Näytä yksittäinen viesti
  #30  
Vanha 02.01.2013, 22:50
vmt:n Avatar
vmt vmt ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 29.12.09
Sijainti: Vantaa
Viestit: 1.874
Perusasetus

Vinssin asennusta tässä vähän pohtinut...

Kuvassa punaisella merkityssä kohdassa rungon kyljessä olisi ainakin hyvin tilaa vinssille ja siitä saisi hyvän linjan vaijerille eteen ja taakse. Edessä on punaisella merkityssä kohdassa puskurissa jopa luukku, missä on rullakidan paikka niissä versioissa, joissa vinssi on alkujaan ollutkin.



Tuollaisen ei mittakaavassa olevan kuvan piirustelin miettimästäni kiinnityksestä. Mustalla on auton runkoaisa, sinisellä vinssipeti ja punaisella vinssi. Piirrustus katsottuna ylhäältäpäin.



Jotain putkea joutuisi käyttämään vaijerin ohjurina ainakin eteen, kun tuossa etuiskarin tietämillä on noita putkia letkuja muuten vaaravyöhykkeellä.

Toimisikohan tuollainen asennustapa? Pitäisiköhän tuo vaan pultata tiukasti runkoon niin, että toisella puolella joku samanpituinen levy? Vai pitäisiköhän tuota rungon elämistä huomioida kiinnityksessä jotenkin muuten?

Entä kestääkö vinssien runko sen, että esim. taaksepäin veto tulee rummun yläpuolelta ja siten vinssin rungolle enemmän vääntöä?

Sähkövinssiähän siis ajattelin, niin mikähän voisi olla varteenotettava edullinen vaihtoehto? Auton omapaino on nelisen tonnia.
Vastaa lainaten