Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Nikuzai
Siksi kirjoitin noin, et jos huushollin ainoat sakset on emännä silmäterä ja käyttää niitä ompelijattaren ammatissa niin voi olla perheriita lähellä kun sakset ei enää leikkaakkaan
Ite en ainakaan osaa saksia teroittaa  Joten kehtaatko valaista asiaa emännän chine viskarssit on nimittäin teristään aika kuollut.
|
Siis nuo kiinalaiset sakset!
Ja osta ennen tuota operaatiota emännälle fiskarssin sakset, ovat pikkuisen kalliimmat kuin halvimmat, mutta jos pitää olla halvat ja hyvät, niin fiskarssi on se hyvä! (ja teillähän oli jo halvat)
Saksien teroituksessa on tosiaan tärkeää, että kulma pysyy oikeana, ja saksen pintaa teroitetaan VAIN tuosta; siis ei missään nimessä sieltä pinnasta, mitkä liukuvat toisiaan vastaan. ja teroitusta helpottaa huomattavasti, jos sakset purkaa ensin.
Jos haluaa tehdä hyvät, niin ensikertalaisella saattais olla apua "sabluunasta", siis esim. puusta tehdystä pitimestä, missä sasen terä on juuri oikeassa kulmassa ja niin syvässä, että saa viilata timantilla ohjurin pintaa hipoen.
maalarin teippi kestää jonkin verran hipsuttelua, joten sitä pintaan liukasteeksi.
ja jäysteen poisto sitten äärimmäisen varovasti, ettei ylimäärästä lähde yhtään!
ja ennen saksien kasausta: tarkista että terät ovat aavistuksen verran kaarella, niin silloin leikkaa parhaiten ohuita materiaaleja.
(siis terät koskee toisiinsa "vain" leikkauskohdasta.)