Näytä yksittäinen viesti
  #15  
Vanha 21.09.2012, 16:04
temmi_hoo temmi_hoo ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 28.01.11
Sijainti: Jokikunta, Vihti, Suomi
Viestit: 553
Perusasetus

Konetiskiaine on kovin kovin emäksistä kuten yleensäkin saippuat. Käsitiskiaineeseen verrattuna koneaine on melkein lipeän tasolla emäksisyydessä. Näin hurja aines tosiaan voi syövytellä noita heijastinkalvoja irti ainakin jos ovat alumiinia.

Hiekka kuulosti ihan käsittämättömän huonolta ajatukselta.

Ihoystävällisissä saippuoissa on mukana sitten pesutehoa heikentävää rasvaa (yleensä miedosti hapanta) ja jotain happoa tuomassa tasapainoa lähemmäs terveen ihon pH 5.5:ttä. Nää lisätökötit kuitenkin jättää kalvoa joten käsitiskiaine vois olla ihan jees.

Kaikenkaikkiaan siis ihan perusfairy vois vahvana liuoksena lämmön ja huljuttelun kanssa toimia melko hyvin mutta joku mieto happo kuten kaupan lantrattu etikka tai joku sitruunahappo tai tämmönen saattais myös olla. Näitä en jättäis kovin pitkäks aikaa lillumaan mutta taas sitten tiskimiedon fairyliuoksen varmaan voi jättää yön ylikin noin ensalkuun pehmentämään mujuja. Voimakkaan ravistelun vaiheessa fairy vaahtoutuu joten ensin kannattaa huuhtoa puhtaille vesille ja sitä sitten ravistella raivolla (heittäen sen umpion ikkunasta ohimennen).
Vastaa lainaten