Viestiketju: "Nietu politics 2014"
Näytä yksittäinen viesti
  #35  
Vanha 15.11.2012, 10:02
L-200:n Avatar
L-200 L-200 ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 28.07.04
Sijainti: Äänekoski, Finland.
Viestit: 2.155
Perusasetus

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012...30209_uu.shtml

Paluu menneisyyteen, patruuna takaisin johtoon.

Ei välttämättä lainkaan huono asia tilanteen hoitamisen kannalta. Se alkaa asioiden ripeä kuntoon hoitaminenkin kiinnostamaan kun oman leipäpalan oheneminen alkaa...

Paha mokahan tuo altaiden pettäminen oli, tiedä sitten missä ja kenessä se lopullinen syy oli. Niiden tutkiminen ja puiminen nyt on lillukan varsien poimimista, tärkeintä on nyt saattaa tilanne hallitusti kontrolliin, korjata altaat ja varoaltaat kuntoon reilulla ylimitoituksella, sekä käynnistää tuotanto jotta prosessilla voidaan hallita päästöjä.

Kuullostaa tietysti hullulle että pitäisi käynnistää prosessi, mutta niin se vain on että teollisessa prosessissa päästöjen hallinta onnistuu vain jos prosessi on käynnissä. Vaarallisempi tuo suljettu tehdas on ympäristölleen kuin käyvä tehdas jossa puhdistusprosessi on käynnissä. Näin se vain on, jos usko niin kysykää vaikka miltä vesistön äärellä toimivalta tehtaalta kumpi on parempi tilanne.

Valitettava tapaus ja ymmärrän että paikalliset ja alapuolisen vesistön asukkaat ovat käärmeissään, heitähän tämä pahiten koskee.


Se mikä eniten huvittaa on eteläsuomen piipertäjien mesoaminen, kyllä se kelpaa kameravalojen paisteessa huudella ja kantaa kylttejä, sen jälkeen mennä kotiinsa katsomaan itseään uutisista ja päivittää veispuukkiin "minäkin olin tuolla".
Sitten voikin mennä kukkatäkin alle sulounille kun maailmaa on pelastettu, vettä tulee hanasta, sähköä töpselistä ja teryleenikalsarit pitää lämpöisenä.....