sinne puutarhasaksilla pilkottu. Eihän se mene alas kurkusta vaikka juntalla painais.
Mulla jää lipeäkala syömättä. Tosin rajoittuneena totean että nyt puhutaan niistä "kaupan" valmispakkauksissa myytävinä kalapaloina. Ei mene ja .
Appiukko kyllä joka joulu kohteliaasti sitä tarjoaa naureskellen, ja minä yhtä kohteliaasti naama vihertäen kiletäydyn ja jyrsin näkkileipää
Huonosti haudutettu karjalanpaisti on sellainen joka kyllä vetää mielen apeaksi ja pokka kyllä riittää silloin haukkumaan kokin. Se pitää antaa hautua tunteja, se ei ole pikaruokaa.
Mykyrokka, ei pysty ei kykene.
Tappaiskeitto, juu ei mitenkään.
Ravintolakoulussa piti tehdä munuaiskastiketta sian munuaisista.
Vaikka kuinka sitä liotti ja ryöppäsi ja esivalmisti niin eka pala suuhun ja puraisu ja laatalle....
Osteria ei kerinny oikeestaan maistamaan, se oli niin nopee ruokailu että, pysyi sisällä.
Vähän kuin ois ison räkämällin nielaissu...
pysyy vaan rajoittuneesti perunoissa ja ruskeessa kastikkeessa niin ei tuu ikävii ylläreitä vaikka onkin rajoittunutta