Viestiketju: Pulttikone
Näytä yksittäinen viesti
  #14  
Vanha 15.02.2013, 23:49
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.398
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Tuomo Näytä viesti
Aika narukäsi saa olla että ei jaksa tollasta pulttipyssyä käyttää.
Akkukäyttöinen järeä pulttipyssy on pidemmän päälle hiton paljon raskaampi käyttää kuin paineilmakone. Meillä on duunissa välillä Milwaukeen 28V akkukoneita käytössä, kyllä niitä ihan tosissaan saa pitää kiinni koska painaa aikalailla, ja painopiste ei ole ihan optimaalinen ainakaan siinä käytössä kuin meillä. Normaali käyttösessio on sellainen 1-2½ tuntia yhteen putkeen käyttöä, uutta akkua vain kehiin sitä mukaa kun vanha hyytyy. IR:n paineilmapyssyn + perässä laahaavan 30-40m pitkän kumiletkun kanssa ei ole mitään vastaavaa ongelmaa. Ehkä se letku sitten tukee sopivasti. Enkä nyt ihan narukätenä itseäni pidä, tosin en mikään voimamies ole myöskään

edit: Niin juu, siitä huolimatta nuo akkukäyttöiset pulttipyssyt on helvetin paljon parempia käytettävyydeltään. Ei kylläkään ole yhtä paljon ruutia mitä ilmapyssyissä on, nuo Milwaukeet muistaakseni lupaa jotain 600Nm avattaessa, ei niillä saa yhtä kireitä ketjulukkoja avattua mitä ilmapyssyillä.
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.

Viimeksi muokannut Timo_L : 15.02.2013 23:51
Vastaa lainaten